Ne is törödj vele.Mig mi belesüppedünk a belpolbűnözés mocsarába,van valaki,ki megtartja a rovat célját.Danke sör.Avagy ocsiny haraso.Szpasziva.Ha tudsz jobb videóforrásokat beloruszból akkor hajrá, érdeklődéssel várjuk!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne is törödj vele.Mig mi belesüppedünk a belpolbűnözés mocsarába,van valaki,ki megtartja a rovat célját.Danke sör.Avagy ocsiny haraso.Szpasziva.Ha tudsz jobb videóforrásokat beloruszból akkor hajrá, érdeklődéssel várjuk!
Szerintem az ellenfelek bebörtönzése, plusz a pofátlanul 80%-ra feljavított eredmény, és az éles fegyvert használó hivatásosok után fölösleges erőlködni. Ennyi volt Lukasenkonak. Most már csak azon kellene ügyeskednie, hogy elszámoltatás nélkül megússza a leváltását...
Erre az éles fegyver használatra van valahol bizonyíték vagy valami forrás. Félreértés ne essék láttam a sok videót meg képet összegyűjtött töltényhüvelyekről, de azok vaktöltény hüvelyek meg gumilövedékesek voltak mind. Sérülésekről (amit éles okozott volna) sem láttam semmit. Namost abban, ha lett volna élessel lövöldözés, akkor - akár az ebbe a topikba is hordott rengeteg közösségi hálós dolgok alapján - már tele lenne minden ezzel. Továbbá nem arról szólnának a hírek, hogy az EU vezetők (külügyminiszterek) pénteken összeülnekm hogy kitaláljanak szankciókat, hanem kb. "a NATO bombázók már úton lennének" ...
A 80%-ra feljavított eredmény az tényleg baromság volt a részéről. Ezt tényleg nem értem hogy gondolta Lukasenko meg, hogy mi szükség volt rá. Az "ellenfelek bebörtönzése" meg ahogy látom elég "vegyes felvágott" volt. Azért ott a delikvensek is tettek érte itt-ott és nem(csak) simán az ellenzéki mivoltuk miatt jutottak oda-ahova. Bár ez utóbbi friss fejleményeivel annyira nem vagyok képben ...
Tegnap twitteren közöltek egy képet, ahol az egyik kupac töltényhüvely között nem csak vaktöltények voltak.Erre az éles fegyver használatra van valahol bizonyíték vagy valami forrás.
Én az egésszel nem vagyok képben, csak az érdekel, hogy ne egy libernyák vagy egy ukránbarát vezetése legyen annak az országnak.Bár ez utóbbi friss fejleményeivel annyira nem vagyok képben ...
Még a végén leáll a WOTAz IT-szektor emigrációval fenyeget, ha tovább folytatódik az erőszak, de már az orvosok is beálltak tüntetni. Mutatjuk, mi történt éjjel Belaruszban.
AZ ORVOSOK ÉS A TECHSZEKTOR IS HÁTAT FORDÍTOTT LUKASENKÁNAK
CiprusiMég a végén leáll a WOT
Tegnap twitteren közöltek egy képet, ahol az egyik kupac töltényhüvely között nem csak vaktöltények voltak.
Én az egésszel nem vagyok képben, csak az érdekel, hogy ne egy libernyák vagy egy ukránbarát vezetése legyen annak az országnak.
Olvass vissza, de tegnap maga a Belorusz BM ismerte el, hogy Bresztben használtak éles lőszert.
Gyűlés a Khimvoloknán. 'Ki szavazott a Tikhanovskaya mellett - álljon fel'
Én is bemutassak a tenyeremen egy kupac éles töltényhüvelyt? Mondjuk az valós hátráltatótényező lenne, hogy nincs Twitter fiókom ...
Köszi, utánaolvastam. Valóban írták, hogy volt figyelmeztető lövés éles tölténnyel amikor vasrudakkal támadtak rendőrökre aztán meg is sebesítettek egy ilyen támadót. Ez a hírek szerint azért nem a "klasszik tömegbelövetés" volt. Annyira még Lukasenkó sem hülye, hogy a Majdan 2.0 -át Ő csinálja meg saját maga ellen.
És? Tudod az okát is miért mentek utána vagy lőttek rá? Random, mert azt akarják sugallni, hogy random?Tegnap este raktam fel Twitter videókat: Minszk, közlekedési rendőrjárőr kiugrál a járőrautóból, rohannak egy találomra kiválasztott autó felé, az autós megfordul és elszáguld előlök. Az egyik járőr előkapja az oldallőfegyverért és utána lő jó párszor. Na az sem gumilövedék volt...!
Agyatlanok még a kisgyerekeket is felhasználják...