Napiszar
Takarják az ukránokat, a nő a rendőröket okolja. Novotný polgármester beavatkozott a vitába
Z utajování zločinů, které údajně páchají na českém území Ukrajinci, viní žena liberecké strážníky. Ti to dle jejích slov mají nařízeno od ministra vnitra Víta Rakušana. Strážníci uvedli, že jde o zcela nepravdivé a nesmyslné tvrzení. Do věci se vložil také starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný.
www.idnes.cz
„Most a libereci városiakkal beszéltem az ukránok helyzetéről. Egyenesen megerősítettek bennem, hogy nem szabad beszélni arról a baromságról, amit itt szándékosan csinálnak, hogy az
Rakusan felülről érkező parancsra van, minden az ő fedezete alatt van! És hogy sok minden történik” – írja Facebook-oldalán Helena Soukupová, akit csaknem négyezren követnek.
„Továbbá azt is megkérdeztem, hogy maguk a rendőrök miért nem tesznek semmilyen lépést és nyomozást a politikai képviselők esetleges jogsértő cselekményei, esetleges hazaárulása vagy hazaárulása miatt. Csak nevettek a válaszon, hogy a rendőrség
legmagasabb posztjai inkább politikai jellegűek, ezért természetesen alacsonyabb beosztású rendőr nem fog ezzel foglalkozni, sőt kirúgni sem. Amikor azt mondtam, hogy ebben az esetben
maffia és korrupt állam vagyunk, egyetértően bólogattak. Amikor megkérdeztem, mit lehet tenni ellene, ha a dolgok úgy állnak, ahogy vannak, azt mondták, hogy az embereknek össze kell fogniuk. A srácok nagyon kedvesek voltak” – folytatja Soukupová.
Szerintem ez ilyen felig faszsag felig igaz, de ha nem lenne alapja akkor nem lenne alap a szarkeveresre.