Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit szóltok ahhoz, hogy Jaroslaw Kaczynski azzal vádolta meg a parlamentben a lengyel ellenzéket, hogy ők gyilkolták meg a testvérét?
Elotte az oroszokat vadolta, most az ellenzeket...
Konkrétan ő vádolta az oroszokat?
Mit szóltok ahhoz, hogy Jaroslaw Kaczynski azzal vádolta meg a parlamentben a lengyel ellenzéket, hogy ők gyilkolták meg a testvérét?
A komplett Lengyel.vezérkar.ott volt a gépen,úgy hírlik történelmi kiegyezésre készültek az Oroszokkal,meg az Oroszok is velük,erre biztos az Oroszok okozták....
Mint a Nyemcov ellenzéki srác,ha valaki nek nem volt érdeke ,hogy megöljék,az a regnáló Orosz hatalom.
A komplett Lengyel.vezérkar.ott volt a gépen,úgy hírlik történelmi kiegyezésre készültek az Oroszokkal,meg az Oroszok is velük,erre biztos az Oroszok okozták....
Mint a Nyemcov ellenzéki srác,ha valaki nek nem volt érdeke ,hogy megöljék,az a regnáló Orosz hatalom.
Politológus lengyel kollégám nyakát meri rá tenni, hogy baleset volt. Én azért félteném a nyakát.Hát de Kaczynski is azt mondja, hogy nem az oroszok okozták, hanem a lengyel ellenzék. Nem igazán értem, hogy miért mondtad, amit mondtál?
Hát de Kaczynski is azt mondja, hogy nem az oroszok okozták, hanem a lengyel ellenzék. Nem igazán értem, hogy miért mondtad, amit mondtál?
Mit nem értesz?
Kikkel spanoskodik az ellenzék?
És kikkel nem?
Tehát fogalmad sincs csak hajtogatod hogy olcsó és jó.Hát ez az, ha azt se tudjátok mennyibe kerül akkor hogyan lehet azt mantrázni, hogy drágább? A tengeri szállítás nem egy drága dolog, a gázvezetékek karbantartása is van akkora költség mint egy hajóút, és a vezeték ahány országon megy át annyi tranzitdíjat kell fizetni, a hajó meg az eladótól a vevőig megy a tengeren. Simán el tudom képzelni, hogy olcsóbb legyen az LNG.
Sokszor nagyra vagyunk, hogy mi milyen remek hidat építünk a Dunán, gyorsan. Van egy szuper szentesi műszaki ezredünk.
A beillesztett videón, a román haderő, mintha valami korszerűbbet mutatna, mint a mi 70-es évekbeli hidunk. Szóval, ha szembe dicsér is az aktuális NATO tiszt, a kamera előtt, azért ne feledjük, mintha ebben is lemaradtunk volna. persze lehet tévedek, de úgy tűnik nekem.