Kuruc.info - A zsidók bevezetik a globális állami terrorizmus korszakát
A halálgépezet teljes sebességgel halad a háborús tervében.
kuruc.info
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na, bölcs döntésKuruc.info - A bejrúti kormány hajlandó lenne végrehajtani az ENSZ BT határozatát a Hezbollah dél-libanoni jelenlétének megszüntetéséről
A libanoni kormány kész végrehajtani az ENSZ Biztonsági Tanácsának 2006-os határozatát, amelyben az akkori egyhónapos háború után a testület elrendelte, hogy mind a Hezbollah síita milíciának, mind az izraeli hadseregnek ki kell vonulnia Dél-Libanonból, csak a libanoni hadsereg és az...kuruc.info
jöttök egy sörrel, hihiBTW maholnap, de legkésőbb a héten láthatunk véleményem szerint korlátozott földi hadműveleteket Libanonban.
csaxólok
Hat, ha az oroszok igazan bele akarnak kopni az amerikai-izraeli levesbe, akkor par legvedelmi rendszert kell csak idecsempeszniuk es nagyon fajdalmassa valhat ez a levegobol folyo kacsavadaszat...
Akkor most Izraelt ugye kizárjuk mindenhonnan, teljesen szankcionáljuk, és a vezetője ellen nemzetközi elfogatóparancsot adunk ki, ugye?
Mar megtortent. Az ICJ juliusban kiadott dontese gyakorlatilag lezarta a vitat izrael akcioirol: ahogy fogalmaztak, az 1967 ota megszallva tartott teruleteken az elmult ~60 evben elkovetett izraeli tevekenyseg par kivetellel mind a nemzetkozi jog sulyos megserteset jelentette. MIndekozben a cionista zsido allam gatlastalanul tovabbi ortodox zsido telepesek palesztin teruletre valo betelepiteset jelentette be. Az ICJ most dolgozik a del-afrikai nepirtasos feljelentesen.Akkor most Izraelt ugye kizárjuk mindenhonnan, teljesen szankcionáljuk, és a vezetője ellen nemzetközi elfogatóparancsot adunk ki, ugye?
Kössszépennosztredamusz!Én inkább azt hiszem megérjük még a harmadik templom megépítését, és akár azt is, ahogy elfoglalja abban a trónusát a zsidó "király" (a mosiach, a keresztény próféciákban Antikrisztusként szerepel ez a csávó, ha igaz), és kezdetét veszi az eddigi leplezett helyett a teljesen nyílt uralkodásuk az emberiségen. Ha igaz, 1000 évig fognak uralkodni, triumfálni, a végítéletkor azonban végük lesz. Vagy pedig "megtérnek" kollektíven, ez a másik verzió. Jó tudom, ez kissé ezoterikus, én is csak félig gondolom komolyan.
Izrahell eltünik a térképről.Én inkább azt hiszem megérjük még a harmadik templom megépítését, és akár azt is, ahogy elfoglalja abban a trónusát a zsidó "király" (a mosiach, a keresztény próféciákban Antikrisztusként szerepel ez a csávó, ha igaz), és kezdetét veszi az eddigi leplezett helyett a teljesen nyílt uralkodásuk az emberiségen. Ha igaz, 1000 évig fognak uralkodni, triumfálni, a végítéletkor azonban végük lesz. Vagy pedig "megtérnek" kollektíven, ez a másik verzió. Jó tudom, ez kissé ezoterikus, én is csak félig gondolom komolyan.