Kicsodak? Egyre zavarosabb ez a komment...
Valaki erti, mirol beszel? Olyan, mintha mondat kozepen massal kezdett volna beszelgetni.
Igen, jó páran...mint ahogy jó páran már le is írták ugyan ezt! A békeszerető európaiak mind így gondolják!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kicsodak? Egyre zavarosabb ez a komment...
Valaki erti, mirol beszel? Olyan, mintha mondat kozepen massal kezdett volna beszelgetni.
Jenkiföldről írogat ott már rendesen kimosták az agyát . Egy provokátor.Te hol is élsz "harcos"?
Akkor hajrá...Jenkiföldről írogat ott már rendesen kimosták az agyát . Egy provokátor.
Nem hiszem. hogy ő provokátor lenne van egy határozott véleménye de ettől még nem provokátor.Jenkiföldről írogat ott már rendesen kimosták az agyát . Egy provokátor.
Ez most megint hogyan jon ide? Ez nagyon vicces, ez a gyerekes szemelyeskedes, ha nem tudtok konkret valaszt irni.Te hol is élsz "harcos"?
Nem is roluk volt szo, hanem az irastudatlan tomegekrol (akik a csizmat hordtak a leirt kepzetemben.) Elitet mindig konnyu produkalni, de altalanos eletszinvonalat mar sokkal nehezebb, nem is megy nekik tobbszaz eve. Ha megnezed, toluk meg a kinaiak is sikeresebbek ebben.Épp most vagyok benne egy cikkben, ami az élet határaival foglalkozik. Ez am nem fontos. Csak úgy megemlítem, hogy kb 15-20 nevesített orosz tudós van benne, akik lényegi dolgokat adnak olyan "jelentéktelen" területekhez, mint mondjuk endoszimbionta elmélet. Nagyjából 40 évvel megelőzve a nyugati kutatókat. Ezt csak azért mondom, mert ez az orosz szinvonal, és nem az a végtelen lenézés amit nyomsz.
Hogyan jonnek ide az amerikaiak? Nem lattam meg amerikai megszallast Magyarorszagon.Ahogy az amerikaiak is. Ja erről nem beszélünk? Meg arról, ami nem "erőszak" csak na, kenyérért szex.
Meg lehet neked ez is kimaradt :
Brutális sors várt a japánok által elhurcolt szexrabszolgákra
A japán hadsereg az 1930-as, illetve 1940-es években több tízezer, más becslések szerint több százezer kínai és koreai nőt kényszerített prostitúcióra a kényelmi központoknak nevezett katonai bordélyokban. A háború végére a „kényelmi hölgyek” közel 90 százaléka életét vesztette az embertelen...mult-kor.blogstar.hu
Mihez, 45 ev megszallashoz? Teljesen ertelmetlen.Mégegyszer jelezném, mi vittük nekik a meghívót. A Don-kanyarig.
Most akkor lesujto avagy lesulytott (sic!) tisztazzuk - ezek a franya orosz kikepzok...Az orosz hadsereg lesújtó állapotban van. Mondta Mamaj nagykán Kulikovó előtt. Azóta is mindig lesúlytott.
Ez a "modern, eros orosz hadsereg" kb a technikanal mar megbukik a legtobbszor. A szemelyzetet meg ne is firtassuk.De volt még, csak nem képzelik, hogy 6000 svéd lovag nem tudja magát átvágni 60 000 oroszon. Nem tudta
A többi részre nem reagálok, erre is csak azért, mert nagyon nagyon unom ezt a tömény lenézést amit nyomtok. Persze, az oroszok nem végtelenül erősek, alapvetően nem is legyőzhetetlenek. De a MAD nélkül is messze erősebbek az USAt kivéve kb bárkinél. Talán Kínánál nem messze, csak kicsit.
Ezt marha gyorsan fel kéne fogni a morzsányi agyadban, mert ebből lesz az uszítók sok baromsága, és az újabb Don-kanyar. Csak akkor nem sírni, hogy megint agyonvertek minket.
Jenkiföldről írogat ott már rendesen kimosták az agyát . Egy provokátor.
Lövésed nincs miről beszélsz....Ez most megint hogyan jon ide? Ez nagyon vicces, ez a gyerekes szemelyeskedes, ha nem tudtok konkret valaszt irni.
