Kalciumsók adják a tűzijátékokban a vörös színt.Minek van ilyen vörös füstje?
https://ariananews.af/massive-explosion-rocks-port-area-in-lebanons-capital-beirut/
..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kalciumsók adják a tűzijátékokban a vörös színt.Minek van ilyen vörös füstje?
https://ariananews.af/massive-explosion-rocks-port-area-in-lebanons-capital-beirut/
..
Most megint nagyon nem fogtok szeretni, de a lenyomat, az a bizonyos névjegy vagy ha úgy tetszik pecsét megint csak ott van!
Augusztus 4. ugyanis normál esetben az év 216. napja! Ami pedig a szabadkőműves kabalisztikában egyértelműen a fenevad száma, azaz a János Jelenések könyvéből ismert 666!
Ugyanis 6 x 6 x 6 = 216
https://synchromystic.fandom.com/wiki/216
..
Szóval nem egészen vagyok benne biztos, hogy itt csupán balszerencsés körülmények ritka együttállása vezetett ehhez a tragédiához!
De érdekességképpen írtam csak mindezt, mielőtt még valaki nagyon beleállna a sztoriba és nekem esne!
(én sem gondolom komolyan, )
Ugyan nem vagyok 100%-ig biztos a dologban, de szerintem hihetőbb és valószínűbb is a hivatalos verzió a balesetről.
A perzsák eddig is megoldották, hogy fegyvereket juttassanak el akár Libanonba akár Szíriába, és ha olyan cuccot vittek ki ami a zsidóknak nem tetszett, akkor az izraeliek meg is semmisítették ezeket. De ezek elszigetelt kisebb esetek voltak. Ezzel együtt a környéken minden milíciának, terrorista csoportnak (nevezze mindenki annak őket aminek akarja) van annyi esze, hogy ne egy helyen tárolja az összes zugrakétáját és hadianyagát amit a zsidók ellen akar bevetni. Szét vannak ezek szerintem szórva az ország területén.
Állítsd a videó lejátszási sebességét 0.25-re ás akkor látszódni fog, hogy az a két "repülő" is csak 2 madár.
Miután elmegy a madár, feltűik a kép bal felső sarkában két gyorsan mozgó tárgy. Távolodó repülők? Szerintetek? Közvetlen a robbanás előtt láthatóak.
Ha a 2750 tonna ammonium robbant volna, akkor ha jól értem sárgás kéne legyen a füst.
Ha esetleg katonai anyagok, akkor más színű kéne legyen. Ha jól értem.
De ha a színe nagyrészt nem az ammoniumra jellemző, akkor a felrobbant anyag nagyobb része nem ammonium.
Katonai robbanóanyagból mennyi kéne egy ekkora robbanáshoz?
Ráadásul az ukrán típusú lőszerraktar leltárakból tudjuk, hogy a lőszerek, robbanófejeknnem egyszerre robbannak mint itt.
Szóval akkor mi a fene robbant itt?
Nincs harmadik robbanás. Azért jelenik meg a hullámfronton a kondenzáció pár pillanattal később, mert a tűzgomb hője felforrósítja a környezetét így a közlében nem tud kicsapódni a pára, csak ahogy távolabb kerül a front és eléri a hűvösebb levegőt.Nem a lökéshullám növekvő kondenzációs gömbje a harmadik robbanás.
Az pontosan csak a harmadik robbanás következménye, hogy létrejön és elkezd növekedni a lökéshullám gömbje. Tehát a láthatóvá váló lökéshullám csak egy okozat, egy következmény, az ok a harmadik, de legerősebb robbanás.
Én még olyan robbanást nem láttam az életben, hogy először felszáll a füstje, és csak rá tizedmásodpercekkel jelenik meg a lökéshullám, ami a robbanás lényege, hiszen robbanótöltetnél, robbanófejnél ez okozza a legnagyobb pusztítást, a detonációt. (kivétel a gyújtó lövedékek) Akkor most hogyan van ez ? "Kis piros füstös robbanás", még a füstnek is van ideje felszállni, és csak utána tizedmásodpercekkel indul el egy pontból a lökéshullám ? "Elköszönt" a robbanóanyagtól, azért késett, vagy mi van ??? Ilyen nincsen, csak a mesében. A második robbanás gyújtotta be a harmadik robbanást, azért van egy kis késése, mert ahhoz is kevés volt az ereje. Az első és a második robbanás olyan gyenge volt, hogy talán a lökéshullámuk sem vált láthatóvá.
A nagy égési sebességnek köszönhető a detonáció ereje, a terjedés sebessége. Mind a kettő igen nagy értéket vett fel, ez szemmel is jól látható.
Nincs harmadik robbanás. Azért jelenik meg a hullámfronton a kondenzáció pár pillanattal később, mert a tűzgomb hője felforrósítja a környezetét így a közlében nem tud kicsapódni a pára, csak ahogy távolabb kerül a front és eléri a hűvösebb levegőt.
meg szerencse, hogy az idei szokoev volt igy augusztus 4. az ev 217 napja volt az iden, igy borul az egesz szabadkomuves/666 satanista sztori. Sorry
Tehát az oroszok már tegnap tudták, hogy az ő érdekeltségükben érkezett az ammónium nitrát Bejrútba, hogy bedobták az ezt elhallgató hírt!A TASzSz libanoni forrásai szerint egy 2015-ben lefoglalt ukrán legénységgel hajózó moldovai hajó rakománya volt az a 2700 tonnányi ammónium-nitrát ami berobbant. Utóbbi adat a libanoni LBC International infója és az ő információik szerint hegesztési munkák közben robbant be az anyag, mivel a megsemmisítésre váró ammónium-nitrát tartályokat akarták lezárni a tolvajok elől.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/9122405
Na azért az ilyet nem kéne!
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/284788
"Former MK says he hopes Israel was behind massive explosion at Beirut port, says it would create 'balance of terror' with Hezbollah."