Tök 1xű. Szépen eltereltem a szót anno, ha politikáról volt szó, pedig folyamatosan nyomták a frusztráltságukat, baromságaikat a libsevikek. És amikor 2019 szeptembere volt, és nem ismertétek meg Lacknert, és a közpénzen qurvazó Wittinghoffot meg letagadtátok, miközben 24/24 Borkaiztatok, majd nyakunkra hoztátok az O1G miatt Karácsonyt, na ott elszakadt nálam is az, hogy szépen másra terelem a szót, csak, hogy ne konfrontálódjak ilyen csaladi múlttal, mint az enyém, a sok proli komcsival, csak mert aranyos és rendes gyerek vagyok. Egyszerűen nem lehett titeket lelőni. Butag.ci politikusaitok vannak, és ha nem lenne a hálózatotok, a cselédsajtótok, meg a hazaárulásotok, a politikusaitokat még a Thürmer is elverné, nulla támogatással. Csak indexet és 444et olvasott minden ismerősöm, naponta köszöntek vissza az azonnal cáfolható panelek. Minden kib.szott kajánál, útközben, tvben, facebookon hallgattam a baromságaitokat, de amikor Lacknert nem ismertétek meg, a Zuglóban is tökkelütöttet játszó Gerinek mindent elnéztetek, Tarlóst báboztátok, majd a nyakamra raktátok a totál tehetségtelen gáljét, magyar hangja Geri, és a többit (Miskolc Eger, stb.), visszahoztatok egy totál 5%os pártot a meccsbe, a dkt, visszahoztatok egy Draskovicsot, Vágót, stb., azóta felejtsétek el, hogy csak ülök, és olvasom az ökörségeiteket, mint 2019 szeptembere előtt kb. mindenhol. Ennyi. Remélem segithettem az okok kapcsán! Részemről nem akarok úgy járni, mint 1933ban a rendes németek, hogy csöndben maradtak, miközben a nácik végig trollkodták az utcákat, vadászva az ellenvéleményekre. A Lyobbikot előre láttam, de nem szóltam be, mindenki arra szavaz, smire akar. A Momentumot a Nolimpia előtt szintén. A Mihazankot dettó. (Most nálunk az oltásellenesség az új cigányellenesség.) 2018 előtt megmondtam mi zajlik a Lyobbikban, mi várható, pedig itt is annyian bíztak bennük, és az is bejött. Ha mégis visszajönnének, legalább a lelkiismeretem lesz tiszta, mert elmenni nem fognak. Brüsszel asszisztálása mellett fognak többek közt téged is megszopatni, szetlopbi, BuTapest szintjére juttatni. Előtte felélik a manit, ahogy az önkormányzatoknál is teszik, majd nem értettek hozzával ismét nyernek egy választást. Megkapod a buziagitpropot 24/24, a migiriket, és amikor változtatni akarnál, rájössz, hogy nem tudsz mert a migirikkel mindig 50%+1el nyer az akarmilyen wllenzék. Ha pefig eltelt 12-16 év, már csak a forradalom marad abban az addigra korrupt, lezüllött, koszos országban, ahogy nyugaton is, ha elég tökös vagy.
Viszont ennek a lehetősége is megelőzhető, ha jó helyre megy az X, mert utána nekik, a mosléknak nem marad mozgástere, ugyanis összefostak és nem jött be. Onnan nekik xsak egy normális ellenzékkel lesz bármilyen esélyük, ami az egesz orszagnak jót tehet főleg, ha kialakul egy nemzeti minimum. Nem érdekel a tiborczmészározáslölözés, mert nekem eztel nem artanak, ahogy Che Katkat is leszarnám, ha nem 24/24 euspénzlopásozott volna, de azt tette. De a véglenyhölgynek még annyi gerince sincs, mint Borkainak, Szájernek, vagy másnak. Még Gréczi is lemondott! És innentől indul az a történet, hogy a hálózatok és Soros majmok világában a kettős mérce az alap, abból meg nem lehet hétpartilag kormányozni csak az O1G alapján ..