<blockquote rel="silurusglanis">Erdogan beszédet mond valamelyik TV-ben, de nem tudok törökül. Országszerte tüntetések kezdődtek.
Facebook Live
@borisz:
Ez nem libsi formula, a vallasossag mindenutt jellemzobb az elmaradottabb, kepzetlenebb tomegekre (Europaban is).
Elnézést!!! Nem Neked, hanem Panoznak ment elsősorban. Bár én ezt: <i>"a vallasossag mindenutt jellemzobb az elmaradottabb, kepzetlenebb tomegekre (Europaban is)."</i> is cáfolnám. Már, hogy Téged se hagyjalak ki.![]()
DDDOtt már minden mindennel összefügg. Egyébként szerintem hihető, hogy török állampolgárok voltak, hisz elég sok ilyen-olyan okokból kiképzett emberrel rendelkeznek a hivatalos fegyveres erőkön kívül is. Elég sok veterán van, akik megjárták a balkán-csecsenöld-szíria háromszöget. Mikor vallási fanatikusok, mikor függetlenségi harcosok, mikor meg vendégmunkások -amire épp igény van.Mielőtt nagyon elmerülnénk a hitviták világában, közbevetném, hogy teljesen mindegy, honnan jöttek a fejezők, mivel az sem kizárt, hogy ezek annyira törökök, mint például én. Vagy épp meddig tart megszervezni és idejében a helyszín közelébe vinni pár olyan arcok, aki már korábban is gyakorolta a hentes és mészáros mesterséget, csak épp Szíriában vagy Irakban.
Az Iszlám Állam áll a legújabb törökországi merénylet mögött is, csak ez most nem robbantás, hanem egy a kormány által előre ismert puccs leverése volt, ami révén a terrort kiterjesztették a török hadseregre is.
Ja, hogy őket már korábban is robbantgatták? Akkor ez már nem is újdonság, csak maximum a módszer...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..