[BIZTPOL] Magyarország

Én ezeket a jeleket mondom, ezek miért most 60-70 év után ?  Nyomás van rajtuk a legnagyobb kisebbség részéről. Persze a google-os dolog " baki" de vajon honnan került elő nekik ezzel kapcsolatosan egy határvonalas térképük ? Persze itt még csak max a szerb kormányra gyakorolnak nyomást. 

Ha le akartad hallagni őket, ki kellett találni egy olyan szerkezetet, amivel úgy lehet megfúrni a csövet, hogy ne áramoljon ki a levegő:)))

Belgrád tegnap megkapta Kínától (ajándékba) a 20 egészségugyi jármuvet:
http://www.militaryparitet.com/perevodnie/data/ic_perevodnie/4718/

Egy érdekes cikk.
http://hungarian.ruvr.ru/2013_08_16/Az-EU-megijedt-Magyarorszag-fuggetlensegetol/

Ez is egy érdekes hír...

http://hvg.hu/gazdasag/20130819_Varga_ajanlatot_tesz_a_kormany_a_Dunaferr

Az nyílvánvaló, hogy ha valami veszteséges, akkor azt nem az állam fogja nyereségessé tenni és csak nyeli a pénzt, amíg már nem lehet tovább megtartani... Kérdés, hogy akkor pl. csak a választások miatt vagy mondjuk az hazai gépjárműgyártás miatt, ne adj Isten, esetleg a későbbi hadiipari gyártás miatt lehet jó, ha ez állami kezekben van?

@zotyek78

Érdekes amiatt, hogy délelőtt még nem akarták megvenni :)

Azóta rájöttek, hogy hogyan lehet sok sok pénzt csinálni ebből (maguknak, nem a cégnek vagy a gazdaságnak, hanem meguknak) :D

Az annyiból érdekes, hogy ezekszerint nem volt betervezve... Nem nagyon tudom elképzelni, hogy esetleg egy ilyen taktikával lepleznék, hogy be volt tervezve az "átvétel". Ami a -reménykedő- spekulációkkal kapcsolatban nem túl ígéretes.

nekem erről az állam megvesziről mindig postás multam jut eszembe ahol az igazgatóság volt a személyi állomány majd 50%a és annak az 50%nak 70%ról fogalmunk se volt mit dolgozott. Vki gyereke, apja, unokája volt. Sokan be se jártak dolgozni csak küldték nekik a fizut... amit ugye vkinek ki kellett termelnie és gondolhatjátok, hogy az igazgatóságon nem minimálbér környéki fizuk voltak mint a kihordás, kiosztás, leszámolás....on.

Nem Magyar sajátosság az, hogy az állam szférának a béka segge alatt van a hatékonysága, de imo rán különösen jellemző.

hamár posta: Nemrég rendeltem egy darab foliát Kínából 100Ft volt csomagolással, postával együtt.
Ha városon belűl fel akarok adni vmit az tény boritékkal együtt 120Ftm ba került. lol

ide írom Hajdú János mai gyöngyszemét, mert ez már biztpol kategória: "...ha valaki meg akarna szüntetni bennünket (a TEK-et), annak nem velem kell megküzdenie, hanem mondjuk az izraeli, amerikai vagy német titkosszolgálatokkal" - akkor ki a főnök Magyarországon?

joker

Túlzottan nem lep meg, kicsit olyan, mint a Snowden-ügy, eddig is mindenki tudta, aki nem tökhülye, vagy reménytelenül idealista.

De akkoris, nyíltan kimondani, hogy az ország terrorelhárító központja, ami a legjobban felszerelt és támogatott állami fegyveres szervezet, annak a léte vagy nemléte vagy az ezt befolyásoló döntés nem az állam kezében van hanem más országok titkosszolgálataijéban. És ezt a szervezet vezetője mondja ki nyíltan. Innen már kérdéses, hogy a TEK létezése és működése kinek az érdekeit szolgálja, de valószínűleg az is más titkosszolgálatokét ha ennyire ragaszkodnak hozza.

joker

Hát, a gazdik biztos nem fogják megdicsérni Hajdút a kikotyogásáért... Talán még egy zarándoklatra is kötelezik majd. :D