Nem üres, majd Gödény betölti.Pedig eddig is sok kötelező oltás volt, mégse hupákoltunk ellene. Persze értem és taktikailag jól teszik, amit tesznek, benyomultak az oltásellenes üres térbe szavazatokat gyűjtögetni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem üres, majd Gödény betölti.Pedig eddig is sok kötelező oltás volt, mégse hupákoltunk ellene. Persze értem és taktikailag jól teszik, amit tesznek, benyomultak az oltásellenes üres térbe szavazatokat gyűjtögetni.
de azokat nem mentették fel a hátralévő kötelező tesztek alól egy járvány kitörése elején. Ne mossuk össze a kettőt, mert nem ugyanaz. Nem kísérleti fázisban lévő vakcinával bökik meg gyermeked a gyermekbénulás ellen.Pedig eddig is sok kötelező oltás volt, mégse hupákoltunk ellene. Persze értem és taktikailag jól teszik, amit tesznek, benyomultak az oltásellenes üres térbe szavazatokat gyűjtögetni.
Mivel ez új vírus, ne várjunk el lehetetlen tapasztalatokat az oltástól.de azokat nem mentették fel a hátralévő kötelező tesztek alól egy járvány kitörése elején. Ne mossuk össze a kettőt, mert nem ugyanaz. Nem kísérleti fázisban lévő vakcinával bökik meg gyermeked a gyermekbénulás ellen.
"A cég működtetése nem az én dolgom, az Emirátusokban lesz bejegyezve, ..."Na, ebből mi fog kisülni...?
---
"Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - tudta meg a Növekedés.hu. Külföldi katonai feladatokra, akár 600 fős kontingens kihelyezésére képes csapatot akar az alapító. A cég már toborozza a volt rendőröket, katonákat, büntetés végrehajtásban dolgozó személyeket. A fizetés jóval több a hazainál, de a veszély is. Mint a vállalkozás szakmai koordinátora, Bagjos Richárd elmondta, több éves előzménye van a most felgyorsuló projektnek."
Katonai küldetésekre alakul egy nem mindennapi magáncég Magyarországon
Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - tudta meg a Növekedés.hu. Külföldi katonai feladatokra, akár 600 fős kontingens kihelyezésére képes csapatot akar az alapító. A fizetés jóval több a hazainál, de a veszély is.novekedes.hu
Több eshetőségre is gondolok.Na, ebből mi fog kisülni...?
---
"Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - tudta meg a Növekedés.hu. Külföldi katonai feladatokra, akár 600 fős kontingens kihelyezésére képes csapatot akar az alapító. A cég már toborozza a volt rendőröket, katonákat, büntetés végrehajtásban dolgozó személyeket. A fizetés jóval több a hazainál, de a veszély is. Mint a vállalkozás szakmai koordinátora, Bagjos Richárd elmondta, több éves előzménye van a most felgyorsuló projektnek."
Különleges katonai feladatokra alakul itthon egy magánvállalkozás - tudta meg a Növekedés.hu. Külföldi katonai feladatokra, akár 600 fős kontingens kihelyezésére képes csapatot akar az alapító. A fizetés jóval több a hazainál, de a veszély is.novekedes.hu
Hogy el ne felejtsük!
"Vendéglátósok: -Semmilyen segítséget nem kaptunk (Pár perccel később: -A támogatást, ami a munkavállalók után jár, mi is igénybe vettük. De nem volt elég. ). -Nem maradt szabadságuk, azért nem jönnek a vendégek. -Emberhiányban szenvedünk (...), mindenki, aki tud, menekül külföldre, mert itthon nagyon rossz a megélhetés (pár perccel később: a szakács 500-600 ezret keres zsebbe + ellátás, szállás - ez valóban nagyon rossz megélhetésnek tűnik. Még pár perccel később: -Nagyon sok a pályaelhagyó, inkább választják a szabad hétvégéket). -Adórendszerünket megreformálni, és kevesebb járulékot fizetni! 57 százalék járulék! (Hát nem tudom, miről beszél ez az ember, de pont a Fidesz alatt csökkentek a járulékok soha nem látott alacsony szintre: jelenleg 17%-nál vannak a munkáltatói járulékok, az 57%-ot nem tudom, honnan szedte, talán egy 2007-es bérkalkulátorból? Még a munkavállalói részből is csak 33%-os a levonás mostanra, nem értem.)"
