Sajnos egyre több helyen lesz olyan, hogy a rossz helyett rossz, de lehet még rosszabb alternatíva közül választani. Nem követem mindegyik pártot, de úgy látom, hogy mindegyiknél elég nagy humánerőforrás deficit van és még az újabb pártok sem tudnak kellő mértékben (számban és minőségben) új arcokat hozni sem helyi, sem megyei, pláne nem országos szinten.Nem kell, őt a momentumosok akarják kikészíteni. A fidesz csak egy kávét kér
Amúgy zuglóban Papcsák (elszámoltatási "bocs elloptam 220 milliót" biztos) úgy leégette a fideszt, hogy Harácsony "bocs 10 évre előre elloptam a pénzt" Gergely után is inkább egy komcsit választottak.
Fidesznek zuglóban már semmibe sincs beleszólása úgy elkúrták.
Jogos a hiányok sorolása -és nem is volt teljes. Azonban nem az volt a kérdés, hogy milyenben (amiben nyilván nem egyedül ül), hanem, hogy van e meghozott és van e bíróság előtt lévő ügy politikusokkal kapcsolatban.A Jobbik az egész létezése alatt problémás volt, ezt én nem is akarom védeni. A dolog onnan indult, hogy csak a ballibek foglalkoznak a másik szexuális életével és teregetik azt ki. Holott Volnert, Vonát, de még Gráczy farkát se épp a "Népszabiban" mutogatták.
Szóval most azt felhozni, hogy Széjert lejáratták a csúnya gonoszok a médiában, hát nem példa nélküli egyik oldaltól sem, hogy a másik f*szával foglalkozik és messze nem Szájer volt az első.
Mengyi meg luxusböriben van, ami egy vicc. Gyurcsány vagy éppen Gergényi hol ült? Ja, el se jutottak odáig, hogy elítéljék őket....
Ennyit a csúsztatásokról.
Nem emlékszem már, hogy hol mutogatták, lehet, hogy így van, hogy a jobboldali sajtóban; na de azért ezek nem voltak szerintem(sem) olyan fajsúlyos dolgok, amiket bármely politikusnak nem kellene elviselni.* A szájer eset, nem magában a cselekedetében -ha egyáltalán tényleg volt- volt ezeknél fajsúlyosabb, hanem megszervezettségében és felépítettségében hozott új "színt" a politikai zsarolás és lejáratás hazai palettáján.
*Egyébként nem értek én se vele teljes mértékben egyet. De még én is azt mondom, hogy van az a helyzet, amikor ha van mögötte valós tartalom, azt napvilágra lehet hozni.