Természetesen semmilyen keresztény ünnepet nem ünneplünk,Magyarként ismerjük a vajk előtti ünnepeinket,azok misztériumait,nem azonosulunk a kereszténysék kitalált butaságaival,nem rajzoltattam a csecsemő korú gyerekemre a fejre állított keresztet,nem rögzíttettem a srácaimban a fantasztikus "bűnben születtél,bűnben fogsz meghalni" programot a pedó macival,akikre azt találta mondani a tanító srác,akire a kereszténység hivatkozik,hogy: ördög atya gyermekei vagytok!
Miért tettem volna?
Hát nálunk nagyon nem úgy néznek ki az esküvők,vagy a a temetések,ahogy a kereszténység azt kitalálta nekünk.
Nem azonosulunk a hódítás,a könny,a vér,a halál vallásával.
Ha mond ez neked valamit,akkor mi,Magyarként az ég királynöjét imádjuk,neki áldozunk árpakenyérrel és édes borral,mióta hozzá fordulunk,nincs háború, nem halt meg gyerek,nincs betegség,boldogságban,békében,és bőségben élünk.
Meghagyjuk jehovát másnak.
Ja, és az orvos is max 2x lát minket az életben,mikor jövünk,meg mikor majd megyünk
,na jó,megadjuk a császárnak is ami a császáré,így kórházban szülünk,eljárunk a rendszeres ellenőrzésekre,fogászatra,miazmás.
Persze ma már csak akkor lehet 100%-ban úgy élni,mint a kereszténység előtt,ha teljesen önellátók tudnánk lenni, ez még nincs meg, de dolgozunk rajta.