Az a baj hogy annyira korlátolt vagy hogy hihetetlen, persze 1 segédmunkástól ez is valami. Szóval az integráció folyamata bonyolult lásd usa civil war minden. 2: Most fogják újraszervezni az EU-t egy szorosabb integrációba, persze hogy vita van, ez normális, így fejlődnek a dolgok. 3: Valóban kárt szenvedett a kereskedelem, de ezek nem túl jelentősek, olvass bárhol utána...a legfontosabb energia stb..továbbra is megy az együttműködés. 4: Az orosz "piac" még mindig nem túl nagy, (egyébként itt hogy lehet képeket betenni, mert van 1 rakat táblázatom stb...) ellenben ez a kitettség csökkent duma nagyon jó
Az a baj hogy szellemi erőfeszítéseid nem képesek feldolgozni azt az infót, hogy Oroszo. egy dologtól függ, a nyersanyagexporttól. És lassan nem csak az EU és az USA (megjegyzem ugyanannyira elítélem az USA "áldásos" törekvéseit=pusztítását a világban mint bármelyik egyéb nagyhatalom hasonló tetteit) hanem Kína is komoly baja lesz az oroszoknak, persze nem rövidtávon, de középtávon már biztos....
Én úgy látom, hogy itt a fórumon sok embernek vannak víziói ami tök jó, de ne akarjátok a jelenlegi történésekbe azokat belelátni, pont fordítva kéne.
Az új SZU agymenésen egész délután röhögtem el is küldtem haveroknak, röhögjenek ők is.
(ha megugrott a nézettség az miattam van
)
És tudod miért nem szívtuk meg? Mert Európának energiahordozókon kívül minden a rendelkezésére áll (technológia, civilizáció, képzett népesség stb...), azonban az olaj és a gáz továbbra is simán jön az oroszoktól. Ez persze nekik is ugyanannyira érdekük, mert lehet nekik bármennyi nyersanyaguk ha nem tudják eladni.
Egyébként mennyit fizetnek nektek, hogy oroszfankodjatok? Mert nekem sajnos túl drága a szabadidőm ehhez :/