Nem is roluk volt szo, hanem az irastudatlan tomegekrol (akik a csizmat hordtak a leirt kepzetemben.) Elitet mindig konnyu produkalni, de altalanos eletszinvonalat mar sokkal nehezebb, nem is megy nekik tobbszaz eve. Ha megnezed, toluk meg a kinaiak is sikeresebbek ebben.
Hogyan jonnek ide az amerikaiak? Nem lattam meg amerikai megszallast Magyarorszagon.
Osszevissza beszeltek.
Mihez, 45 ev megszallashoz? Teljesen ertelmetlen.
Most akkor lesujto avagy lesulytott (sic!) tisztazzuk - ezek a franya orosz kikepzok...
Ez a "modern, eros orosz hadsereg" kb a technikanal mar megbukik a legtobbszor. A szemelyzetet meg ne is firtassuk.
Van, amiben modernizaltak rendesen, persze, meg nalunk sokkal erosebbek (meg jo), de pl a Fekete-tengeren levo "flottajukat" (kabe egy tucat eszkoz) meg a krimi beavatkozas idejen is az olaszok haditengereszete egyedul is lemosta volna a terkeprol, az amerikai eroket avagy az egyesult NATO erok nelkul, ezt utana tobbszor leirtak.
Mint irtam, engem kisse irrital az oroszimadat, plane egy magyartol - ha valakinek, akkor egy magyarnak sosem szabad az oroszokkal kozoskodnie tobbe. Uzletelni stb lehet veluk, de vedeni, sot, tamogatni oket - azt mar nem. (Ahhoz meg egyenesen muveletlennek kell lenni, hogy valaki 45 ev veres megszallast a Don-kanyarral; akarjon igazolni.)
Hat ez jo. Mi is a provokacio? Hogy eloszlattam par tevhitet?
Hozzak forrást arra, hogy a mighty UK vidéki csapatai az angol wcben próbáltak teát főzni, mert nem tudták mi az? BTW Magyarországon a szovjet rendszer számolta fel lényegében az írástudatlanságot. Tetszik vagy sem, a tények makacs dolgok.irastudatlan tomegekrol
Jaja, a Szu úgy ölt meg kb 35 millió embert, hogy abból 28 a háborúban halt meg, és kb 18 millió civil a fényes nyugat dicső zászlóshajójának népírtásában halt meg. (Meg még 3 millió hadifogoly is), ezt Mao csak éhenhalasztásban felülmúlta. Ja tényleg megelőzik a kínaiak... btw egyszer ugorj el oda. És lépj ki a turistaösvényről. Aztán visszatérünk erre.Ha megnezed, toluk meg a kinaiak is sikeresebbek ebben.
Értem, szóval ha egyazon háborúban az Amerikaiak végigerőszakoltak mindenkit, a nőket kétszer, akkor nem tekinthetjúk legalább alaphipotézisnek, hogy ha itt vannak akkor itt is ezt teszik?Hogyan jonnek ide az amerikaiak? Nem lattam meg amerikai megszallast Magyarorszagon
Belekössek minden nyelvi hülyeségedbe? Hosszú lesz...Most akkor lesujto avagy lesulytott (sic!) tisztazzuk - ezek a franya orosz kikepzok...
A magyar különleges erők meg a novoszibirszktől 2000 kmre lévő szibériai falu hős rendőrét. Csak sajnos ez minden csak nem az orosz hadsereg. Avagy felteszem a kérdést, mit kezd az olasz flotta az orosz légierő asmjeivel? Ja ugyanazt mint a HMS Hood a Bismark nehézágyuival? Elmerül...olaszok haditengereszete egyedul is lemosta volna a terkepro
Mert?sosem szabad az oroszokkal kozoskodnie tobbe.
Hát a többi megszálló is lehetett volna ennyire véres. Akkor most kb 40 millióan lennénk...muveletlennek kell lenni, hogy valaki 45 ev veres megszallast a Don-kanyarral; akarjon igazolni.)
Nekem kicsit eltérő a véleményem erről mint kammnak , de kamm hol "vizionál, halált és pusztulást Európában?Halált és pusztulást vízionálsz.....nálunk,Európában!
Épp most vagyok benne egy cikkben, ami az élet határaival foglalkozik. Ez am nem fontos. Csak úgy megemlítem, hogy kb 15-20 nevesített orosz tudós van benne, akik lényegi dolgokat adnak olyan "jelentéktelen" területekhez, mint mondjuk endoszimbionta elmélet. Nagyjából 40 évvel megelőzve a nyugati kutatókat. Ezt csak azért mondom, mert ez az orosz szinvonal, és nem az a végtelen lenézés amit nyomsz.
