Aztan hogy a Del Amerika szocializmus, mint pl az ovek hasonlit a mi fideszes kormanyzasunk. Hogy nekik is ures volt az allamkassza mikor Morales atvette. Hogy mekkora valtozas volt hogy Bolivianak uj baratai es uzlefelei lettek. Mondtam Orban mindenkivel uzletelne csak ez nehez. Bologatott. Aztan hogy europaban nincsenek fiatalok, nagyjabol beszeltem a mi csaladpolitikankrol, de a hazigazda is ismerte, nagyon jo probalkozasnak tartja, a hazigazda osztrak baratnoje is helyeselt. Nem nagyon van elragadtatva a holgy a multikultitol mert ilyen problemas csaladokkal foglalkozik Becsben. Ahogy leszurtem a konzul annyira nem ertette a problemat a bevandorlas korul de en a magyar tortenelembol az osztrak holgy meg a mindennapokbol meselt neki. Aztan a paparol beszeltek valamit egymassal vagy 10 percig de azt mar nem forditottak le. Meg hogy az argentinok, peru(?) meg meg par orszag valahogy szovetkezik. Kerdeztem hogyhogy nem csinalnak egy del amerikai eu-t? Mondta ennek sok oka van, tarsadalmi kulonbsegek, meg pl az argentinok utaljak a chileieket, ok is a chileieket stb. Mondtam mi nagyon sok mindenkit utalunk, meg az eu-ban is sok az ellentet. Mondta a spanyol kolonizacio gyakorlatilag meg mindig nem ert veget, Kolombusz ota tart. Egyenlore ennyire emlekszem.