[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 301
14 048
113
...a régi cikkel amit linkeltél pont, hogy nem igazol semmit abból, amit olyan lazán irtál. Erre mutattam csak rá. Semmit sem tudunk arról mi folyik ott, ha egyáltalán...
Januári hír:

Olaf Scholz kancellár ma a Fico szlovák miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Németország ki szeretné bővíteni a megsérült ukrán katonai felszerelések német javítási központját Szlovákiában.

Scholz azt is kijelentette, hogy a szlovák miniszterelnök általában támogatja a Nagymihály melletti csomópontot. A KMW többek között a MARS II, a PzH 2000 és a Gepard SPAAG-okat javítja ott – ez „jól megy”.

 

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 128
7 147
113
Az az ember sem lesz már ugyanaz...egy ilyen traumát átélni és túlélni biztos durva nyomot hagy a pszichében. Még az sem biztos, hogy visszatér a politikába.
Szerintem visszater, mártír lett és ezért megnyer bármilyen választást a következő 5-6 évben, ezt tudják a pártban is és nem hagyják elveszni ezt az előnyt, úgyhogy meggyőzik majd.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 970
87 463
113
"„A terrortámadás ügyében a nyomozás folyamatban van. Ezzel kapcsolatban figyelemre méltó, hogy az Egyesült Államok és európai szövetségesei kitartóan erőltetni próbálják a magányos elkövető verzióját, aki elégedetlen volt a demokrácia hanyatló szintjével Szlovákiában” – olvasható a közleményben.

Az SZVR leszögezte: az amerikai kormányzati szervek igyekeznek bekapcsolódni a nyomozásba, hogy azt „helyes irányba” tereljék."
 

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 832
47 148
113
Today, Minister of Defense Władysław Kosiniak-Kamysz signed a contract to provide the Polish Army with the Barbara radio aerostat system, which is to be part of the radar surveillance network guarding our border. The contract covers four balloons for an amount of approximately USD 960 million...

Háátöö...
Ezeket már megint brutálisan megfejték! 1Mrd USD 4 lufiért? :p :eek:
Továbbra is tart a választási győzelemért való törlesztés...
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 327
20 754
113
Sokkal egyszerűbb.
Az ügyvéd elkezdte kioktatni mivel enyhítheti az ítéletet. Elvégre ha 25 év helyett tízet kap, akkor kétharmadolással 5 év után kint lesz, hisz lehet akár 1,5 év a jogerős ítéletig, ami alatt bent van.

A magyar büntetőgyakorlat már több száz ilyen példát mutat. Arrafelé nem tudom mi a helyzet, Felvidékiek mondjátok el!
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 152
23 291
113
Sokkal egyszerűbb.
Az ügyvéd elkezdte kioktatni mivel enyhítheti az ítéletet. Elvégre ha 25 év helyett tízet kap, akkor kétharmadolással 5 év után kint lesz, hisz lehet akár 1,5 év a jogerős ítéletig, ami alatt bent van.

A magyar büntetőgyakorlat már több száz ilyen példát mutat. Arrafelé nem tudom mi a helyzet, Felvidékiek mondjátok el!
Nem tudom itt @sixtuson kívül volt-e már valaki hosszabb vagy rövidebb ideig bekaszlizva, de nem a legvidámabb élethelyzet. Gondolom pár nap rács után beesett az eső neki és rájött, hogy valahogy csak meg kellene úsznia és nem élete végéig bent rohadni.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 970
87 463
113