Nagyon ritkán, általában egy 5 éves esetet szoktak újra és újra előhozni mert mást nem tudnak. Nekem viszont nem kell 5 évre visszamenni, mert minden héten helyre igazítom a kamubanda aktuális álhíreit. Csak ezen a héten több álhírt lelpleztem le tőlük mint ők tőlem 5 év alatt. Etióp S-300, belarusz Migek, felbontott thai szerződés, le nem szállított tankok, csernobili tankok, kiakadó Geiger-Müller, csak a legfrissebb termés a kamubanda hazugságainak hosszú sorában.
Uli, ne engem nézz már hülyének, légy oly szíves
Amikor beleszövöd egy hírbe (lásd:Ebesz-jelentések) a saját véleményedet, akkor ne magyarázz már nekem arról, hogy te csak helyreigazítasz.Ezen az oldalon eddig talán te hoztad a legtöbb kamuhírt, meg te magyarázol rendszeresen félre olyan dolgokat, amiket még az elvtársaid se mondtak soha.Nem velem vitatkozol, hanem azokkal a hírekkel, amiket direkt elferdítesz és jellemzően amúgy azoktól származnak, akikkel te egy platformon vagy.Ezért is különösen vicces, amikor hajlamos vagy a szöges ellentétét fújni, mint amit amazok nyilatkoznak.
Volt topic, amit effektíve szétromboltál az ökörségeiddel.Az már a te hibád, hogy sokszor forrást is megjelölsz ami lebuktat.De ezt betudom az amatörizmusnak, amit évek alatt sem nőttél ki.Bár az amatörizmus talán nem jó kifejezés, hiszen itt áll pár hsz-el fentebb egy kvázi beismerő vallomás
A kijevi politikusok nem választhatnak, egy országban egy hadsereg lehet, ezt nem ők találták ki, és ez alól ők se bújhatnak ki, amíg idegen hadsereg áll velük szemben addig ők konfliktusban maradnak velük. Választani itt csak Putyin választhat, hogy meddig tartja ott a hadseregét, rajta múlik meddig tart a konfliktus.
Donyeckben és Luhanszkban (jobbára) ukrán állampolgárok állnak szemben Kijevvel.A választásokon az is egyértelmű volt, hogy a még Ukrajnához tartozó területeken is az oroszbarát jelöltet választották volna meg.Tehát még ott is Kijev ellen szavaztak, ahol amúgy az ukrán hadsereg tartózkodik.
A Krímen hány népszavazás volt már, ami mind Kijevvel ment szembe? 3-4? Mindegyiken ukrán állampolgárok szavaztak Kijev ellen.
Nem beszélve arról, hogy amúgy a Krímen akkor is lennének orosz katonák, ha Ukrajnához tartozna.Szóval akkor most mi van az egy ország egy hadsereggel?
A konfliktus nem most kezdődött, hanem akkor, amikor Putyin még politikus se volt.Ukrajnának annyit kellene tennie, hogy 30 év után végre leül a kisebbségekkel és nem erőből akar velük szemben politizálni.
Oroszország támogatja az Ukrajnában élő oroszokat, de előtte 23 évig nézte, hogy mire megy Ukrajna.Most te komolyan az utóbbi 6 évben látod a problémát és nem az azt megelőző 23-ban?
Ha ez így van, akkor te háttal ülsz a TV-nek.