Amúgy én aggódom emiatt, az I. Vh előtt Tiszáék keresztül verték a haderőreformot. Épp a közepén jártunk, amikor egy trónökör lelőtt egy osztrigát mert magyar volt.
A II. VH előtt ugye Győri program, épp a közepén amikor.
Nos lassan a Zrinyi közepén járunk...
Ezt én is pontosan így látom.
Nem véletlenül adtam a Molnis felmérésen 2-est a Zrínyi fejlesztési programnak.
Mert ugye alapvetően egy hosszú távú, szépen kigondolt program, pont, mint az említett előző kettő történelmi program. Csak hát azoknak is a legvége volt a fegyver beszerzés.....
Én úgy gondolom, hogy a minimum az lett volna, ha 2016-2018 között beszereznek a jelenleg meglévő fegyverrendszerekhez használható lőszereket.
A legutóbbi dudis vita kapcsán leírta, hogy egy fajta RPG-7 lőszer van csak nekik, az átütési érték alapján az is a 70's évekből ragadt itt.
Szerintem nem fájt volna sok pénzbe egy tendem fejes RPG-7 gránát, vagy egy tandem fejes Fagot/Konkurs beszerzés. Ezek pusztán meglévő rendszerek modernebb lövedékei!
Az ilyen létező legalapabb dolgokkal nem kezdtek semmit se....
UI.: Mondjuk az Ottawai egyezményből is ki kellet volna lépni, 0. lépésként. A hülye komcsik minden ilyen szarba berángattak minket!
Igen is, kell a taposó akna, kell a jármű elleni akna, kell a kazettás töltet, kell minden!