Hát bántani nem is akarnám őket (max pár problémás alaknak pár nevelő tockos), ezért jó ötlet az önkéntes demilitarizációjuk.Október környékén simán vizipisztollyal vissza lehet terelni őket az akolba.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát bántani nem is akarnám őket (max pár problémás alaknak pár nevelő tockos), ezért jó ötlet az önkéntes demilitarizációjuk.Október környékén simán vizipisztollyal vissza lehet terelni őket az akolba.
Szerintem lassíts kicsit. Te a románokhoz hasonlítottál minket ami alsó hangon élőben egy azonnali ütést érne.Tehat ha allatnak neveznek egy nepet, meg csatlosnak, akkor az nem szamit gyulolkodonek Magyaroszagon? Mondjuk az igaz, hogy kicsit forrobb a veretek mint a toletek eszakabbra eloknek, de azert vannak kozos emberi normak, amit emlekeim szerint ti is ismertek.
hazudsz, epp azt irtam, hogy NEM szoktatok elo szerzodest felrugni mint a romanok. Visszakeresheted.Szerintem lassíts kicsit. Te a románokhoz hasonlítottál minket ami alsó hangon élőben egy azonnali ütést érne.
Köpönyegforgatónak neveztél minket és ehhez olyan helyzetet hoztál, amiben két ellenség között próbáltunk lavírozni, majd ugyanilyen helyzet alól felmentetted magatokat és így elég köpedelem.
Megbízhatatlannak neveztél minket és olyan helyzetben lennél velünk elégedett, ami nekünk nem jó.
Az pedig az a helyzet, amit a jó kutya megfogalmazásának neveztem. Nem rátok mondtam ott és akkor, bár a vezetésetek törekszik erre a posztra jelenleg.
És igen. Csatlósok vagytok. Az önérdeketek és a realitások szerint ezt kell tennetek, de angolszász csatlósok lesztek ebben a buliban ha erre mentek tovább.
A Leopard 2 modernizációtok pedig lassú. Nemcsak szerintem, bár a kezdete óta nyomon követem, már az első híreitől kezdve, hanem a saját államod szerint is, szóval légyszíves ne sírjál már mint egy kis szaros picsa a valóságtól.
Mivel az utobbi parszaz evben egyetlen szovetsegesetek sem bizhatott meg bennetek, epp azert mert ahogy te is irtad, hogy ennek hol annak az oldalan alltok, igy a szovetsegeseitek ugy bantak veletek mint a csatlosokkal szokas,
Masik ellenpelda: romania szinten megbizhatatlan, tehat oket kezivezerli az USA, ok nem szovetseges, hanem valoban csatlos.
Aztán most szépen zsebeld be a virtuális köpéseket, ütéseket lengyel serthetetlenseg szobra. Egyazon hozzászólasod idéztem be.hazudsz, epp azt irtam, hogy NEM szoktatok elo szerzodest felrugni mint a romanok. Visszakeresheted.
Csak azt a mondatot NEM idezted be, amiben azt irom, hogy ti NEM szoktatok elo szerzodes kozben atallni, mint ok. De valoban szerintem azert nincs allando szovetsegesetek, mert megbizhatatlan a magyar kulpol.Aztán most szépen zsebeld be a virtuális köpéseket, ütéseket lengyel serthetetlenseg szobra. Egyazon hozzászólasod idéztem be.
Szerintem ebből nem tudsz jól kijönniCsak azt a mondatot NEM idezted be, amiben azt irom, hogy ti NEM szoktatok elo szerzodes kozben atallni, mint ok. De valoban szerintem azert nincs allando szovetsegesetek, mert megbizhatatlan a magyar kulpol.
Nincsen semmi baj. Én itt Magyarhonból szeretném, ha minden úgy menne mint régen. Ezért szeretném, ha visszaállítanánk a régi szép idők határait. Mindkét népnek kívánom az 1795ös határokat.Csak azt a mondatot NEM idezted be, amiben azt irom, hogy ti NEM szoktatok elo szerzodes kozben atallni, mint ok. De valoban szerintem azert nincs allando szovetsegesetek, mert megbizhatatlan a magyar kulpol.
