De arra, amire meg lehetett volna, nem reagáltál.
Bocsánat. Konkretizáld és írok rá választ.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De arra, amire meg lehetett volna, nem reagáltál.
Vannak alternatívák. "Szabad a pálya, lehet örökbefogadni; be lehet vállalni a nevelőszülősséget; el lehet menni pedagógusnak; lehet közösségi tevékenységet vállalni." Tehát egy csomó mindent lehetne és kellene csinálni. Még Norvég Alapból is, ha valóban arra költenék -eredményesen- amire mondják.Bocsánat. Konkretizáld és írok rá választ.
Mert eddig úgy 800 év alatt elég sok más ki lett próbálva, és nem kifejezetten működött...Vannak alternatívák. "Szabad a pálya, lehet örökbefogadni; be lehet vállalni a nevelőszülősséget; el lehet menni pedagógusnak; lehet közösségi tevékenységet vállalni." Tehát egy csomó mindent lehetne és kellene csinálni. Még Norvég Alapból is, ha valóban arra költenék -eredményesen- amire mondják.
Miből gondolod, hogy pont a sterilizálás a legjobb megoldás?
Aktív nevelőszülő panaszkodott, ha a c gyerekek akár csak fél napot együt voltak a szülőkkel, utána napokig tartott mire megint kezelhetővé váltak.Vannak alternatívák. "Szabad a pálya, lehet örökbefogadni; be lehet vállalni a nevelőszülősséget; el lehet menni pedagógusnak; lehet közösségi tevékenységet vállalni." Tehát egy csomó mindent lehetne és kellene csinálni. Még Norvég Alapból is, ha valóban arra költenék -eredményesen- amire mondják.
Miből gondolod, hogy pont a sterilizálás a legjobb megoldás?
Azért annyira sok más nem.Mert eddig úgy 800 év alatt elég sok más ki lett próbálva, és nem kifejezetten működött...
Valóban van ilyen oldala. Ezzel jelenleg nehéz mit tenni; de még mindig nagyobb esélye van a változásra -már ha eljut odáig, hogy nevelőszülőhöz kerüljön.Aktív nevelőszülő panaszkodott, ha a c gyerekek akár csak fél napot együt voltak a szülőkkel, utána napokig tartott mire megint kezelhetővé váltak.
A teljes és végleges elszakítás, kiemelés lehet egy megoldás....talán.
Biztos hogy van rengeteg módszer amivel lehetne segíteni őket a kivándorlásban, például akik kimentek Kanadába azokat sokszor azért utasították el mert az ügyvéd lehúzta őket és nem csinálta rendesen az eljárást, ebből lett is ügy mert felülvizsgáltak sokat és végül maradhattak, csak az a baj hogy annyira hülyék és lusták hogy azokat a minimális elvárásokat sem ütik meg ami miatt maradhatnának, pedig családostól kb havi 3000 dollár amit kitudnak szedni a rendszerből munka nélkül.Valamikor kiment Svájcba egy busznyi c, és befogadták őket.
Valaki kiszámolta, hogy fejenként 4000 Ft-kellene összedobni buszokra és mehet az összes.
Itt arra gondolsz, hogy a C csinálja a pudrét én meg azért dolgozok, hogy azt felneveljem?Szabad a pálya, lehet örökbefogadni; be lehet vállalni a nevelőszülősséget;
Én a nyelvtanítást erőltetném náluk.Biztos hogy van rengeteg módszer amivel lehetne segíteni őket a kivándorlásban, például akik kimentek Kanadába azokat sokszor azért utasították el mert az ügyvéd lehúzta őket és nem csinálta rendesen az eljárást, ebből lett is ügy mert felülvizsgáltak sokat és végül maradhattak, csak az a baj hogy annyira hülyék és lusták hogy azokat a minimális elvárásokat sem ütik meg ami miatt maradhatnának, pedig családostól kb havi 3000 dollár amit kitudnak szedni a rendszerből munka nélkül.
Szerintem azoknak a legjobb akik beszélnek cigányul, előadhatják hogy a közel keltről jöttek mint üldözött keresztény kisebbség, csak sajnos ehhez is hülyék, meg nem tudom európán belül szerintem megosztják az ujjlenyomatokat is, de lehet hogy konkrétan menekülteknél nem nézik meg az egyezéseket, ugye az új személyi miatt ez rossz.
Ami a legnagyobb baj hogy nincs meg a kormányzati akarat sem ahhoz hogy ezt segítsék fedőszervezeteken keresztül, az államtitkár siránkozott hogy a szakképzett romáink mennek el és milyen rossz ez.... hát a putrisort kéne segíteni akkor hogy menjenek és sikerrel járjanak..... de hát azok is jók minden politikai pártnak mert aki a helyi cigány vezetőt megszerzi az elrendezi választásnál hogy mindenki jól szavazzon....és ezt oldalfüggetlenül nem fogják elvenni maguktól.
