Pont arról beszélnek itt fentebb az urak, hogy ez egyre kevésbé opció.Én konkrétan fosok a lengyelektől, nehogy valami szarviharba magukkal rántsanak!
Ha rajtam múlna inkább két - legyen inkább három - lépés távot tartanék tőlük!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont arról beszélnek itt fentebb az urak, hogy ez egyre kevésbé opció.Én konkrétan fosok a lengyelektől, nehogy valami szarviharba magukkal rántsanak!
Ha rajtam múlna inkább két - legyen inkább három - lépés távot tartanék tőlük!
Akkor szarban vagyunk! Magam részéről kurvára kihagynám azt, amire a lengyelek fegyverkeznek! Sok sikert nekik, majd emlékük örökre élni fog a szívünkben!Pont arról beszélnek itt fentebb az urak, hogy ez egyre kevésbé opció.
Már bocsánat, de ha nekimennek a lengyelek Fehéroroszországnak az olyan mintha magát Oroszországot támadnák meg. Ukrajnában bepróbálkozhatnak, de ott nem érvényes a nato fedezet, a muszkák meg jól meg fogják üket csapkodni ukrán területen, muskátlidobálástól elkezdve a tőrhajigálásig bezárólag minden játszani fog. Amúgy nem hivatalos adatok szerint már több ezer lengyel halottja van az ukrán háborúnak elpatkolt zsoldosok formájában.mert a lengyel nem az orosz ellen fegyverkezik valójában (kalinyingrádot leszámítva nem is határos oroszországgal.) fehéroroszország leválasztása vagy ukrán területek megszerzése történelmi alapon reális cél számukra (ahogy a baltiak leuralása is de az most nemjátszik ahogy a csehek sem mint állandó konfliktus forrás.)
a lengyelek most előrre akarnak lépni ezt tehetik pénzel (ez esélytelen) tehetik lakossággal (ez hoszabb folyamat természetes úton és nem ebbe a tendenciába haladnak) a 3. a terület növelés.
a fentiekből mind3 at eltudják érni egy jól megtervezett háborúval.
És persze, túl sok magyar halt meg Krakkó védelmében, hogy lemondjunk arról, hogy újra a miénk legyen.Akkor szarban vagyunk! Magam részéről kurvára kihagynám azt, amire a lengyelek fegyverkeznek! Sok sikert nekik, majd emlékük örökre élni fog a szívünkben!
Nem akarok én senkitől semmit, a mieinket ne basztassák, meg nekünk se kelljen miattuk meghalni. Aki ide jön ártó szándékkal azt lőném az utolsó lőszerig(oroszokat is!), de máshol ártani senkinek nem vagyok hajlandó! Akkor sem ha az Usa érdeke, s a lengyel barátainkkal együtt kéne végrehajtani pl valahol keleten.!És persze, túl sok magyar halt meg Krakkó védelmében, hogy lemondjunk arról, hogy újra a miénk legyen.
Én is pont ezt mondom. A mienket ne basztassák. Galíciát, és a Krakko környéki területeinket se. Hiába tartják most megszálva a legnagyobb ellenségeink.Nem akarok én senkitől semmit, a mieinket ne basztassák, meg nekünk se kelljen miattuk meghalni. Aki ide jön ártó szándékkal azt lőném az utolsó lőszerig(oroszokat is!), de máshol ártani senkinek nem vagyok hajlandó! Akkor sem ha az Usa érdeke, s a lengyel barátainkkal együtt kéne végrehajtani pl valahol keleten.!
Figyelj én nagyvonalú vagyok, legyen az övék! Egy gyerekemet sem szeretném elküldeni meghalni Krakkoért SEM!Én is pont ezt mondom. A mienket ne basztassák. Galíciát, és a Krakko környéki területeinket se. Hiába tartják most megszálva a legnagyobb ellenségeink.
.A folyamatok elég jól kirajzolódnak, az amerikai-dél koreai technológia lengyelországi térnyerése a némettel szemben
.írhattam volna a németeket is akik biztosan reagáltak már a lengyel fegyverkezésre
Eloszor Ukrajnát és azután valaki más, és azután valaki mást, stb... Még a jelen állapotukban is az van a fejukben, hogy Ukrajna csak a kezdet. Az jelenlegi háború akarmilyen lezárása után se lesz béke, mivel Putyin lényegében orok háborúra rendeszkedet be mentálisan:Ugye nem azt akarod mondani, hogy Oroszország ha nem Ukrajnát, akkor valaki mást, de biztosan megtámadott volna?... Ugye nem?!
