A Mi Hazánk nem oltásellenes, te valamit nagyon félre értesz. A Mi Hazánk lezárás- és diszkrimináció-ellenes. Amúgy épp most voltunk a hétvégén Jászapátiban, ahol a fideszes OGY képviselő Pócs, és a szintén fideszes polgi megakadályozta hogy vonuljunk, sőt a városközpontból is kitiltott minket. Persze az orkok ellentüntetése nem zavarta a fideszes kádereket. Csinálhat a narancsos kormány bármit, ha nem néz szembe a "rejtett erőforrások" népességrobbanásával 2040 és 2060 között kisebbséggé válunk még a csonka országban is.
Külön visszatetszést kelt bennem az állandó szapulásod, elsőként a Toroczkai javasolta a határkerítés megépítését, a fidesz csak azután állt bele dologba amikor rájöttek, hogy ezzel választásokat lehet nyerni. Duró képviselő asszony 2019 januárjában terjesztett be a LMBTQ propagandát betiltó törvényjavaslatot, ami tartalmilag gyakorlatilag azonos a pedofil ellenes tv vonatkozó részével. Arról nem is beszélnék, hogy Toro már 1997-ben ismerte Soros valódi arcát, amivel a vezénylő tábornok úr csak 2015-ben szembesült.
"Vagyunk akik voltunk, leszünk akik vagyunk"
Nem azt írtam, hogy az, hanem hogy azokat karolja fel. Nagy különbség. A Lyobbik a devizahiteleseket karolta fel. Onnan jött 40k szavazata.
Elmondtam miért mondom, sőt, leírtam miért érzem azt, hogy ua, mint a Lyobbik.
(kvótanépszavazás és később a parlamentbe be sem mehettek, nehogy megszavazzák még lyobbikosként,; sebaj, 2/3al a Fidesz simán megoldotta) Ha akkor Dúró vagy bárki a MHból bemegy, és megszavazza, leszarva a pártfegyelmet és Vonát, más a kép. De nem ment be.
Leírtam, hogy miért "szapulom" őket. Ugyanazért, mint a Lyobbikot. Ugyanúgy kilóg a lóláb. Persze, érezheted úgy, hogy nem jogos, de látva mit rendeztek a lezárások kapcsán, kik alkotják, az, hogy elqurták az elnökválasztást, és nem volt meg a többség, majd leléptek, nem teszi őket vonzóbbá, hisz ugyanazok, akik 2018 előtt is a Lyobbikban ültek.
2022 ne szóljon arról, hogy a MH megerősödik, mert ennek nem 2022ben van ideje. Először a moslékot kell kivégezni, utána lehet a maradékból válogatni. Utána remek 15-20%os párt is lehetnek, de ha most MH, akkor nemhogy MH, vagy Fidesz nem lesz, nem lesz létjogosultsága a Haza szónak, ugyanis az se lesz. Kéretik megérteni. Ahogy 1990ben és 1994ben is többet ártott a Fidesz az ország helyzetének, mint kellett volna, mert nem fogta fel, hogy ők totál lényegtelen, hogy léteznek-e vagy sem. Sokkal nagyobb harc zajlott akkoriban. 1994ben az MSZP-SZDSZ szépen 2/3al kormányzott.
Onnan látszódik hogy közös a cél vagy csak a hatalom kell, hogy mit cselekszik az adott helyzetben.
Mondok egy példát: az Együtt semmi volt, de 2018ban megértette, hogy a közös cél érdekében áldozatokat kell hoznia. És megtette, mégha hányok is tőlük, az ő helyzetükben totál jogosan, mert hittek abban, hogy O1Gvel kormányt lehet váltani. Mivel rajtuk kívül más nem mozdította a kisujját, saját magát pozicionálta, így a kormányváltás elmaradt. Az Együtt adóságokkal eltűnt, vége lett. Ha nem teszi meg, a DK pl. be se jut, és látva mi lett a vége, az Együtt se jutott volna be.
Na már most, ha a MH 2022ben a vezetők saját anyagi érdekéből fakadóan akar politikát csinálni, akkor nagy az esély rá, hogy a moslék nyer, és abban biztos lehetsz, hogy utána se MH, se Fidesz, se Haza nem lesz. Soros-Brüsszel lesz, migrik lesznek, új választási tv lesz, stb. És ha változtatni akarsz rajta mondjuk 12-16 év múlva, akkor minimum valamiféle forradalom útján fogod tudni megtenni, mert ezek olyanok, mint '56ban a szovjetek: ha nyernek, még egyszer akkora hibát, hogy valami más is nyerjen, mit nyerjen, 2/3ot szerezzen, nem fognak elkövetni. És a migirik miatt nem lesz kivel leváltanod a moslékot. Ha Trolldait, Lovaszhazyt, Szabót, Fegyőrt akarsz nézni 24/24 16 éven át, akkor a te Xed a MH. Ha nem, akkor bírd ki: nem jön össze a moslék győzelme, és onnan nekik kommunikáció alapján már nem lesz hová lépni, összefosni meg pláne nem, ez az utolsó kör, és még 1x nem lesz esélyük arra, hogy koordináltan, egymás vállán összefossanak.
Természetesen lehet reménykedni, hogy MH sima 5% és majd jól jön a Fidesznek is, de 2022ben nem 60%os részvétel lesz, hanem 70-75, és ebben csak a nagy pártok fognak bekerülni a parlamentbe. Ha a moslék nem nyer, 2026ban 60%os részvételnél simán lesz 10%a a MHnak, de nem 22ben!
Én is reménykedem, hogy a moslék veszít, sőt, marad akár a 2/3d is a kormánypártoknak, de ennek nyoma sincs. Örülök, ha nincs váltás. Ha nem lenne Covid, lényegtelen lenne a MH, de most nem az.
A MHt 3%on mérik, ami +3% hibahatárral számolva is necces egy 70-75%os részvételnél. Ahhoz, hogy biztos bejutó legyen vki, minimum 5% felett kell lenni a választás hetében +1-2%al. De persze csodák lehetnek. De én nem hiszek a csodákban, ellenben túl vagyok 12 év MSZP kormányzáson meg 4 év MDFen. Szóval, kösz, de nem. Mindenki azt csinál amit akar, de gyorsan a budapestiek sorsára lehet ám jutni!