Ugy látszik, nem elég izgalmas a mindennapja. A gép öregebb mint ő?Donyeck felé, de nem oda...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugy látszik, nem elég izgalmas a mindennapja. A gép öregebb mint ő?Donyeck felé, de nem oda...
Donyeck felé, de nem oda...
Orosz Anna Cseh Katalin céges ügyeiről: Teljesen rendben van, ha kisvállalatokhoz jut az EU pénze | Mandiner
Nem látja aggályosnak Cseh Katalin ügyét a Momentum alelnöke.mandiner.hu
„Vége, elvtársak!” feliratú molinót feszített ki a Momentum a Fidesz székházánál | Mandiner
A Momentum szerint a Fidesz ugyanúgy viselkedik, mint a szocializmus idején a pártállam.mandiner.hu
Hogy kinek van vége, azt meglátjuk. Egyelőre nektek.
Ferinek doki kellett, hogy ha leesik a lóról, valaki kaparja össze a hülye fejét. Akkor Ő volt a miniszterelnök. Ez kérlek biztpol. Remélem, meggyőztelek!Most komolyan, ez legalább érintőlegesen is, de hol kapcsolódik a topic tartalmához? Illetve ha egy oldalról pakolod be sorba a linkeket, nem lehetne egy hozzászólásba pakolni? Értem, hogy fontos dolog a tájékozódás és a tájékoztatás, meg, hogy miért csinálod; de nem biztos, hogy a mennyiség az eredményesebb, avagy nem kellene mennyiség a minőség rovására kell, hogy menjen. Nem biztos, hogy a lapátolással célt érsz el, úgy szépen kérlek: léci-léci ne told ennyire fullba.A nagypapának pont a tízes mise alatt kellett Gyurcsányt elkísérnie – Déri Stefi a Mandinernek | Mandiner
„Nekem a hagyományos családmodell, a hit és a nemzeti identitás a legfontosabb iránytű az életemben. A Hír Tv és immár a Megafon pedig két olyan fórum, ahol képviselhetem az értékrendemet” – mondja a Megafon legújabb facebookos véleményformálója, Déri Stefi.mandiner.hu
Olvastam korábban; nem, nem biztpol.Ferinek doki kellett, hogy ha leesik a lóról, valaki kaparja össze a hülye fejét. Akkor Ő volt a miniszterelnök. Ez kérlek biztpol. Remélem, meggyőztelek!
Gyurcsány kormányzása alatt használhatták politikai célokra a titkosszolgálatot | Mandiner
Gyurcsány tiltakozik az állítólagos lehallgatás miatt, pedig volna mit megmagyaráznia.mandiner.hu
Beszélgetőbe nem akartam, mert van benne belpol.Olvastam korábban; nem, nem biztpol.
látszik mit olvasol... Nem tudom egy vérbolsevik szennylapnak mi köze van a tényekhez meg a valósághozvne te akrd megmondani, mit olvasok, please,,,,
Beregel másik profilt és kézcsók.Az elmúlt napok hozzászólásai tele voltak tőle burkolt, szinte kikezdhetetlen, virágnyelvű utalásokkal embercsoportok (köztük gyermekek) ellen elkövetendő erőszakról és egyéb "életellenes" kijelentésekkel ("akasztani") a feltételezhető (!) politikai nézeteik alapján, nemtől korcsoporttól függetlenül.
Ha ez kimeriti a "szociopata" fogalmát, akkor igen, az.
Örülök, hogy ez az admin-nál is átjött időben,...igaz, a két hónap pihit a fentiek tekintetében picit enyhének tartom, de legalább a jó helyen van.
Legalabb o allja a szamlat?Végre otthon!
Gyurcsány Ferenc egy sörözőben folytatja a kampányát | Mandiner
A kőbányai Korzó sörözőbe hívja a fiatalokat a DK elnöke.mandiner.hu
Vajon mennyi lehez a berleti dij? Kitol berlik? Kinek a penzebol fizetik? Milyen penzbol tartjak el az apparatot? Es akkor ok a 99 procent... nem inkabb a 99 luftballon?Gejgő:
Úszómedencés, felkapott környéken lévő luxusvillába van bejegyezve Karácsony Kilencvenkilenc Mozgalma
A Karácsony Gergely által létrehozott Kilencvenkilec Mozgalom egy törökbálinti luxusvillába van bejelentve – írja a Bennfentes.net.A dolog azért is pikáns, mert a baloldali főpolgármester állítól...www.vadhajtasok.hu