[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 988
91 915
113
Ahhoz, hogy kiskorúakon hajtsák végre a beavatkozást, Spanyolországban ezután a törvény után is kell a szülő beleegyezése. Innentől kezdve miről beszélünk? Vagy nem a szülők tudta nélküli dolgokra megy itt a recska?

Definiáld a "népszerűsítést". Mert anélkül gumifogalom, amit akárhogy lehet érteni.
Persze ez is a célja.

Elég rossz példa, mert az origo szokása szerint az amerikai jobberkonzerv média előrágott turháját beszopva össze-vissza hazudozik és indulatokat korbácsol, holott semmi olyasmi nem hangzik el a videón. Pont az volt a videó lényege, hogy elmagyarázza nekik, hogy ezt nem kéne publikusan csinálni. Persze, hogy ezt megértsük, érteni is kéne mi hangzik el a videóban - de van egy érzésem hogy az origo célközönsége en bloc nem beszél idegen nyelveken. :rolleyes:

Mondom; gyíkagy a célpont. Rettegj, dühöngj.

Pár perce jött velem szembe a cukorhegy bácsi arckönyvén:

Támogatja-e Ön, hogy gyermekét sárkánynak öltözött sorosista balos aktivisták abuzálják az óvodában és az iskolában?
Támogatja-e Ön, hogy gyermekeit erőszakkal és drogokkal rávegyék nemi átalakító kezelésekre?
Támogatja-e Ön, hogy gyermekeit az Ön tudta nélkül átadják titkos nemátalakító kezeléseket végző földalatti kísérleti laboratóriumoknak?
Támogatja-e Ön, hogy gyermekeinek homoszexuális pornográf médiatartalmakat tanítsanak Jókai helyett?
Támogatja-e Ön, hogy a magyarok ünnepeit eltöröljék, és helyette nemváltoztatást is propagáló kötelező Pride felvonulásokat írjanak elő Brüsszelből?
Mi kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére! Ez egy szabad ország. Az igen válaszok többsége esetén a Kormány mind az öt pontban megteszi a változtatásokat.

219856721_10160251170675649_2130308132562298334_n.jpg


Az kemény, általános iskola 4. osztály


Jaj hát persze, most már hallgatni kell a Dopemanre, hisz végbement nála a fideszhez hasonulás. :D
Én a korábbi munkásságát preferálom - amiért a magadfajták máglyán égették volna meg.
Én általában csíptem. Sosincs sablonos véleménye. Nincs olyan becsípődésem, hogy állandóan a saját véleményem visszhangját hallgassam.

A rapből csak a régieket hallgattam, azért ma mar a metoo fatvát mondana rá.
 

Avtomat

Well-Known Member
2018. október 30.
1 555
4 366
113
mondjuk dopeman egész életműve egy rakat szar, szóval tőle bármit preferálni elég erős :D...

abban azért egyetértünk hogy fideszék jobban megválogathatnák kikkel fognak össze, dopeman, kelemen anna meg a többi celebfos... hosszú távon nem túl jó elképzelés
Sosem hallgattam, de ha dopeman - akkor a régit preferálom. Tudod, amelyik zenét csinált (bármilyen minőségben is) nem azt, ami 50 percekig tartja az arcába a kamerát, és osztja az észt. Elvileg ő eredetileg "rapper". :rolleyes:
 
  • Tetszik
Reactions: Galthran

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 993
14 090
113
mondjuk dopeman egész életműve egy rakat szar, szóval tőle bármit preferálni elég erős :D...

abban azért egyetértünk hogy fideszék jobban megválogathatnák kikkel fognak össze, dopeman, kelemen anna meg a többi celebfos... hosszú távon nem túl jó elképzelés

A túloldal szavazói tőluk elfogadnak üzenetet. Hoz pár százalékot, elbizonytalanít kétszer annyit.
Nekem ők a szükséges rossz! Lehet olyan helyzet, hogy kellenek a győzelemhez, kellenek egy 2/3-hoz. Én elnézem/elviselem a dolgot.
A másik oldal tömeges butítását/félretájékoztatását/megtévesztését --sajnos csak így-- lehet mérsékelni. Ezen bukták el 2002-t: Torgyán-bohóc szép csendben átállt, hogy a pici-fia korrupciós ügyét elsimítsa.

Ilyen ez a mocskos "pop-szakma"! ;)
 
W

Wilson

Guest
A zabolátlan katona: Tal Dilian, a telefonfeltörések izraeli zsenije

"
Miről ismerhető fel egy zseniális hírszerző? Jó esetben arról, hogy nem ismerhető fel. Ám Tal Dilian nem ilyen alkat, nem szereti az utasításokat, és nem egy háttérben meghúzódó figura. Ő kifejezetten szeret azzal büszkélkedni, hogy mindenkit képes lehallgatni.

