A
altx
Guest
<blockquote rel="altx">
de mond el mar nekem, ha az albanok a orosz atomtol felnek, akor miert mennek az euba ahol nato tag van boven, lehetseges celpontokrol meg ne is beszeljunk? ha mar dobaljak egymast atomal tan epp atol elenkezo iranyba kellene menekulni???
De ehhez az a fontos a szerbeknek, hogy ne kelljen félniük attól, hogy az USA Koszovóból is tudja támadni őket, nemcsak Magyarországról. Ezért lenne logikus Koszovó "kiütése".
az h van bonstil az lofasz, az amcsik akarhova birjak atelepiteni a katonakat es a repuloket.
az usa (nato) birja tamadni a szerbeket romaniabol, bulgariabol, macedoniabol, horvatorszagbol. legi csapasokat meg egesz europabol. tudjuk h 99ben eleg volt a szerbeknek a bombazas is.
kulonben nezed a kepet..szerbia egy nato elleni harcban eleg nagy szarban lenne:
https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89szak-atlanti_Szerz%C5%91d%C3%A9s_Szervezete#/media/File:NATO_enlargement.svg
hehe kosovo je srbija ali malo sutra
..csak nemtom mit kezdenek a szerbek avval a sok albanal. visszacsatolnak koszovot, lenne egy elnoki valasztas es mivel tudom hogy szerbiaban a fele nem szavaz, a masik fele meg szetosztja a szavazatokat kb 20 part kozot, es tudom hogy az albanok osszefognanak, meg a vegen hasim taci lene a szerbia elnoke.
Pontosan ezen kell változtatnia Oroszországnak és Szerbiának. A Déli Áramlat, Török-Görög-Macedón stb. vezeték is része a Balkán visszaszerzésének. Nem véletlen akarja az USA Macedóniát is belepréselni a NATO-ba.
nem tudom, hogy hogy alsz a dolgokal de a deli aramlat nem letezik, es nem is fog letezni, a ruszkik lemondtak. a torok aramlatrol is csak fikaznak, lehet abbol se lesz semmi. epp ma olvasom hogy valami olyan vezeteket ajanlotak az eusok a ruszkiknak ami kikeruli szerbiat, vucic is arol beszel most a tvben http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=06&dd=19&nav_id=1006138. Mivel a ruszkik imadjak a penzt, ezt el is fogjak fogadni. Szerbia egy olyan orszag ami ket szeken ul, egyforman mosolyog europa fele is, meg a ruszkikra is. Es egy ilyen megbizhatatlan orszag nem kell senkinek mint szovetseges.
az eusoknak es a ruszkiknak meg van a mar megbeszelt eszaki aramlat, abbol meglesznek az eu legfontosabb tagjai, a tobbit meg ki nem szarja le.
Jól van akkor. Végülis akkor mindent tudsz, nem?
</blockquote>
meg veletlenul sem. ez az en velemenyem a dologrol, az hogy mast mondok mint te meg nem kell hogy azt mutassa h igazam van. foleg nem azt hogy mindent tudok. Mas orszagolbol jovunk es normalis h maskep nezunk a dolgokra.
Sokat tajekozodom a dolgokrol az utobi idoben. van is miert (mar a faszomon jon ki a politika es a haboruskodas, szeretnek mar nyugodtan elni. ha valameik politikus akar haborut, csak akko mek ha o es legkozelebbi csaladtagjai vezetnek a csataba).
+ a katonasagban megismertem a muszlimokat is, es lattam h gondolkodnak. Baszus ha van ezer ember es koztuk ket muszlim, azok megtalajak egymast. Hogy csinaljak en azt nemtom. Meg osszetarobbak barmeik neptol amivel volt alkalmam talakozni. Volt egy koztuk aki irni nem tudot, de anyira tudta gyulolni a magyart es a szerbet es nyomni a suket dumat hogy az nem volt normalis, meg egyszer nekem is jot, semmi ok nelkul, nem is birtam reagalni mert ugy meglepet. utana a szerbek rendbe hoztak egy kicsit es nem volt tobbe bajom vele.
Azert is irom hogy ez a vandorlas szerintem nem veletlen. Az albanok ugy vettek at koszovot hogy elszaporodtak ott, tobbet ert a alban kuki mint a szerb fegyver. idovel mar annyi volt beloluk h nem lehetet semmmit kezdeni veluk. Nehogy az europaval is ezt akarjak megjatszani. Bekerik oda magukat, szetszaporodnak, lenyomjak a osi lakosagot es ok lesznek a menok. Az eusok meg szivhatjak majd az emberi jogokat es a liberalizmusukat...