Szerintem engem eléggé nehéz baloldalisággal vádolni, de kicsit unalmas már, hogy jelentéktelen belpol dolgokkal árasztod el az oladalt.
Ha napi 4-5 cikket beraksz nem gond, de ez a napi több tucat eléggé fárasztó már. Gyakorlatilag spamelés.
A másik, költői kérdésem meg az lenne, hogy mikor ír ki olyan kérdésben a kormány népszavazást ami nem PR politikai érdekeit szolgálja?
Mert egy normálisan működő országban előbb van a népszavazás és utána a törvény. Itt meg nálunk ez is rendszeresen fordítva van!
E mellet ha nem szállítják le az érvényességi küszöböt akkor pont nem ér az egész egy kalap szart se....
Jah, hogy a kormány viszont fél az érvényességi küszöbött átlépő kötelező érvényű népszavazástól! Az már mindjárt más....
Engem eléggé bosszant, hogy a népszavazás intézményét sikerült ilyen PR szintre lerúgdosni....
Mondjuk megkérdezhetné a kormány a népet arról, hogy:
Szeretném-e ha visszatérne az iskolai szegregáció?
Szeretném-e , hogy pártállami múltú emberek eltakarodjanak a közéletből, oktatásból, államigazgatásból stb...?
Szeretném-e, hogy az önvédelemhez és a birtokvédelemhez való jog szélesebb legyen?
Szeretném-e, hogy a kórházakban és az iskolákban többet költsünk étkeztetésre, mint a börtönökben?
Szeretném-e ha szigorúbb lenne a BTK-t?
Szeretnék-e törvényt a külföldi ügynökök és ügynök szervezetek ellen?
Szeretnék-e .......
És ide illesszen be bárki , bármit amit gondol.
Én örülnék ha megkérdeznének már végre valamiről. Mert a képviseleti demokrácia akkor működik, ha a képviselődet érdekli is a véleményed és azt továbbítja a parlamentben. Ez meg jelenleg egy nemlétező dolog.