szabalyos nepzavazasal a szerbek soha nem kapjak vissza koszovot, egyszeruen az albanok ott tul nagy folenyben vannak.
ezert biztosan nem engedik at oket.
szerintem egyszeruen faj nekik a f@szuk. elege surun megyek at a szerb magyar hataron, es mit latok? ott al egy csomo hataror es beszelget. Magyarnal idonkent latom ugyanazt (de ritkabban). egyszeruen lustak a hatarorok. bebasznak en nekik par nap kapalast egy jo nagy szantofoldon 40 fokos melegbe es majd orulnenek a munkajuknak.
par evvel ezelott voltunk a kecskemeti repulonapokon, es elbasztuk a szeged szabatkai buszt es gyalog kellet menunk haza. a magyar hatarorseg megalitot benunket es ellenorzot (nem volt mindegy amikor ejfelkor elebed all ket dzip es kiszalad par rendor). amikor szerbiaba ertunk mindgyart latszot a kulonbseg...
hazaertunk

..az oreg vamos ott aludt egy szekben, szetkapcsolt ingben, a nagy hasa terdig logot neki, a sapkaja meg a foldon hevert.
es ne is beszeljunk hogy ez mien biznisz, biztos keresnek egy csomo penzt a hatarorok. na meg a politikusok is akik engedik h "dolgozonak"
azert irtam hogy be kellene szolni az eusoknak es bekopni a szerbeket mert olvastam hogy par napja letartoztatak a szerbek 29 rendor es 9 hatarort korupcio miat. itt a hir hogy lassatok miket talaltak naluk...http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/567845/EVRI-VISKI-COKOLADA-Pogledajte-sta-je-sve-pronadjeno-kod-podmitljivih-carinika-i-policajaca
csak ra kellene venni oket h csinaljak a munkajukat es mar jobb is lenne.
szoval ez itt elege osszetet helyzet, tobb tenyezo van, es egy fal epitese szerintem nem oldja meg a problemat.
en ertem h magyarorszag nem tud mit kezdeni a sok menekultel, de ezt valahogy maskepp kelene megoldani.
ja es dunan es tiszan is lesz fal?