Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi a gond vele?
Zsinagóga is van és templom is. Aki nem az adott vallást gyakorolja az nem megy be az ominózus épületbe. Pont!
<b>Mi a gond vele? </b>
Zsinagóga is van és templom is. Aki nem az adott vallást gyakorolja az nem megy be az ominózus épületbe. Pont!
„A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.” - Recep Tayyip Erdogan, török elnök
<b>Köszönöm érdeklődésedet, normális vagyok! </b>Pontosabban , úgy tűnik, hogy én vagyok a normális.
Nem érzem úgy ,hogy minden muszlim terrorista lenne. Hiba lenne általánosítani! A keresztények ,izraeliták, hinduk, stb között ugyan úgy megtalálható az alja, aki terroristának áll. Mi a megoldás?
Minden vallási kegyhely dózer?
Mi lesz azokkal, akiknek szükségük van a vallás támogatására a mindennapjaikhoz? Nem minden magyarországi muszlim bevándorló, sőt! Ugyan olyan európai fehér ember, mint a többség, csak a hite más.
A te és hozzád hasonló gondolkodású emberek mondják majd meg nekik, hogy miben higgyenek?
És ha ugyan ezt neked akarják megmondani mások?
<blockquote rel="hiryu">„A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.” - Recep Tayyip Erdogan, török elnök
Szerintem ezzel tesztelik a keleti nyitás politikánkat, mennyire vagyunk toleránsak, mennyire gondoljuk komolyan a dolgot Felőlem megépülhet ha mi is ugyanekkora keresztény templomot építhetünk Isztambulban. Amúgy meg mennyi muzulmán járna a mecsetbe? Mennyi vallásos muzulmán élhet Pesten? Mert arab az van dögivel, de ők nem nagyon tartják be az iszlám törvényeit!
Én meg majd akkor leszek toleráns (pedig általában az vagyok), ha Szaúdiba mehetek turistaként esti misére. Addig az én hazámban ne keressék Mekkát.
Nem vagyok a bevándorlás ellen. Akik eljönnek valahonnan, azok azért jönnek el, mert az ottani helyzettel, élettel elégedetlenek vagy mert üldözik őket. Kész vagyok megmenteni az ÉLETÜKET, adni egy új esélyt nekik, de cserébe megkövetelem, hogy tartsák be az európai normákat. Még ha azok néhány tekintetben ellentétesek egykori életükkel. A bevándorlás feltétele legyen az asszimiláció. Aki erre nem hajlandó, az kap három napi hideg élelmet és csókolom....
(értelmetlen maszlag)