[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 615
22 077
113
Nekem úgy tűnik ez a cikk egy fordítóval készült. Ezért nem pontos, tessék visszamenni a forrásra és azt nézegetni.

A trianoni szerződés érvénytelenítésére indított aláírás gyűjtés pedig nem a területi integritás megsértése, hanem vélemény szabadság.
Tudom, ettől még simán kaphat 10 évet az illető, ha úgy döntenek.

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 488
23 985
113
Igen, olyan van, hogy az addigi részvételt napközben 3-4-szer jelentik.
De olyan nincs, hogy az utolsó órában. Pont az ilyen kijelentésekből válik egyértelművé, hogy az illető hazudik. És fogalma sincs a választás bonyolításának technikai részleteiről.

Tényleg Szerbiában a választás napján hányszor adnak jelentést a választáson megjelentek számáról?

Nálunk 7,9,11,13,15,17-30-kor van jelentés a létszámról.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 893
25 826
113

Te, ennek olyasmi szaga van, mint a korrupcióellenes ügyészségi vizsgálatoknak a románoknál...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...iniszterelnokrol-derult-ki-hogy-masolt-441578
..
Nem bírják megemészteni, hogy a "szlovák momentum" gyíkvállú legényei 6,99 %-kal kiestek a szökőnapi választáson!

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 559
84 992
113

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 902
72 891
113
  • Tetszik
Reactions: gergo55

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 073
15 029
113
Az Egyesült Államok budapesti nagykövete aggályosnak találta a felhatalmazási törvényt, a kormány tagjaival is beszélt ez ügyben...

Na most akkor kell 2 milliárd USD-ért fegyvert venni az amerikaiaktól vagy nem hogy újra nagyon demokratikusak legyünk a szemükben?
Nagyon "aranyos" a nagykövet úr. És ha esetleg egy külföldi hatalomnak az lenne a véleménye, hogy a Kínai Kommunista Párt legfelsőbb vezetésének a Fehér Ház-ban (tudom, kis betűvel, de úgy írják ők maguk!!) van a helye, ráadásul mindent meg is tenne ennek érdekében, arról mi lenne a véleménye?!! Főleg a TETTEK-ről, nem tekintené esetleg illetéktelen beavatkozásnak az USA belügyeibe?!!

dkes

Well-Known Member
2019. december 5.
2 387
8 959
113
Az Egyesült Államok budapesti nagykövete aggályosnak találta a felhatalmazási törvényt, a kormány tagjaival is beszélt ez ügyben...

Na most akkor kell 2 milliárd USD-ért fegyvert venni az amerikaiaktól vagy nem hogy újra nagyon demokratikusak legyünk a szemükben?

A linkelt cikkből még: "A CEU kapcsán David B. Cornstein úgy fogalmazott: ha van bármi, amit megtehetne azért, hogy az egyetem visszajöjjön Budapestre, megtenné, mert a CEU-nak itt van a helye. „Engem tényleg zavart, hogy képzésük egy részét Bécsbe költöztették – mondta a nagykövet, aki 4 hónap kényszerű távollét után tért vissza Budapestre, és első interjúját az ATV-nek adta."

Namost én maradtam le valamiről? Amennyire jól tudom el se mentek ... Az, hogy Bécsben is applikáltak valami kisebb "lerakatot" az a véleményem szerint irreleváns (azaz igazából bővítést vizionál ide?). A vastaggal kiemelt rész az különösen "jóbaráti" (aka Goodfriend ...) gesztus ...

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 615
22 077
113