Így jár, aki felcsúti putritévét néz. Én már az Olimpia szünetében is hánytam tőle...Azért az érdekes, amit a Híradóban nyilatkozott az egyik "menekült"
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Így jár, aki felcsúti putritévét néz. Én már az Olimpia szünetében is hánytam tőle...Azért az érdekes, amit a Híradóban nyilatkozott az egyik "menekült"
Hát te csak aztán tudod.Így jár, aki felcsúti putritévét néz. Én már az Olimpia szünetében is hánytam tőle...
Én amondó vagyok, hogy minden menekült takarodjon. Az indiai /felcsúti/ rablóval együtt! És akkor majd Olimpiát is nyugodtan - agymosás nélkül - nézhetünk.
A paki menekült meg nem valami elől, hanem valamiért menekült. Talán Ő is szeretne Farkas Flóri, Matolcsy /akinek még az ágyasa is milliókat "ér" az MNB-nél/ vagy Yachtos Mészáros etc. nagyúr lenni.
Ha Te is erre vágysz, állj be a "...nyalók" sorába. Ja, és gyakorold a technikát, mert a "menekültes", "liberális" és "posztkomcsis" szösszeneteid 10.-Ft-ot sem érnek.
No ez a legnagyobb agymosott butaság, mert 1 menekült sem akar /és nem is akart/ itt maradni. Aki a háború vagy a nyomor elől menekül, az nem a már megtapasztalt koldusbotra vágyik.akkor most ez a paki ès a tàrsai nem Szerbiàban jàrtatnàk a szàjukat, hanem itt Magyarorszàgon.
Tanár úr, Ön téved! A gimiben én jó voltam töriből, de föciből még jobb. Sőt a színpadon /és a kamera előtt/ is megálltam a helyem, ami jó pénz volt, de nekem nem tetszett.De leginkább olvasnia kéne elég sokat ... főleg történelemból ...
No ez a legnagyobb agymosott butaság, mert 1 menekült sem akar /és nem is akart/ itt maradni. Aki a háború vagy a nyomor elől menekül, az nem a már megtapasztalt koldusbotra vágyik.
Látom nem érted. A menekült nem azért menekül, mert hülye. Sőt, sok százezer honfitársunk sem azért menekül külföldre dolgozni, mert hülye.Csak hàt az van, hogy sógorèk (szàmomra èrthető okokból) nem engedik be a menekülteket, ergo maradnànak nàlunk, hiàba mennènek mutti karjai közè.
Szerencsère a jelenlegi vezetès ezt a problèmàt megelőzi azzal, hogy mi sem engedjük be az illegàlis bevàndorlókat.
Hidd el, jobb ez ìgy neked is.
Meglephetnél azzal,hogy felsorolásszerűen leírnád mire is vágynak és miképpen akarják azt elérni!No ez a legnagyobb agymosott butaság, mert 1 menekült sem akar /és nem is akart/ itt maradni. Aki a háború vagy a nyomor elől menekül, az nem a már megtapasztalt koldusbotra vágyik.
Névszerint fel tudom sorolni azokat akik azért jöttek, hogy dolgozzanak! Tényleg nem hülyék.Látom nem érted. A menekült nem azért menekül, mert hülye. Sőt, sok százezer honfitársunk sem azért menekül külföldre dolgozni, mert hülye.
Hülye akkor lenne, ha itthon maradna, vagy Ukrajnába, esetleg Albániába menne dolgozni, vagy 2-án szavazni menne. Ja, ez utóbbi a külföldön dolgozóknál nem fog bekövetkezni, mert ovi újra gondoskodott róla, hogy ne szavazzanak. Eljen a demokrácia /majd 2018-tól./
Az agyalágyult vezetésünk /bár tagadja/ sajnos már aláírta ezernél több menekült ide telepítését. De szerencsére a menekülők nem hülyék, így az első adandó alkalommal továbbmennek. Ha Ausztria felé nem megy, mennek másfelé. Szlovákia felé is nyitva a határ, onnan meg a csehek és a lengyelek felé is simán mehetnek úgy, hogy meg sem állnak Németországig.
Honnan tudod, hogy aláírta 1000+ migráns betelepítését és tagadja?
Jah, akkor én kérek elnézést. Ha igazmondó Ferenc azt mondja biztos úgy van.Hàt a Gyugyi Ferike megmondta!
Látom nem érted. A menekült nem azért menekül, mert hülye. Sőt, sok százezer honfitársunk sem azért menekül külföldre dolgozni, mert hülye.
Hülye akkor lenne, ha itthon maradna, vagy Ukrajnába, esetleg Albániába menne dolgozni, vagy 2-án szavazni menne. Ja, ez utóbbi a külföldön dolgozóknál nem fog bekövetkezni, mert ovi újra gondoskodott róla, hogy ne szavazzanak. Eljen a demokrácia /majd 2018-tól./
Az agyalágyult vezetésünk /bár tagadja/ sajnos már aláírta ezernél több menekült ide telepítését. De szerencsére a menekülők nem hülyék, így az első adandó alkalommal továbbmennek. Ha Ausztria felé nem megy, mennek másfelé. Szlovákia felé is nyitva a határ, onnan meg a csehek és a lengyelek felé is simán mehetnek úgy, hogy meg sem állnak Németországig.
Jah, akkor én kérek elnézést. Ha igazmondó Ferenc azt mondja biztos úgy van.