Jo, azt te is tudod, hogy ragalom, hogy romannak minositettem volna. Te is tudod, hogy szo szerint leirtam, hogy nem szokasotok elo szerzodest felrugni mint nekik. De ha akarjatok, az persze mas, az ellen nem tehetek. De nem lett volna tisztessegesebb, ha a TELJEN kommentet idezi? Nem?Szerintem ebből nem tudsz jól kijönni
Termèszetesen mi nem mentünk el V4 csúcstalálkozóra igaz? Mi engedtük el a gonosz liberálnémet EU pénze kedvéért a ti kezeteket nemrég igaz?Csak azt a mondatot NEM idezted be, amiben azt irom, hogy ti NEM szoktatok elo szerzodes kozben atallni, mint ok. De valoban szerintem azert nincs allando szovetsegesetek, mert megbizhatatlan a magyar kulpol.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy bár az általam ismert polákok tényleg már már a józan ész határán túl utálják a ruszkikat, de ezt leszámítva nem ilyenek. Sajnos a politikai vezetésük viszont közel egy évszázada ezt nyomja. Így lehet, hogy amikor már Csehszlovákia csendben kihátrált a Kis-Antantból a lengyel vezetés még öri bari volt a románokkal, és garantálta románia területi épségét.Termèszetesen mi nem mentünk el V4 csúcstalálkoulzóra igaz? Mi engedtük el a gonosz liberálnémet EU pénze kedvéért a ti kezeteket nemrég igaz?
Micsoda megbízhatatlanság. Leopard 2-őt vettünk, szerencsère a jofej csehek nem ezen gondolkodnak, a szlovákok nem ezen gondolkodnak, a lengyeleknek meg nincs is mer nem támogatják a NATO és EU tag nèmeteket hanem a NATO ellensègekènt ellene készülnek az usával. Ja de van nekik is.
De mivel klasszikusan a közeli és magas minőségű német hadiipart választottuk MEGINT, ezért megbízhatatlan tévelygők vagyunk.
Összevissza hablatyolsz.
Semmit nem vàltoztat az értelmén. Ott a szintén szó, a pèldafelhozatal és ez a logikus kommunikácioban a hozzájuk hasonlóak vagytok dolgot jelenti. Elèggè türelmesen fogom vissza magam tegnap óta, mert miközben a legaljára gyalázol minket, sírsz a valoság miatt.Jo, azt te is tudod, hogy ragalom, hogy romannak minositettem volna. Te is tudod, hogy szo szerint leirtam, hogy nem szokasotok elo szerzodest felrugni mint nekik. De ha akarjatok, az persze mas, az ellen nem tehetek. De nem lett volna tisztessegesebb, ha a TELJEN kommentet idezi? Nem?
Akiket ismerek lengyelek, azok kb mint Chopin zenéje, a föld felett jártak egy méterrel. A vágyaikat kivetítik a valóságra, és mindig szomorúak, ha valami nem úgy sikerült. Ennek ellenére, vagy pont ezért nagyon szeretetre méltó emberek.Jo, azt te is tudod, hogy ragalom, hogy romannak minositettem volna. Te is tudod, hogy szo szerint leirtam, hogy nem szokasotok elo szerzodest felrugni mint nekik. De ha akarjatok, az persze mas, az ellen nem tehetek. De nem lett volna tisztessegesebb, ha a TELJEN kommentet idezi? Nem?
Ha lenne eszetek, tudhatnátok, hogy lengyel szempontból a versaillesi-rendszer megkérdőjelezése egyben a modern, 1918-as lengyel állam megkérdőjelezését is jelentené... Ki az a hülye, aki saját létét kérdőjelezi meg?Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy bár az általam ismert polákok tényleg már már a józan ész határán túl utálják a ruszkikat, de ezt leszámítva nem ilyenek. Sajnos a politikai vezetésük viszont közel egy évszázada ezt nyomja. Így lehet, hogy amikor már Csehszlovákia csendben kihátrált a Kis-Antantból a lengyel vezetés még öri bari volt a románokkal, és garantálta románia területi épségét.
