Trump és Putyin szettben 3:0-ra nyert, Ukrajna és az EU vereséget szenved – írja Fico
www.idnes.cz
„DUPLA: Trump, Putyin – EU, Ukrajna 3:0 szettben (6:0, 6:0, 6:0)” – kezdi Fico csütörtöki státuszát a Facebookon. "A kezdetektől más véleményem volt az ukrajnai háborúról, mint az EU-tagországok miniszterelnökeinek túlnyomó többsége." És jól bírtam. De tudtam, mit csinálok. "Az orosz katonai erő alkalmazása megsértette a nemzetközi jogot, de Oroszországnak komoly biztonsági okai voltak ennek" - állítja.
![www.idnes.cz](https://1gr.cz/tempimg/fb/2025/1/KHA67fade4262_profimedia_0952665262.jpg)
Trump s Putinem vyhráli 3:0 na sety, Ukrajina a EU jsou poraženy, hlásí Fico - iDNES.cz
Slovenský premiér Robert Fico ve čtvrtek zkritizoval Evropskou unii, že vedle Ukrajiny je v současné válce proti Rusku druhým poraženým. Reaguje na středeční telefonický hovor amerického prezidenta Donalda Trumpa s ruským diktátorem Vladimirem Putinem o konci ruské agrese proti Ukrajincům. Podle...
„DUPLA: Trump, Putyin – EU, Ukrajna 3:0 szettben (6:0, 6:0, 6:0)” – kezdi Fico csütörtöki státuszát a Facebookon. "A kezdetektől más véleményem volt az ukrajnai háborúról, mint az EU-tagországok miniszterelnökeinek túlnyomó többsége." És jól bírtam. De tudtam, mit csinálok. "Az orosz katonai erő alkalmazása megsértette a nemzetközi jogot, de Oroszországnak komoly biztonsági okai voltak ennek" - állítja.