Most nyugodtan köpködhettek a szerbekre, én is azt tehetném - ugyanis alaposan belepiszkítottak abba amit az én kényelmes életemnek nevezek, azonban tudni kell a következőt: Szerbiában folyamatban van az EU-ba való csatlakozás előkészülete. Az EU nagyon sok mindenbe belepofázik ott (is). És az EU követelte a Szerb államtól, hogy márpedig a menekülteknek szabad mozgást kell biztosítani! Így a szerbeknek, ha egy csepp eszük van, elemi érdekük hogy minél gyorsabban átfuttassák ezeket az embereket és tetveket az országukon. Nekünk is ez lenne az érdekünk. Így tettek-e a magyar hatóságok? A tömeges feltartóztatások Győrben vajon nem-e azután történtek, hogy megcsörrent ama bizonyos piros telefon? És hát tenni kellett valami látványosat.
Lehet itt nyugodtan szidni a szerbeket meg akit akartok, tény azonban, hogy az európai fehér ember legnagyobb ellenségei Brüsszelben ülnek. Azok, akik elég hatásosan altatják, azok akik megkötik a kezét, nehogy jogos önvédelet gyakorolhasson.
Sajnos fenti megállapításom nem csak a brüsszeli tintanyalókra igaz, az összes EU-s tagállamokban a helytartó hatóság kimeríti a hazaárulás tényállását (igaz ez Szerbiára is). Ami csörtetés néha hallatszik, az csak az altató része. A dolgok haladnak tovább, az európai fehér ember a saját sírját ássa. Csúnya dolgok fognak még történni errefelé, hazánkban is, a jövőt sötéten látom. Elég csak ránéznem a nem-katonaviselt fiamra. Ezt az országot talán inkább a lányok fogják majd megvédeni. Ha megvédik... Én még 10-15 évig bevethető leszek, ha egyre inkább korlátozottan is, azonban látni kell, hogy ezek a folyamatok lassúak. nagyon lassúak. Mi blfsz európai fehérek legfelyebb 20-25 évben tudunk gondolkodni. Ők inkább évszázadokban, ha nem évezredekben. Nagyon remélem hogy mielőbb felébredünk. Ha nem, akkor elpusztulunk!