Megdöbbentő videót közölt két éve a tekintélyes Forbes.

A felvételen egy volt izraeli sztár hírszerző, Tal Dilian nyilatkozik Lárnaka városában (Ciprus), bemutatja az amerikai lap munkatársainak azt a 9 millió dollárt érő furgonját, amelyből 500 méteres körzetben fel tudja törni az okostelefonokat."



https://telex.hu/gazdasag/2021/07/2...al-dilian-a-telefonfeltoresek-izraeli-zsenije
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 988
91 915
113
Nem jönnek norvég pénzek, pedig az volt a legenda, hogy a NASAMS miatt megegyeztek.


A tegnap lejárt határidőig nem tudott megállapodni a magyar és a norvég kormány arról, hogy a Norvég Alap forrásait milyen keretek között és mely intézmény ossza el, így egyelőre nem is kezdődik el ezeknek a pénzeknek a kiosztása itthon – jelezte egy kérdésre Gulyás. A tavaly decemberben a két kormány között kötött együttműködési szerződés fél éves időszakot adott meg arra, hogy megegyezzenek a keretekről, így most új szerződést kellene kötni ahhoz, hogy egyáltalán majd a pénzosztási keretekről meg lehessen állapodni.
 

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 708
4 262
113
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 921
22 498
113
Miről szólnak az elmúlt napok?

A "független-objektiv" médiák szerint Orbánék lehallgattak, mert id.: "444.hu szerint már az is elég, hogy Orbán főtanácsadója „ért hozzá”.
5a1f463fae822338392f733e5fdfdb03.jpg


"Az Amnesty International „nemzetközi biztonsági stábja” (saj. megj.: LOL :) )megvizsgálta a telefonokat. Az ötvenezer telefonszámhoz tartozó nagyjából ugyanennyi készülékből 67 darabot.

Ebből 23 esetben állapították meg, hogy feltörték a készüléket, 14 esetben pedig „behatolásra tett kísérletre utaló nyomokat” találtak. Hogy miket, nem tudni. Mielőtt az olvasó kételkedni kezdene az AI módszereiben, jó, ha tudja, azokat megvizsgálta és rendben találta a Citizen Lab is. Az a Citizen Lab melyet, többek között, épp az Amnesty Internationalt is működtető Open Society Foundation finanszíroz és amely „szoftveres adományokat és támogatást” kapott az NSO konkurensének tekinthető amerikai Palantir Technologies-től."

"A direkt36 cikkének ... következő mondatát érdemes szó szerint idézni:
Az, hogy az adatbázisban feltűnik egy telefonszám, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a célszemélyek ellen biztosan be is vetették a Pegasust és a telefonjukat fel is törték, de számos esetben a telefonok utólagos vizsgálata bizonyította, hogy valóban behatoltak az NSO programjával a készülékekbe.

Tudjátok mi van itt? Nagy lóf.sz, nem lehallgatás...
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 542
8 871
113
Felugrottatok egy Soros által vetített délibáb szekérre, és most sírva, toporzékolva, hajat tépve, habzós szájjal, befordult szemmel, transzba esve ködszurkálva, ott üvöltöztök, hogy megbukik az Orbán.
Most megbuuukiik! Már megbuuukiik! Jaj de megbuuukiik!

De nem veszitek észre, hogy ez pont olyan kevés, mint ahogy az egész elfuserált, lmbtqxy hájpolós, migránssimogatós, brüsszelt leppippantós, alapjövedelmes, többkulcsos adós, elszámoltatós, az emberek többségének a hányingerét kiváltó haszontalan, nyilvánvalóan hozzá nem értő, fostalicska ötleteléseitek.

Mert igazság szerint ti az égvilágon semmi mást nem tudtok, mint magatokból kiindulva minél nagyobbat hazudni, vagy valakire ráfogni, mert ha nem is igaz, valami csak rajta marad.
Ilyenkor jön be az a gyalázatos közmondás, hogy, "nem zörög a haraszt ..."
Erre építettek mindent!
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 542
8 871
113
Azért a BBC-s ürgét meghívnám egy kormányinfóra. Ha maga is látja, hogy körülötte óriási többségben ellenzéki újságírók kérdezik a kormány képviselőjét a nagy diktatúrában talán elgondolkodik, hogy valami nem stimmel azzal a "Magyarországon a média 80%-a a kormány kezében van" kijelentéssel.
Persze a balliberális árulóknak soha nem számítottak a tények.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 976
66 173
113
Miről szólnak az elmúlt napok?

