Nem nyugszanak!
De legalább éberek maradunk!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nyugszanak!
Ilyeneket közel keleten szoktak nyomni
Ezért?"Magyarország kormánya 50 lélegeztetőgépet adományozott Ukrajnának 3,5 millió euró értékben. A szállítmányt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai adták át január 26‐án Beregszászban.
Ezt éppenséggel honnan veszed?északi áramlat nem amcsi embargó alatt van ? nem olyan rég még hadihajókkal akadályozták a befejezését
Megvan annak a lehetősége, hogy ez egy Kulebával (/ Zelenszkijékkel, akár valamelyik "csoportjukkal, támogatójukkal...) egyeztetett akció.
Különös ez az egész, főleg a felelősség hárítása.Vagy elhatározták magukat, hogy tettlegesebben kezdik el fenyegetni/támadni a magyarokat, és lényegében Szijjártóra akarják tolni a felelősséget.
Ilyeneket közel keleten szoktak nyomni
Ezt éppenséggel honnan veszed?
Tartotak ott egy hadgyakorlatot, de akkor még nem folyt az építés.meg esküdtem volna hogy láttam még december elején egy ilyen cikket ,tho diszlexiás vagyok szóval lehet valamit elnéztem
Megy KijevbeKíváncsi vagyok mit tesz/mire jut ma Szijjártó?
Szerintem nem kell sokat várni, mégha sikerül is valamit kialkudni vagy az Ukránok meg ígérnek valamit ,ideig óráig tart hogy megváltozzon a hozzá állásuk és holt ponton legyen minden megint... nagyjából ez igaz szinte minden szomszédunkra ...sajnos .
Valószínűleg azért hívták az ukrik, hogy közöljék vele, hogy a gazdájuk az új főni, szóval sarokba kushadás van nekünk mert mostantól mellettük áll mindenki. Szóval írjunk alá mindent + toljuk a segélyt cserébe talán nem irtják ki a magyarságot.Kíváncsi vagyok mit tesz/mire jut ma Szijjártó?
Ukrajna kiürül!https://rusvesna.su/news/1611739031
Az orosz belügyminisztérium sajtószolgálatának tájékoztatás szerint:
2020-ban 409549 ukrán kapott orosz állampolgárságot
2019-ben 299422
2018-ban 83081
2017-ben 85119
Nézzük a jó oldalát" ...minden ilyen vagy hasonló megnyilvánulás csak megerősíti a kormány alapvetéseit hogy mennyire fontos a kemény és erős hadseregünk megléte és csak igazolja a Zrínyi 2026 fontosságát és további a fejlesztéseket.Szíjjártóra várva mondta Kuleba: Ukrajnának senki nem dirigálhat
Kuleba: Ukrajnának senki nem dirigálhat
A magyar kollégájára váró ukrán külügyminiszter elmondta, mire számít kettejük […]karpathir.com
Szíjjártóra várva mondta Kuleba: Ukrajnának senki nem dirigálhat
A magyar kollégájára váró ukrán külügyminiszter elmondta, mire számít kettejük […]karpathir.com
Se uniós se NATO tagok nem lesznek ezek a f....k! Meg a nagy , fenyegetőző hazafiak a keleti fronton is bizonyítottak már. Vagy csak itt jár a szajuk?Szíjjártóra várva mondta Kuleba: Ukrajnának senki nem dirigálhat