Két zseniális írás a témában.
Az első egy ellenzékitől. A második nem, csak simán leírja, hogy miket mondtak anno ...
Az egyik feles többséggel alkotmányozna, a másik, hogy börtön, a harmadik befagyasztana számlákat.
mandiner.hu
Emlékeznek? Április 30-án lefagyott az a honlap, amelyen oltási időpontot lehetett volna foglalni.
mandiner.hu
Tényleg kíváncsi lennék mi történt, de én Fegyőr először elmondott, vsz hivatalos okként jelzett problémájáról lehet szó, minden más pedig egy Bangóné szintű prolihergelő "kurva erős kép" ...
Szerintem, simán BALfaszok, mint kb. mindenben. Ennyit tudnak. Pénz, paripa megvolt, közpénzt a Lánchíd-Blaha kapcsán kilopták a témára, de csak a saját - Gelgő! Pistike Pityu bácsi unokája, jó lesz informatikusnak, sokat játszik online játékokkal - kemény magjuk ennyire béna kb. mindenben. SzaGember meg nem járatja le magát velük. Így lett ez az előválasztási valami, ami már a pénteki!!! teszten!!! elhasalt. Elhasalt szombaton is, oka a BALf.szság, de a sok kretén kitalálta, hogy fullban nyomják a kretént, és lett belőle hackertámadás.
Nem tudom, hogy anno a covid foglalás kapcsán itt röhögcsélő, hackertámadást kiröhögő balos kommentelők éppen merre járnak, de úgy kíváncsi lennék a véleményükre a témában!
(Nem, qurvára nem érdekel ...)