Szóval akkor ők fognak nyerni 2022-ben?
Értened kellene az iróniát, de te nem érted, mert ahogy mondtam már, egyszerűen hülye vagy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szóval akkor ők fognak nyerni 2022-ben?
Sziasztok!
Már nagyon régóta olvasom a fórumot és ez az első hozzászólásom.
Nagyon szerettem ide “járni”, de az utóbbi időben ahogy meglátom szzsolt81 kollégát már borsódzik a hátam. Tipikus a szar sem elég büdös figura.
Próbáljátok meg figyelmen kívül hagyni a faszságabbnál nagyobb faszságait egy darabig és nem reagálni, hátha elfárad és keres egy virtuális barátnőt vagy srácot akit tovább gyötörhet a hülyeségeivel.
Kérlek csak próbáljátok meg.
Addig respect!
telex? Ez az indexbol kidobottak gyujtohelye. Fruzsikanal biztos most nagyobb a szegenyseg mint a regi indexes idokben, talan ezert olyan frusztralt. De vajon az elegedetlenkedok mint o miert nem mennek akkor ki Luxemburgba? Tenyleg miert nem? Akinek nem tetszik elmehet, hagyja el ezt a kurva orszagot, mondta a Dobrev araja a Fleto. Na de meg ok is csak itt vannak, meg a Fruzsika is, nem migraltak el sajnos.csak ennyi?
bocs, de a frusztráltság jele inkább az ilyen komment, mint amit alkottál. Pedig ezt még nem is olvastad: https://telex.hu/gazdasag/2020/12/15/magyarorszag Ez a reality, nem népi citerezenekar játszotta Panzerlied a munkácsi bevonulásnál
Én ezt nem is vitattam, de akárhogy is ez egy MAGYAR fórum.Technikai szempontból nem analfabéta a figura, vannak jó ismeretei, de sajnos ezt a fröcsögő ideológiai butasággal rendre nullázza és meg sem próbál túllátni rajta.
Én pont így vagyok vele. Összeakadtam már vele én is egyszer.. Leszívja az agyam rendesen.Sziasztok!
Már nagyon régóta olvasom a fórumot és ez az első hozzászólásom.
Nagyon szerettem ide “járni”, de az utóbbi időben ahogy meglátom szzsolt81 kollégát már borsódzik a hátam. Tipikus a szar sem elég büdös figura.
Próbáljátok meg figyelmen kívül hagyni a faszságabbnál nagyobb faszságait egy darabig és nem reagálni, hátha elfárad és keres egy virtuális barátnőt vagy srácot akit tovább gyötörhet a hülyeségeivel.
Kérlek csak próbáljátok meg.
Addig respect!
Előbb fogja Grísa pukkanós szárnyas szeretetcsomagokkal köszönteni az SzBU-t és a Radát Kijevben, minthogy ez megtörténjen, ugyanis a Don teljes hosszában orosz területen folyik aztán min tudjuk a medve nem kultiválja ha arrafele penderítik a bajszátAz ukrán kormány jelenleg azt csinál amit akar a magyar kisebbséggel, bizonyos határig, pld a csendes Donba lövés nem játszik.
Azt megneztem volna mihez kezdtek volna itt, plane az Eu-ra varva. Mert az Europai Unio segit, vagy mi a bulgar no szlogenje ujabban...
Szerintem fletóék jobban kezelnék a pandémiát.
Én pont így vagyok vele. Összeakadtam már vele én is egyszer.. Leszívja az agyam rendesen. [/QU
közben előkerestem, mi volt a nagy orosz támogatás,cserébe Ukrajna blokkolásáért:
:
"oldjátok meg."
https://www.euractiv.com/section/de...tatement-on-ukraine-over-minority-rights-row/
ezért már megérte.
Én ezt nem is vitattam, de akárhogy is ez egy MAGYAR fórum.
Nem értem, hogy miért aszketizál ennyire, miért nem keres egy “románia a Tiszáig ér”(vicc) fórumot.
Előbb fogja Grísa pukkanós szárnyas szeretetcsomagokkal köszönteni az SzBU-t és a Radát Kijevben, minthogy ez megtörténjen, ugyanis a Don teljes hosszában orosz területen folyik aztán min tudjuk a medve nem kultiválja ha arrafele penderítik a bajszát
Megsüsült a gépem,de a feletted lévő kommentet neked szántam.oppá... oké, ez mondjuk az US választások előtti cikk, a Trump féle javaslat a kapcsolatok javítására Szerbiával. Adva egy gyomrost az EU tehetetlenkedésének,megint
https://balkaneu.com/serbia-a-new-era-dawns-in-serbia-us-relations-ifimes-analysis/
fun fact: tegnap írta meg a Defense News, hogy az egyik 155 mm-es löveg, amelyiket meghívtak tesztelésre a BAE és az Elbit és a Nexter mellé az pont a Yugoimport NORA-ja.
https://www.defensenews.com/land/2020/12/17/us-army-mobile-howitzer-shoot-off-participants-emerge/
Itt pedig egy elemzés arról mi várható a szerb-amerikai kapcsolatokban az új elnökkel.
https://www.euronews.com/2020/11/23...rbian-relations-will-shape-up-post-trump-view