(...)
"Mindannyian tudjuk, de hátha valaki mégis túl fiatal, vagy feledékeny: bizony (mi legalábbis) még a színes 80-as években is csak vállalati beutalóval tudtunk eljutni a Balatonra, akkor is öttagú családokat 1-2 szobába bezsúfolva - hiszen a Zimmer Ferik már annak idején is inkább a fizetőképesebb NSZK-s vendégek diszkrecionális jövedelméhez próbáltak igazodni, a büfés pedig más árakon mérte a hamburgert a turistának márkáért, de előbb is szolgálta ki, mint minket vagy a DDR-est."
Megnéztük Gyurcsány Ferenc videóját: ha a DK kerül hatalomra, újra olcsó lesz a Balaton (ami sose volt)
Visszafoglalja a Balatont, a NER-nek mennie kell! Nem kaptunk segítséget, de az se volt elég!kontra.hu
Na, ebből mi fog kisülni...?
---
Meglátjuk mi lesz ebből. Duma az van. De ahogy okvastam van mire, van múltja."A cég működtetése nem az én dolgom, az Emirátusokban lesz bejegyezve, ..."
Nem bírom az ilyet. Magyar vezető, magyar alkalmazottak, aztán ha valaki megnézi, ki dolgozott ott, ja, egy emirátusi cég. Nem beszélve az adó vonatkozásokról.
Nem tudom. A facebook fejlécénél egy R6es kép van kint ...Meglátjuk mi lesz ebből. Duma az van. De ahogy okvastam van mire, van múltja.
Mindenesetre bármi is a szándék jobb az ilyet kiszervezni, de jól illik a trendekbe.
Imperializmust! Most! Alapjába véve nagyon ideje volt, de halottam már ilyen módon felvázolt üzleti elképzelést és nem volt sikertörténet egyik sem. Reméljük ez más lesz, de nem értem mi szükség volt a cikkre, valószínűleg előremenekülés hogy ha kiderülnek a magyar vezetés és IH háttér akkor nem jöhetnek azok a címek hogy "Orbán titokban küldi a magyarokat a vágóhídra" vagy Diktatúráknak segít Orbán elnyomni az emberek szabadságát"Na, ebből mi fog kisülni...?
---
Európáról beszélünk, az értelmetlen túlszabályozás földrészéről, egyszerűen itt nem tudod hivatalosan kivitelezni a dolgot. Azok akiknek kell róla tudni hogy kik vannak ott, azok tudni fognak, ezt jelenleg nem lehet megcsinálni kormányzati és titkosszolgálati háttér nélkül Magyarországon, és nagyon máshol sem. Viszont ez nem az a terület ahol hülye magyar újságírók és politikusok beleugatására van szükség, elég lesz ha a annyit látunk a dolgokból hogy jó kapcsolatok alakulnak ki, magyar cégek kapnak koncessziókat a világban ahol megjelenik ez a cég. Néha túl kell vonatkoztatni azon hogy mi lesz az adóval vagy néhány szabály egyedi értelmezésével, ez nem Jóska Pista kiskocsmája, annál sokkal jelentősebb hogy lelkes nav ellenőrök belenyúljanak."A cég működtetése nem az én dolgom, az Emirátusokban lesz bejegyezve, ..."
Nem bírom az ilyet. Magyar vezető, magyar alkalmazottak, aztán ha valaki megnézi, ki dolgozott ott, ja, egy emirátusi cég. Nem beszélve az adó vonatkozásokról.
"Gejgő dolgozik, mert posztolt egyet!"Ekkora barmot!
Később dönt az NVB Karácsony kérdéseiről | Mandiner
„Az indoklás szerint azért nem volt elég egy hét a döntésre, mert magánszemély nyújtotta be a népszavazást, és nem a kormány” – mondta a főpolgármester.mandiner.hu
Nem. Eddig is volt több magyar PMC.Amúgy, nem tiltja ezt a jelenlegi magyar szabályozás?