Eloszor Ukrajnát és azután valaki más, és azután valaki mást, stb... Még a jelen állapotukban is az van a fejukben, hogy Ukrajna csak a kezdet. Az jelenlegi háború akarmilyen lezárása után se lesz béke, mivel Putyin lényegében orok háborúra rendeszkedet be mentálisan:
A végét még adnám, ha néha mehet Soszti, Borogyin és Rimszkij-Korszakov is.Oroszország hadat üzenne Európának. Lerohanná Magyarországot. Elfoglalná Portugáliát, az USA-t meg mindenkit, az egész világot, a Tejútrendszert, és a galaxisokat is. Mindenhol Oroszország lenne a földön és azon kívül is. És csak szamovárból ihatod a teádat, miközben a háttérben Csajkovszkij szólna.
Na igen, kinek mi jön le ebből a beszélgetésből. Olyan ez mint feküdni a földön nézni az eget és más emberekkel azon morfondírozni, hogy a felhők mire hasonlítanak. Te per pill kutyát látsz az égen amikor a földön heverészők többsége meg madarat.Eloszor Ukrajnát és azután valaki más, és azután valaki mást, stb... Még a jelen állapotukban is az van a fejukben, hogy Ukrajna csak a kezdet. Az jelenlegi háború akarmilyen lezárása után se lesz béke, mivel Putyin lényegében orok háborúra rendeszkedet be mentálisan:
Russzkij mir, daOroszország hadat üzenne Európának. Lerohanná Magyarországot. Elfoglalná Portugáliát, az USA-t meg mindenkit, az egész világot, a Tejútrendszert, és a galaxisokat is. Mindenhol Oroszország lenne a földön és azon kívül is. És csak szamovárból ihatod a teádat, miközben a háttérben Csajkovszkij szólna.
Mondjuk a videó elég meggyőző.
Mármint mirol? Hogy magyar nyelven kámpányolnak? Elejétol fogva azt teszik, sot a legutobbi vallasztáson volt kifejezetten valami magyar tagozatuk is. De amúgy a magyarokat tobb párt is felkapta. Dzurindájék magukhoz vitték a Most-Hidat (illetve annak maradványát, mivel pártszakadás tortént a Szovetség elhagyása után), az egyik "pártszovetség" a megnevezésének elso helyére rakta a Magyar Fórumot, sot a Matovič is, miután a Szovetség nemet mondot neki, talált magának valamiféle Magyar Szivek formációt, melyet belecsapta a partja nevébe.PavolR említette, hogy a választásokon az egyik kiszemeltje a Progresszív Szlovákia.
Ő nyilván másképp gondolja, de érdekelne mit szól ehhez.Šimečka és a Progresszív Dzsin Esete
Jövök mit sem sejtve Érsekújvár felé autóval, a város bevezető útján akkora plakátról mosolyog rám Michal Šimečka az alvilág más tagjaival körbevéve, hogy a napot eltakarja. De a másik sávba tértem át majdnem, amikor tudatosodott bennem, hogy a politikai reklámtáblán magyar felirattal hirdetik...ma7.sk
Nos, nem arra gondoltam, hogy a szlovák pártok hogy udvarolnak - választások előtt - a magyar identitású szavazóknak.Mármint mirol? Hogy magyar nyelven kámpányolnak? Elejétol fogva azt teszik, sot a legutobbi vallasztáson volt kifejezetten valami magyar tagozatuk is. De amúgy a magyarokat tobb párt is felkapta. Dzurindájék magukhoz vitték a Most-Hidat (illetve annak maradványát, mivel pártszakadás tortént a Szovetség elhagyása után), az egyik "pártszovetség" a megnevezésének elso helyére rakta a Magyar Fórumot, sot a Matovič is, miután a Szovetség nemet mondot neki, talált magának valamiféle Magyar Szivek formációt, melyet belecsapta a partja nevébe.
Azzal konkétan mi a baj? Így ránézesre nem látok benne semmit, ami kifejezetten zavarna, max érdekelne, hol akarnak pénzt szerezni a lakhatási támogatásra - és úgy általába a lakhatási programjukból nem hiszem hogy a prezentált formában túl sok dolog teljesulne ebben a vállasztási ciklusban: https://progresivne.sk/program/Nos, nem arra gondoltam, hogy a szlovák pártok hogy udvarolnak - választások előtt - a magyar identitású szavazóknak.
A programjukra, mert elvileg azért szavaznak egy pártra, nem?