• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
17 216
23 807
113
a 98. Ejtőernyős ho-t a libanoni határhoz vezényelték Gazaból
idf-gen-dan-goldfus-1000.jpg
Utsbat_ha%27Esh_-_Ugda_98.png


Israel_98th_Paratroopers_Division_-_Organization_2023.png
 
  • Hűha
Reactions: endre

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 214
13 655
113

Tovább bonyolódik a Libanonban felrobbant csipogók története - Most akkor mégsem egy magyar cég gyártotta őket?​



A minisztérium hangsúlyozta, hogy nem érkezett jelentés az említett termékekkel kapcsolatos robbanásokról, és nincs feljegyzés arról, hogy a vállalat közvetlenül Libanonba exportált volna személyhívókat.

Tiszta szappanopera. :D
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 130
95 911
113

A nulladik kérdés: hol hibázott a Hezbollah?
Castel lapunknak elmondta: ennél nagyobbat nem is bakizhattak volna a Hezbollahnál, mint ezzel az elsietett csipogó-beszerzéssel.

„Ha az E-Bayen vették volna, még az is biztonságosabb lett volna, mint így”
– mondta lapunknak a szakértő.

Szerinte az operatív beszerzésnél a legbiztonságosabb, ha már nem tudja az ember lefedni a teljes ellátási láncot az alkatrészek gyártásától az összeszerelésen át a beszállításig és beüzemelésig, akkor olyan véletlenszerűségeket kell beletenni, mint például hogy előre nem tervezett módon besétálni egy-egy üzletbe, és ott vásárolni; hiszen akkor az ellenségnek sincs lehetősége felkészülni és hekkelt eszközöket eladni a szervezetnek.

Minderre azért volt szükség, mert azt vették észre a terrorszervezetnél, hogy
aki mobiltelefont, laptopot, egyéb modern eszközt használ, annak »drámaian lecsökken az élettartama«”
– magyarázta Castel –, az izraeli hadsereg lekapcsolta őket.

A megoldás az volt, hogy a Hezbollah kapkodva beszerzett egy tajvani gyártótól több ezer csipogót, bízva abban, hogy a régebbi technológia védettebb az izraeli szolgálatokkal szemben.

A zuglói terroristaölő csipogó meséje
Castel ezt a kérdést két irányból közelítette meg.

Egyfelől: nem is egyféle csipogót használtak a terrorszervezetnél, hanem négyet, így az sem biztos, hogy az volt a hekkelt eszköz; vagy a hekkelt eszközök között volt az, amire most Magyarország kapcsán mutogatnak.

Másrészt, és ez a fontosabb, ha egyáltalán az a csomag volt érintett, amit összefüggésbe hoztak Magyarországgal, a teljes ellátási láncban csak egy láncszem volt a zuglói székhelyű cég, előtte és utána is „belepiszkálhattak a csipogókba”.

Tehát az sem tudható, ha egyáltalán tényleg Magyarországon került bele a robbanóanyag a csipogókba, vajon szándékosan szerelték be azt Zuglóban, vagy éppenséggel ők is rendeltek valahonnan egy csomó alkatrészt, amikbe már ekkor beépítették – esetleg utóbb hekkelték meg a csipogókat, vagy cserélték ki az egész szállítmányt valahol – sorolta a lehetőségeket a szakértő.

A helyzet sokkal bonyolultabb, mint ami sokak fejében élhet, vagyis hogy a Hezbollah megrendelt volna több ezer eszközt Tajvanban, majd a Moszad közbenjárására azt Magyarországon egy zuglói sufniban meghekkelték volna.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy lehet dezinformáció is, ami a The New York Times nyomán elterjedt a sajtóban, mármint hogy itt szerelték össze a csipogókat, Magyarországon. Hiszen a tajvani cég sem mutatott fel erre bizonyítékot a vádakon túl.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 318
70 553
113
Terrorizmus bűnsegédlete és robbanóanyaggal visszaélés miatt feljelentést tett Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, továbbá a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezte a Libanonban több ezer sérüléssel járt terrorakció Magyarországon gyártott eszközei ügyében.

A Moszad budapesti fedő- vagy partnercégének székhelyén eddig sajnos nem jelent meg a Terrorelhárítási Központ, pedig házkutatás és nemzetközi elfogatóparancs is indokolt volna. A Mi Hazánk szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány asszisztál Izrael nemzetközi terrorizmusához, a kiszélesedő háborúba való belerángatásunk ráadásul válaszcsapásként a magyarokra nézve is terrorveszélyt jelenthet, illetve külgazdasági kapcsolatainkat is gyengíti az arab térségben az Izrael melletti egyoldalú kiállás a béke helyett - írják.
 

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
577
2 946
93
A cionistánknak üzenem, hogy a Pegasus sztorit figyelembe véve orbánéknak valószínűleg volt köze (akár indirekt módon) a dologhoz.
A gyáva antiszemiták cionistáznak, mert egyszerűen gyávák zsidózni..
Ja, amúgy a cionizmus, mint eszme, és mint mozgalom győzött 1948-ban, szóval lapozzunk már... Tessék rendesen zsidózni, vagy izraelizni, na.
 

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 534
11 087
113
Ugyan már srácok... Itt is a gyártó a hibás?
Vagy veszek 100 rúd pickszalámit, bombát rakok mindegyikbe, szétosztom, megõlök néhány embert, azt a Pick lesz beperelve?
Ezt a témát csakis az Orbán ellenesek fogják felkarolni. A kurva csipogók miatt amikből szerintem a neten is lehet rendelni.
Ez egy olyasmi dolog mint a francia tépőzáras zászlók az ukrajnai halottakon. Sokmindent bele lehet látni, a valóság meg az hogy szarert hugyert rendelhetsz ilyesmiket pl az amazonon.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 318
70 553
113

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 024
59 013
113
Mi folyik itt kérem szépen?
Ekkora merénylet nem volt 2011.09.11 óta!
Az ugye tiszta sor hogy mi nagyon meg fogjuk szívni ezt . Mi magyarok akik pont lexarjak ezt a közel keleti törzsi háborút.
Ebből nagy copas lesz. Megérte Izraelhez dorgolozni éveken át és a szolgáltatóknak mindent megengedni,szabad mozgást és kezet adni a Moszadnak Magyarországon?
Diplomáciai és gazdasági kapcsolatok elvesztése a muszlim világgal meg csak hagyján,de az se éri meg,de egy támadás vagy merénylet már más tészta lesz.
Nyilvántartott muszlim ellenesek vagyunk ezután amire a bevándorlás ellenesség is rakontraz. Kb felsorakoztunk az USA mellé Izrael partolasbol.
Miért is?
orban-viktor.gif