Hat, barmilyen meglepo is, az egész Balti rész mindig is német terület avagy minimum befolyás alatt volt (és a szlávok jottmentek a germanic torzsekhez képest, ugye.)A rusnya germánok lenyulták Litvániát a polákok elül!?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hat, barmilyen meglepo is, az egész Balti rész mindig is német terület avagy minimum befolyás alatt volt (és a szlávok jottmentek a germanic torzsekhez képest, ugye.)A rusnya germánok lenyulták Litvániát a polákok elül!?
1. Kalinyingrádban eddig is voltak atomfegyverek, szóval Lukasenka bombát kap az kb. tök mindegy kategória
Szerintem adnak.1. Kalinyingrádban eddig is voltak atomfegyverek, szóval Lukasenka bombát kap az kb. tök mindegy kategória
2. Amennyire be vannak a gőzölve a lengyelek, szerintem csak idő kérdése a saját atomfegyver-fejlesztés - pláne ha az amcsik nem adnak nekik.
Van érv arra is hogy adjanak, meg arra is hogy nem.Szerintem adnak.
Pontosabban odatelepítenek amcsi alakulatot, aki kompetens
Szvsz ez főleg arról szól, hogy ki a megbízható szövetséges, aki továbbraVan érv arra is hogy adjanak, meg arra is hogy nem.
PRO: tükrözés vagyis meglépik ugyanazt amit az oroszok - ez a "szokás"
CON: hadászatilag nulla jelentősége szerintem, mert tengeralattjárókról vagy németországi bázisokról ugyanúgy csapást tudnak mérni rövid idő alatt. Atomfegyver telepítés újabb választ: "atomfegyver-telepítgető versenyt" okozhat. A lengyeleket sem tudom miért nyugtatná meg hiszen nem ők rendelkeznek ezekkel. Még ha totálisan begőzölve erővel meg is szerzik az amcsi bázisról, akkor sem fog nekik működni ellenben atomcsapás célpontjai lesznek. Összességében nem jó a mérlege a dolognak...
Szerintem nem fognak kapni - belátható időn belül biztos nem.
Azért atombomba telepítést kérni az messze túl mutat a "megbízható szövetséges" kategórián!Szvsz ez főleg arról szól, hogy ki a megbízható szövetséges, aki továbbra
is vallja az euro-atlanti értékeket, és tudja honnan várható agresszió.
Mo is jöhetett volna ki jól a dologból, de egyedüliként -ismét- a rossz oldal felé kacsintgat...
Sztem pont annak tudatában kérték, hogy tudják mi lesz rá a válasz,Azért atombomba telepítést kérni az messze túl mutat a "megbízható szövetséges" kategórián!
Az más ha az USA akar oda telepíteni atomfegyvert (amúgy nem akar) és akkor lehet mondani igent vagy nemet. Konkrétan "atomfegyver kérni" - ez azért nagyon ritka! Szerintem nem racionális kérés...
1-2 év és meglátjuk mi lesz a válasz!Sztem pont annak tudatában kérték, hogy tudják mi lesz rá a válasz,
aki pedig adja rá a választ, azt sem váratlanul érinti ez a 'spontán' kérés.
Legfőbb euro-atlanti érték az öt centis segglyuk.Szvsz ez főleg arról szól, hogy ki a megbízható szövetséges, aki továbbra
is vallja az euro-atlanti értékeket, és tudja honnan várható agresszió.
Mo is jöhetett volna ki jól a dologból, de egyedüliként -ismét- a rossz oldal felé kacsintgat...
Miért? Villamossal akarják bevetni?1-2 év és meglátjuk mi lesz a válasz!
A frissen csatlakozott finnek már most megmondták, hogy atomot nem kérnek - pedig az igazán idegesítené a ruszkikat Pétervártól és Murmanszktól pár tíz km-re!
Onnan már egyszerűbb átsétálni, mint kilőni1-2 év és meglátjuk mi lesz a válasz!
A frissen csatlakozott finnek már most megmondták, hogy atomot nem kérnek - pedig az igazán idegesítené a ruszkikat Pétervártól és Murmanszktól pár tíz km-re!
Térkép 1914-ből.
(tud vki franciául, hogy lefordítsa a térképmagyarázatokat?)
Lengyel "testvéreink" igényei: Felvidék, Mátra, Bükk, Jászság egészen le Szolnokig.
Megakurvaanyjukat.
A lengyel atombombát meg sok ország nem fogja hagyni/tűrni =vélhetőleg megint elfognak tűnni egy jó darabig a térképről.1. Kalinyingrádban eddig is voltak atomfegyverek, szóval Lukasenka bombát kap az kb. tök mindegy kategória
2. Amennyire be vannak a gőzölve a lengyelek, szerintem csak idő kérdése a saját atomfegyver-fejlesztés - pláne ha az amcsik nem adnak nekik.
nem olyan biztos ez, sőt!A lengyel atombombát meg sok ország nem fogja hagyni/tűrni =vélhetőleg megint elfognak tűnni egy jó darabig a térképről.
Most ezt komolyan elhiszed hogy a ruszkik el nézik, hogy a súlyosan russzófob, amerika csicska polákok majd atombomba fejlesztésbe kezdjenek? Nézd meg hogy mi lett a kárpátok géniuszával pedig '89-ben nem volt ilyen kiélezett a politikai helyzet.nem olyan biztos ez, sőt!
Lassan elérik hogy több tankjuk lesz mint pl. az EU-s országoknak együtt véve. Pont azért tolják ez az eszement fegyverkezést, hogy többet ne tűnjenek el a térképről...
nem olyan biztos ez, sőt!
Lassan elérik hogy több tankjuk lesz mint pl. az EU-s országoknak együtt véve. Pont azért tolják ez az eszement fegyverkezést, hogy többet ne tűnjenek el a térképről...
Azt hiszem ma délelőtt Kirby lehűtötte őket,hogy felejtsék el az atomot.nem olyan biztos ez, sőt!