Karácsony Gergely: Ez a kormány elveszítette a kapcsolatát a magyar valósággal | Mandiner
Az a dolgunk, hogy ne hagyjuk, hogy a politika hatalmi blöffökről szóljon.
mandiner.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én is. Tiborczmészáros ugyanis az anyám, Che Katka a húgom, szóval kerestünk volna rajta eleget.Na engem nem lehet azzal megvádolni,hogy Fideszes lennék de én ha lett volna népszavazás megszavaztam volna.
Azon gondolkodtam el,hogy ebben a hozzászólásokban is van olyan gondolat amin érdemes ellamentálni, szerintem te teljesen értelmes ember lehetsz,és ezért állok kicsit értetlenül az előtt hogy miért kell neked kormány propagandát zúdítani a topikra.Szerintem ezzel pont az ellenkező hatást éred el, mert aki a Fidesz táborhoz tartozik azt nem kell meggyőzni, viszont azok számára aki bizonytalanok màr szerintem zavaró ez a dolog.Ês mielőtt a fórum vallàsi hívő tagjai ellilut fejjel rámarkolnának a billentyűzetre, ezt nem a kormány vagy bármelyik fidesz hívő elleni támadásnak számom, csupán csak szeretném megérteni Jürgenbauer "motivációját".Én is. Tiborczmészáros ugyanis az anyám, Che Katka a húgom, szóval kerestünk volna rajta eleget.
Amúgy pedig, ha csak az úszóvébét nézzük, az is marha jól meg volt csinálva. Ha elnyerjük az olimpiát, a Puskás se pont így néz ki, de tuti lett volna gyorsan atlétikai stadion. A mozgássérültek közlekedése, problémái ezer éve léteznek, és városvezetéstől függetlenül nem tett érte senki semmit, hogy megoldja. Maga az olimpia ezt is megoldotta volna kötelező jelleggel (új buszok, villamosok, liftes metróállomások, értelmes mozgólépcsők, stb.), mert a paralimpia miatt KÖTELEZŐ lett volna ezt megoldani! Nincs olimpia, áll a szemét, szar frankfurti virslit vesznek, légkondi - bár kampányelem volt - két éve nincs a 3asban. Hajléktalanok, kosz, mocsok, méhlegelők vannak, szóval, hányás. Simán azért furták meg, mert Orbán támogatta, és kellett az álom szétqurása, amit minden párt támogatott a francia érdekből létrejött Momentum előtt, csak hogy Orbán alatt ne kerüljön rá sor, mert ilyen egyszerűek.
Szóval én a főváros, Szeged, Győr, Székesfehérvár és Debrecen miatt (Szeged: kajak-kenu, Debrecen kézi, Győr és Székesfehérvár labdajátékok nem vizes része) nagy lehetőségnek tekintettem volna, Kár érte, hogy nem valósult meg, és ami történt, az alapján (Párizs-Los Angeles és Brisbane) pedig pláne kár. Ha Párizs-Budapest-Los Angeles lett volna, tuti megkapjuk 2024-2032 közöttiek valamelyikét ...)
Akkor kérdezd már meg tőle egy személyes levélben!Azon gondolkodtam el,hogy ebben a hozzászólásokban is van olyan gondolat amin érdemes ellamentálni, szerintem te teljesen értelmes ember lehetsz,és ezért állok kicsit értetlenül az előtt hogy miért kell neked kormány propagandát zúdítani a topikra.Szerintem ezzel pont az ellenkező hatást éred el, mert aki a Fidesz táborhoz tartozik azt nem kell meggyőzni, viszont azok számára aki bizonytalanok màr szerintem zavaró ez a dolog.Ês mielőtt a fórum vallàsi hívő tagjai ellilut fejjel rámarkolnának a billentyűzetre, ezt nem a kormány vagy bármelyik fidesz hívő elleni támadásnak számom, csupán csak szeretném megérteni Jürgenbauer "motivációját".
Köszönöm a tanácsot,de jobbnak érzem ezt a "formulát"..Akkor kérdezd már meg tőle egy személyes levélben!
A seggfej Panyit 18-ban figyelmeztették, sokat társalog külföldi hírszerzőkkel. Most meg áldozati bárány szeretne lenni.Pegasus
Nem közvetlenül az újságírók, közéleti emberek voltak a célszemélyek. Külföldi titkosszolgálati emberek voltak megfigyelve, akik Magyarországra dolgoztak. Nekik voltak szoros kontaktjaik az újságírók, ügyvédek vagy uzletemberek.
Tudták vagy csak palira vették őket bírósági ügy. Már ha eljut addig. Kellemetlen dolgok derülhetnek ki az áldozatokról, ha pénzért vagy más üzleti egyéb előnyökért segítettek külföldi szerveket.
A gond, hogy ez már nem propaganda, hanem nyílt gyermek sterilizálás.LMBTQ propaganda
A kormánypárti Zöldek ezt hagyják?? Azok a legnagyobb migránssimogatók. Ötüljenek, hogy újra beindult az utánpótlás. Viel Spass!vastag a bőr az orcájukon
Magyarországot bírálta az osztrák belügyminiszter, aki szerint nem elég erős a magyar határvédelem
Az osztrák hadsereg drónokkal, hőkamerákkal pásztázza a magyar határt, ahol egyre több menekültet fognak el.telex.hu
Támogatom!
Oroszországgal kellene kötni egy kétoldalú nemzetközi büntetés-végrehajtási egyezményt. Aztán mehetnének a bűnözők az orosz Távol-Keletre kubikolni. Ott úgy is folyamatos az elvándorlás.
azzal csak az a baj hogy onnan nem jönnének vissza élve.Észak Korea olcsóbb. Az uránbanyából amit kitermelnek abból lehetne fűtőelem pakson. Természetesen nem kényszermunkaként képzelem el, hanem a helyi munkabért megkapnák, levonva a kaja és szállás, szállítási költségeket. Az eü ellátás járna a helyi Rákosi Mátyás kórházban