Ahogy az amerikaiak is. Ja erről nem beszélünk? Meg arról, ami nem "erőszak" csak na, kenyérért szex.
Meg lehet neked ez is kimaradt :
Brutális sors várt a japánok által elhurcolt szexrabszolgákra
A japán hadsereg az 1930-as, illetve 1940-es években több tízezer, más becslések szerint több százezer kínai és koreai nőt kényszerített prostitúcióra a kényelmi központoknak nevezett katonai bordélyokban. A háború végére a „kényelmi hölgyek” közel 90 százaléka életét vesztette az embertelen...mult-kor.blogstar.hu
Mégegyszer jelezném, mi vittük nekik a meghívót. A Don-kanyarig.
Az orosz hadsereg lesújtó állapotban van. Mondta Mamaj nagykán Kulikovó előtt. Azóta is mindig lesúlytott.
De volt még, csak nem képzelik, hogy 6000 svéd lovag nem tudja magát átvágni 60 000 oroszon. Nem tudta
A többi részre nem reagálok, erre is csak azért, mert nagyon nagyon unom ezt a tömény lenézést amit nyomtok. Persze, az oroszok nem végtelenül erősek, alapvetően nem is legyőzhetetlenek. De a MAD nélkül is messze erősebbek az USAt kivéve kb bárkinél. Talán Kínánál nem messze, csak kicsit.
Ezt marha gyorsan fel kéne fogni a morzsányi agyadban, mert ebből lesz az uszítók sok baromsága, és az újabb Don-kanyar. Csak akkor nem sírni, hogy megint agyonvertek minket.
Ok láttam, de ez nem azt jelenti, hogy kamm ezzel a megjegyzésével a háborút és pusztítást vízionálta Európába.Olvasd el hogy milyen véleménnyel van az orosz népről...
A Franciák-Angolok-Belgák-Spanyolok,stb csettintenének ilyen fajalapú meghatározásának.
És a dicsőséges hadseregük,maga előtt tolva a Német,Lengyel,Román,Cseh,Magyar,Szlovák,Horvát haderőt képzeli el az orosz sztyeppe elfoglalását...
Kicsit a vita átment egy autóskártya szintű vetélkedésbe, hogy melyik nép vagy ország volt a nagyobb g....i,melyik követett el nagyobb bűnöket, aminek végül is nincs olyan nagyon sok értelme.A mult-kor cikkben a japánok háborús bűneiről van szó, azért ugye nem a zusa a hibás?
A tassz helyi tudósítójától ez azért nem gyenge kijelentés.Jenkiföldről írogat ott már rendesen kimosták az agyát . Egy provokátor.
Mivel ide koncentrálják a hederőt ....vajon.....Ok láttam, de ez nem azt jelenti, hogy kamm ezzel a megjegyzésével a háborút és pusztítást vízionálta Európába.
Pajtás, hozzám több száz haditechnikai, biztonságpolitikai hír jut el naponta, amiből min. 3 HTKA oldalt is tudnék üzemeltetni. A TASS igen jelentős és szinte a teljes világot lefedő hírügynökség, de nem a fő forrásom.A tassz helyi tudósítójától ez azért nem gyenge kijelentés.
Az tény, hogy az USA jelenlegi Oroszországgal kapcsolatos politikájában nagyobb egy esetleges katonai konfrontáció elméleti lehetősége az Oroszokkal mint fordítva de ettől függetlenül szerintem Kamm mondanivalója nem erről szólt.Mivel ide koncentrálják a hederőt ....vajon.....
Kamm felkészültséget nem vitatom...Az tény, hogy az USA jelenlegi Oroszországgal kapcsolatos politikájában nagyobb egy esetleges katonai konfrontáció elméleti lehetősége az Oroszokkal mint fordítva de ettől függetlenül szerintem Kamm mondanivalója nem erről szólt.
Ha jól vettem ki neki elsősorban az SZU-l van baja ami ugye meg már történelem, aminek az ismerete egy hasznos dolog de ugyanúgy mint mindent az életbe ezt sem egészséges túltolniKamm felkészültséget nem vitatom...
Viszont elfogult....és a világ egyik legnagyobb nemzetét degradálja alpári módon.