De ezek után azért kicsit bicskanyitogató, amit a tag itt nyom
1795-ös?!?! Lengyel szempontból?Nincsen semmi baj. Én itt Magyarhonból szeretném, ha minden úgy menne mint régen. Ezért szeretném, ha visszaállítanánk a régi szép idők határait. Mindkét népnek kívánom az 1795ös határokat.
Feleslegesen vitázol velük... Ti azt csináljatok, amit kell, nyugi. Mo. nem azt csinálja, amit kell, de ez nem újdonság. Már megszoktuk...Csak azt a mondatot NEM idezted be, amiben azt irom, hogy ti NEM szoktatok elo szerzodes kozben atallni, mint ok. De valoban szerintem azert nincs allando szovetsegesetek, mert megbizhatatlan a magyar kulpol.
A szlovákok nagyon okosan játszanak. Nem a dagadt magyar békegalambnak van esze, hiszen európa szinte összes országa fegyverrel segíti Ukrajnát - függetlenül, hogy mennyi demokratikus stb., ahogy anno a britek és az USA is segítette a Szovjetuniót, pedig azt sem a demokrácia fellegvára volt. Nos nekünk is ott rohadnak az inkurrenciában a D-20 tarackjaink, amiket már vontatni sem tudunk. Elég lőszerünk is van inkurrenciában, a kivont BRDM-2 ket is fel lehetne annyira éleszteni, hogy átadjuk, kézifegyver és lőszerfeleslegünk is van. Ezeket nyugodtan át lehetne adni a Mi-24-esekkel együtt, amelyhöz semennyi fegyvereztük sincs, lassan már alkatrészünk sem. Igy európa, usa, is respektálná a magyar elköteleződést. Amikor viszont majd az EU csatlakozásről van szó, akkor kell a nyelvtörvényt, a kisebbségek elleni jogszabályokat stb. előhozni és addig blokkolni a csatlakozást, ameddig nem lesz ott valamiféle konszolidáció. Ezt egyébként is több EU tagország is így tervezi, a politikusaik szerint. Ukrajna sokáig nem lesz eu tag. (lásd hány éve vannak tagjelöltek.). Nos itt nem az a lényeg, hogy ki mit ad, hanem hogy ad-e. Az M113-asok, az elagott Leo2A4-ek, a maroknyi tüzérségi löveg, stb. néhány önjáró szlovák kerekes stb. arról szól, hogy egy aggresszíó ellen segítünk egy országot, amelyet a demokráciák támogatank a küzdelemben (az utolsó ukrán katona haláláig, mert nem akarunk saját vérünket ontani, se magyar, se cseh, se szlovák, se lengyel, de francia, amerika, ausztrál stb. sem)..Főleg hogy jó ha a harmada üzemképes.
Miért adnánk át bármilyen, emberélet kioltására alkalmas eszközt egy velünk ellenséges, szomszédos országnak? Ukrajna meg fog szűnni jelen formájában, innentől az, hogy az “egész demokratikus europa” (sic) mit csinál, tökmindegy.A szlovákok nagyon okosan játszanak. Nem a dagadt magyar békegalambnak van esze, hiszen európa szinte összes országa fegyverrel segíti Ukrajnát - függetlenül, hogy mennyi demokratikus stb., ahogy anno a britek és az USA is segítette a Szovjetuniót, pedig azt sem a demokrácia fellegvára volt. Nos nekünk is ott rohadnak az inkurrenciában a D-20 tarackjaink, amiket már vontatni sem tudunk. Elég lőszerünk is van inkurrenciában, a kivont BRDM-2 ket is fel lehetne annyira éleszteni, hogy átadjuk, kézifegyver és lőszerfeleslegünk is van. Ezeket nyugodtan át lehetne adni a Mi-24-esekkel együtt, amelyhöz semennyi fegyvereztük sincs, lassan már alkatrészünk sem. Igy európa, usa, is respektálná a magyar elköteleződést. Amikor viszont majd az EU csatlakozásről van szó, akkor kell a nyelvtörvényt, a kisebbségek elleni jogszabályokat stb. előhozni és addig blokkolni a csatlakozást, ameddig nem lesz ott valamiféle konszolidáció. Ezt egyébként is több EU tagország is így tervezi, a politikusaik szerint. Ukrajna sokáig nem lesz eu tag. (lásd hány éve vannak tagjelöltek.). Nos itt nem az a lényeg, hogy ki mit ad, hanem hogy ad-e. Az M113-asok, az elagott Leo2A4-ek, a maroknyi tüzérségi löveg, stb. néhány önjáró szlovák kerekes stb. arról szól, hogy egy aggresszíó ellen segítünk egy országot, amelyet a demokráciák támogatank a küzdelemben (az utolsó ukrán katona haláláig, mert nem akarunk saját vérünket ontani, se magyar, se cseh, se szlovák, se lengyel, de francia, amerika, ausztrál stb. sem)..
