Nekem több kütyüm is van amik 40 ill. 35 év körüliek. Használatban vannak, no problem.az agyonkutyult lcd kijelzos autok elmennek 20-30 evet. Oszinten melyik modern elektromos eszkoz bir ki annyit?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem több kütyüm is van amik 40 ill. 35 év körüliek. Használatban vannak, no problem.az agyonkutyult lcd kijelzos autok elmennek 20-30 evet. Oszinten melyik modern elektromos eszkoz bir ki annyit?
NDK turmixgep nem ervenyes. Azokat meg nem arra terveztek hogy tonkre menjenek.Nekem több kütyüm is van amik 40 ill. 35 év körüliek. Használatban vannak, no problem.
Most jott haza ismerosom horvatbol, 530 a benzin atszamolva. Van meg hova emelkedni csaxszolok mialott kitorne az ez is Orban miatt van vulkan mint annal a ket pesti hulyenel akikkel a hetvegen volt balszerencsem osszefutni.
A biztonsági környezet változásai - MH HTKH konferencia
6 óra??? Mit érdemes meghallgatni?
Azt ne mondd hogy tenyleg azt a Frodo forma Ungart. Az utobbi egy evben nagyon felkaptak arrafele.Ne is hozd elő a pesti balliberálisokat. Nálunk, épp a balos oldalon, egy pesti gyereket akarnak indítani a parlamenti választásokon, mivel a helyi balosoknak volt annyi eszük, hogy senki nem vállalja a megmérettetést egy echte Fidesz körzetben. Ez a szerencsétlen Momentumos gyerek a megyei lapban társkereső hirdetésben adta fel, hogy támogatókat keres az őszi balos előválasztásra. Ezeket tényleg agy bolondok házából engedték ki.
VAOL - Nem kell a Momentumnak trollkodni elég, ha magukat adják!
Az ellenzéki előválasztási cirkusz újabb állomása.www.vaol.hu
Hat lehet hogy ujra jaratni fogom a Vas Nepet ha ilyen jo cikkek vannak benn. Ezen szet rohogtem magam:Ne is hozd elő a pesti balliberálisokat. Nálunk, épp a balos oldalon, egy pesti gyereket akarnak indítani a parlamenti választásokon, mivel a helyi balosoknak volt annyi eszük, hogy senki nem vállalja a megmérettetést egy echte Fidesz körzetben. Ez a szerencsétlen Momentumos gyerek a megyei lapban társkereső hirdetésben adta fel, hogy támogatókat keres az őszi balos előválasztásra. Ezeket tényleg agy bolondok házából engedték ki.
VAOL - Nem kell a Momentumnak trollkodni elég, ha magukat adják!
Az ellenzéki előválasztási cirkusz újabb állomása.www.vaol.hu
Dodekaéder? Vagy?Ez a tulok annyi mindenhez nem ért, hogy az már a sokoldalúság határát súrolja.
Ja. Csak azóta másként terveznek.Nekem több kütyüm is van amik 40 ill. 35 év körüliek. Használatban vannak, no problem.
5 éves korukban cserélni fogják, mert csak bérautó lesz. A magán autó megszünik.... Saccra 10 eves koruk felett ezek mar fenntarthatatlanok lesznek a szervizkoltsegeik miatt....
Két éve is 50 ft-al drágább volt ott mint a Balatonon ahol 50 ft-al drágább mint Pesten.Most jott haza ismerosom horvatbol, 530 a benzin atszamolva....
Nem hiszem, hogy csak berauto lesz ahogy azt sem , hogy kevesebb autot fognak eladni a jovoben. A mai szamok lesznek, csak elektromosban. Szóval pont annyi gyartokapacitas fog kelleni mint most.5 éves korukban cserélni fogják, mert csak bérautó lesz. A magán autó megszünik.
Két éve is 50 ft-al drágább volt ott mint a Balatonon ahol 50 ft-al drágább mint Pesten.
Hat lehet hogy ujra jaratni fogom a Vas Nepet ha ilyen jo cikkek vannak benn. Ezen szet rohogtem magam:
VAOL - A Momentum szombathelyi elnöke ment neki tévedésből a népviseletnek
Ismét beigazolódott a mondás: ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad.www.vaol.hu
"Azt nem tudjuk, mit akart, azt viszont igen, hogy a csengő helyett a lámpakapcsolót nyomogatta a Széll Kálmán utcai szerkesztőségnél."Hat lehet hogy ujra jaratni fogom a Vas Nepet ha ilyen jo cikkek vannak benn. Ezen szet rohogtem magam:
VAOL - A Momentum szombathelyi elnöke ment neki tévedésből a népviseletnek
Ismét beigazolódott a mondás: ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad.www.vaol.hu
Reklamal a nepviselet napja miatt mikozben nepkepviselet napja van."Azt nem tudjuk, mit akart, azt viszont igen, hogy a csengő helyett a lámpakapcsolót nyomogatta a Széll Kálmán utcai szerkesztőségnél."
Ítéletet mondtak a korszerűtlen vályogházak felett: több mint 1 millió magyar lakhatása a tét - Pénzcentrum
600 ezer háztartást és így több mint 1 millió embert érint hátrányosan a hosszútávú épületfelújítási stratégia. A vályogházakról való lemondás elsősorban a legszegényebb rétegeket hagyja támogatás – vagy legrosszabb esetben akár lakhatás – nélkül, egy lehetőség elszalasztása is. Szakszerű...www.google.com
Jó kéthetes cikk, nem tudom volt e már. Ugye karbonsemlegesség, igaz elég hosszútávú terv de a "kádárkockák" megújítására nem tudom mennyi idő lesz, milyen lehetőségek és marad e pofátlan lehúzás amit építőiparnak mondanak manapság. S a gazdasági közeget még nem is vette figyelembe az ember.
Szóval ha én azt akarnám, hogy ami a tiéd az az enyém legyen, akkor olyan környezetet csinálnék amiben az én energetikai elvárásaimat nem vagy nehezen tudod teljesíteni, lehetőleg hitelt veszel fel rá, mindenemellett nehezen tudod fizetni, mert a megélhetésed sem lesz olcsó, ha leszel olyan szerencsés, hogy munkád is van így a nagy változások közepette.
Sejtettem, hogy erre valami ilyesmit fognak kitalálni.
Manipulalt valasztasok itt?
Manipulalt valasztasok itt?
Igen, en is igy gondolom. Lesz xarkeveres nagy hirtelen a valasztas kozepen. Undorito egy banda ez a jenki, nekik van a legkevesebb joguk masokat kioktatni.Gondolom a "csalás volt" narratíva már előkészítés alatt.