A "független-objektiv" médiák szerint Orbánék lehallgattak, mert id.: "444.hu szerint már az is elég, hogy Orbán főtanácsadója „ért hozzá”.
5a1f463fae822338392f733e5fdfdb03.jpg


"Az Amnesty International „nemzetközi biztonsági stábja” (saj. megj.: LOL :) )megvizsgálta a telefonokat. Az ötvenezer telefonszámhoz tartozó nagyjából ugyanennyi készülékből 67 darabot.

Ebből 23 esetben állapították meg, hogy feltörték a készüléket, 14 esetben pedig „behatolásra tett kísérletre utaló nyomokat” találtak. Hogy miket, nem tudni. Mielőtt az olvasó kételkedni kezdene az AI módszereiben, jó, ha tudja, azokat megvizsgálta és rendben találta a Citizen Lab is. Az a Citizen Lab melyet, többek között, épp az Amnesty Internationalt is működtető Open Society Foundation finanszíroz és amely „szoftveres adományokat és támogatást” kapott az NSO konkurensének tekinthető amerikai Palantir Technologies-től."

"A direkt36 cikkének ... következő mondatát érdemes szó szerint idézni:
Az, hogy az adatbázisban feltűnik egy telefonszám, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a célszemélyek ellen biztosan be is vetették a Pegasust és a telefonjukat fel is törték, de számos esetben a telefonok utólagos vizsgálata bizonyította, hogy valóban behatoltak az NSO programjával a készülékekbe.

Tudjátok mi van itt? Nagy lóf.sz, nem lehallgatás...
Nekem csak az fura egy piciket hogy mindenki az erintettek kozul 3-4 eves telefonokkal rohangaszik. Mindenki ugyanazt a telefont hasznalja evek ota, holott nekik igazan rutin dolog lehet gyakran cserelgetni.
 

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
6 921
22 498
113
Nekem csak az fura egy piciket hogy mindenki az erintettek kozul 3-4 eves telefonokkal rohangaszik. Mindenki ugyanazt a telefont hasznalja evek ota, holott nekik igazan rutin dolog lehet gyakran cserelgetni.
Ebben a cikkben nagyon jól kivesézik az első cikkek és az azokban szereplő vádak érdekességeit...:

"A listán szereplő és azóta a sajtóba bedobott nevekhez köthető telefonok nagy részét meg sem vizsgálta senki, pusztán abból a feltételezésből indulnak ki, hogy a nyilvánosságra hozott nevek mind-mind kormánykritikus körökből jönnek. Varga Zoltán nagyvállalkozó, az ellenzéki 24.hu-t működtető cégcsoport vezetőjének telefonját, aki az egész megfigyelési botrány egyik koronatanúja, például azért nem sikerült megvizsgálni, mert
az üzletember azóta telefont váltott, a korábbi készüléke pedig olyan típusú volt, amelynek bevizsgálása hosszabb időt és speciális körülményeket vett volna igénybe.
Ehelyett étteremben túl közel ülő ismeretlenekkel és gyanúsan parkoló autókkal próbálják meg alátámasztani, Vargát bizony megfigyeli a Fidesz. Semmi bizonyíték nincs arra, hogy Varga telefonját feltörték volna a Pegasus-szal azon kívül, hogy a telefonszáma szerepel ezen az ötvenezres listán.

Panyi és Szabó telefonján ezzel szemben állítólag megtalálták a kémszoftver nyomait az AI munkatársai (!).

Az ügyben két másik magyar újságíró is érintett, telefonszámaik felbukkantak a listán, csakhogy egyikük esetében sem sikerült igazolni, hogy valóban megfigyelték őket. Jellemző taktika Panyiék részéről, hogy cikkükben több alkalommal leírják, a két újságíró a „Pegasus célpontja” volt, holott a készülékeket nem vizsgálták át, s néhány sorral feljebb ők maguk jelentik ki, az, hogy „az adatbázisban feltűnik egy telefonszám, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a célszemélyek ellen biztosan be is vetették a Pegasust és a telefonjukat fel is törték.”
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 126
83 629
113
A túloldal szavazói tőluk elfogadnak üzenetet. Hoz pár százalékot, elbizonytalanít kétszer annyit.
Nekem ők a szükséges rossz! Lehet olyan helyzet, hogy kellenek a győzelemhez, kellenek egy 2/3-hoz. Én elnézem/elviselem a dolgot.
A másik oldal tömeges butítását/félretájékoztatását/megtévesztését --sajnos csak így-- lehet mérsékelni. Ezen bukták el 2002-t: Torgyán-bohóc szép csendben átállt, hogy a pici-fia korrupciós ügyét elsimítsa.

Ilyen ez a mocskos "pop-szakma"! ;)
Dávid Ribi fia és drogügylet.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 126
83 629
113
Status
Not open for further replies.