A lengyelek vámot akarnak azoknak, akik tovább veszik az orosz olajat
Lengyelország most szankciókat szorgalmaz a vezeték északi szakaszára, ami jogi indokot teremt Varsó számára, hogy felmondja a meglévő szerződéseket Oroszországgal, és egy tarifarendszert azok számára, akik továbbra is a Barátság kőolajvezeték déli szakaszán keresztül továbbra is hozzájutnak a...www.portfolio.hu
Én elovastam ezt a cikket és nem tudom, hogy jól értem-e, de a lengyelek azt akarják, hogy uniós szintű szankciók sújtsák a Barátság 1-et, amire hivatkozva, ők felmondhatják az eddigi szerződéseket az oroszokkal, azért, hogy betartsák az év eleji ígéretüket, majd ezek után (hogy nem jön olaj ott), jó kis büntető vámot vetnek ki rá (ha mégis jönne)?! Miaf*sz??? Ja, és még jó kis ársapkát is!
Ebként meg sok sikert hozzá:
Nincs egyetértés az olajársapkáról, ezért elmaradt az EU-s találkozó
Elmaradt az Európai Unió kormányzati képviselőinek péntek estére tervezett találkozója, amelyen a orosz tengeri olaj G7-országok által tervezett ársapkáját vitatták volna meg - közölték uniós diplomaták.www.portfolio.hu
Én azt vettem ki, hogy a Barátság 1-re szankciót akarnak, hogy arra hivatkozva felmndhassák a szerződéseiket, a Barátság 2-re meg büntetővámot.