Hááát, nem vagyok biztos, hogy erről a németeket meg fogják kérdezni a jenkik. Pláne, ha valamilyen paktum már megköttetett Moszkvával, amire te is utaltál!
Cserébe persze az oroszoknak bele kell állnia az OBOR fékezésébe, gáncsolásába, meg ki tudja még mibe.
Nekem Orbán Viktor szavai is ezt sejtetik. Erre rímelt az elhangzott minapi fordulata, hogy "..közép-európai országok Lengyelország vezérletével.."
..
Arról sem kérdezték meg a germánokat, hogy a csapatokat átmozgatják. Németországnak ott van Ausztria, meg távlatilag Skandinávia részben. Esetleg Hollandia. Arrafelé "izmozhat". (És szerintem egyelőre elég a németeknek, hogy Washington nem Párizst kezdi el feltuningolni a nyakukra.)
Ők a 2020-as évet a Brexittel, a jó koronavírus-helyzet kezelésével és az EP választást követő új leosztással már "behúzták"!
Így is relatíve folyamatos a gazdasági erősödésük! Meg még a hadiipart is diszlokálják, az autóipart követően!
..
S ha mégse tetszene majd az új tandem és visszapróbálkoznának a franciákkal az amerikaiakkal szemben, akkor jön az, amely jóslatomat továbbra is tartom, nevezetesen hogy az Egyesült Államoknak távlatilag útban lesz Franciaország és a frankofón világ által jelentett hálózat, ezért Gallia földjén robban majd az "iszlám bomba".