Vannak alternatívák. "Szabad a pálya, lehet örökbefogadni; be lehet vállalni a nevelőszülősséget;
el lehet menni pedagógusnak;
lehet közösségi tevékenységet vállalni."
A száműzés mellet ez is egy jó megoldásnak tűnik.Miből gondolod, hogy pont a sterilizálás a legjobb megoldás?
Egy ma már felnőtt és már Németországban élő unokatestvérem örökbefogadott cigány származású srác. Jó munkája van, keményen dolgozik, ahogy keményen dolgozott idehaza is. Már elmúlt 30.Aktív nevelőszülő panaszkodott, ha a c gyerekek akár csak fél napot együt voltak a szülőkkel, utána napokig tartott mire megint kezelhetővé váltak.
Biztos hogy van rengeteg módszer amivel lehetne segíteni őket a kivándorlásban, például akik kimentek Kanadába azokat sokszor azért utasították el mert az ügyvéd lehúzta őket és nem csinálta rendesen az eljárást, ebből lett is ügy mert felülvizsgáltak sokat és végül maradhattak, csak az a baj hogy annyira hülyék és lusták hogy azokat a minimális elvárásokat sem ütik meg ami miatt maradhatnának, pedig családostól kb havi 3000 dollár amit kitudnak szedni a rendszerből munka nélkül.
Szerintem azoknak a legjobb akik beszélnek cigányul, előadhatják hogy a közel keltről jöttek mint üldözött keresztény kisebbség, csak sajnos ehhez is hülyék, meg nem tudom európán belül szerintem megosztják az ujjlenyomatokat is, de lehet hogy konkrétan menekülteknél nem nézik meg az egyezéseket, ugye az új személyi miatt ez rossz.
Ami a legnagyobb baj hogy nincs meg a kormányzati akarat sem ahhoz hogy ezt segítsék fedőszervezeteken keresztül, az államtitkár siránkozott hogy a szakképzett romáink mennek el és milyen rossz ez.... hát a putrisort kéne segíteni akkor hogy menjenek és sikerrel járjanak..... de hát azok is jók minden politikai pártnak mert aki a helyi cigány vezetőt megszerzi az elrendezi választásnál hogy mindenki jól szavazzon....és ezt oldalfüggetlenül nem fogják elvenni maguktól.
Iskolában lett volna alkalmuk tanulni, vagy bárhol manapság ingyen... ezek nem akarnak tanulni, ráadásul a mi adónkból pocsékolnánk a pénzt, a kanadaiak ingyen adták nekik az oktatást de szinte egyik sem képes megtanulni és nem is akar angolul alapszinten se, persze hogy hazazavarják őket, ettől még a néger is jobb, mert annak többnyire az iq ja alacsony , azoknak a fele legalább nem rosszindulatú.Én a nyelvtanítást erőltetném náluk.
A cigány "kultúra" eléggé auditív, szerintem ez menni fog.
A francia és angol nyelv tanítását forszíroznám, méltó bosszú lenne Trianonért.
Ezzel képesek lennének Franciaország és Nagy-Britannia városaiban "érvényesülni".
Mert ahogy korábban is írtam, ez nem szociális, hanem kulturális probléma.Aktív nevelőszülő panaszkodott, ha a c gyerekek akár csak fél napot együt voltak a szülőkkel, utána napokig tartott mire megint kezelhetővé váltak.
Talán inkább a hindi nyelvet kéne tanítani nekik. Az indiai nagykövetség rendszeresen támogatja a cigány önkormányzatokat. Egyértelműen saját leszármazottjaiknak tartják őket.Én a nyelvtanítást erőltetném náluk.
A cigány "kultúra" eléggé auditív, szerintem ez menni fog.
A francia és angol nyelv tanítását forszíroznám, méltó bosszú lenne Trianonért.
Ezzel képesek lennének Franciaország és Nagy-Britannia városaiban "érvényesülni".
Amíg itt agyalunk a megoldáson, hány újabb purdé jött a világra??
Az idő nem nekünk dolgozik....
Folytatom a sort. Vagyis megteszi helyettem Fábry Sanyi.Újmúlt Kft.: A magyarok haladó történelme
Megjegyzés: mivel a "Krisztus után"-kifejezés kirekesztő a többi vallással szemben, valamint a fehér keresztény felsőbbrendűség bújtatott megnyilvánulása, ezért a haladó történelemújraírás gyakorlata szerint '+'-jellel jelöljük a Gergely-naptár szerinti éveket.kontra.hu