Amikor egész demokratikus europa szembe jön a sztrádán velünk, akkor talán mi megyünk rossz irányban.
Ezt a végletekig lejáratott "demokratikus" jelzőt kéne már elfelejteni.A szlovákok nagyon okosan játszanak. Nem a dagadt magyar békegalambnak van esze, hiszen európa szinte összes országa fegyverrel segíti Ukrajnát - függetlenül, hogy mennyi demokratikus stb., ahogy anno a britek és az USA is segítette a Szovjetuniót, pedig azt sem a demokrácia fellegvára volt. Nos nekünk is ott rohadnak az inkurrenciában a D-20 tarackjaink, amiket már vontatni sem tudunk. Elég lőszerünk is van inkurrenciában, a kivont BRDM-2 ket is fel lehetne annyira éleszteni, hogy átadjuk, kézifegyver és lőszerfeleslegünk is van. Ezeket nyugodtan át lehetne adni a Mi-24-esekkel együtt, amelyhöz semennyi fegyvereztük sincs, lassan már alkatrészünk sem. Igy európa, usa, is respektálná a magyar elköteleződést. Amikor viszont majd az EU csatlakozásről van szó, akkor kell a nyelvtörvényt, a kisebbségek elleni jogszabályokat stb. előhozni és addig blokkolni a csatlakozást, ameddig nem lesz ott valamiféle konszolidáció. Ezt egyébként is több EU tagország is így tervezi, a politikusaik szerint. Ukrajna sokáig nem lesz eu tag. (lásd hány éve vannak tagjelöltek.). Nos itt nem az a lényeg, hogy ki mit ad, hanem hogy ad-e. Az M113-asok, az elagott Leo2A4-ek, a maroknyi tüzérségi löveg, stb. néhány önjáró szlovák kerekes stb. arról szól, hogy egy aggresszíó ellen segítünk egy országot, amelyet a demokráciák támogatank a küzdelemben (az utolsó ukrán katona haláláig, mert nem akarunk saját vérünket ontani, se magyar, se cseh, se szlovák, se lengyel, de francia, amerika, ausztrál stb. sem)..
Amikor egész demokratikus europa szembe jön a sztrádán velünk, akkor talán mi megyünk rossz irányban.
Ez miért érdekünk?Ezt a végletekig lejáratott "demokratikus" jelzőt kéne már elfelejteni.
Pláne úgy, hogy alibi fegyerszállításokkal veregetve a saját vállunkat igyekszünk elnyújtani egy vérontást az "utolsó ukrán katona haláláig".
Ez nem a demokratikus Európa, hanem a cinikus.
Ha megnézzük a matekot, akkor Magyarország, de külön Európa érdeke is a következő:
- Oroszország győzelme
Oké. De ami a helyén marad lehet sokkal rosszabb lesz. Lásd arab 5avasz. Egy radikalizált anarchia. Ez sztem ránk sokkal veszélyesebb. Mi leszünk az első számú célpontjuk a ruszkik után.
- Ukrán maffiaállam megsemmisülése
Ennek sztem nincs realitása.
- Az USA kivonulása a kontinensről
Fokozódna az európai káosz. Abszolut nem érdekünk.
- Az Egyesült Királyság felbomlása
Ez attól függ mit képviselnek. Ha abba az irányba haladnak, ahova az elmúlt 15 évben, akkor hagyjuk, sőt egyre rosszabbai a kilátások. Kohl-Mitterand oké. Habeck - Melanchon a legrosszabb irány és esély erre van.
- A német-francia tengely megerősödése