Az a durva, hogy vsz nem parancsot teljesített, viszont volt olyan aljas, mint a nyilasok 44-45ben. Mellé az ő parancsára az állomány régi bolsevik emberei magas pozícióban úgy szervezték meg, hogy elélvezzen tőle Gyurcsány. Kaphattak egy olyan utasítást, hogy keményen lépjenek fel, és hogy jó lenne, ha jó példával szolgálnának, és úgy elvernék a Fideszeseket, hogy ne vigyék többet az utcára a politikát (persze erről nem volt magnófelvétel, mint az ominózus beszédről, de elképzelem azt a primitívséget ahogy eltervezték), mellé felhergelték az állomány gcibuta részét, hogy nem lesz azonosító, azt csináltok amit akartok, őket az első sorba rakták, és jelezték, hogy végre mindenki elverheti legálisan a focihulligánokat (ők kapták a legkevesebbet), és azokat, akik kint hőzönghettek a tévészékház előtt ill. után. A többi értelmesnek látszó rendőrt pedig vitte a tömeg. A vége totális öröm lett a baloldalon, de megágyaztak a kétharmadnak. Demszky, Gergényi meg a többiek elképesztő egymásf.szátszopást rendeztek utána.
Megj. ha ez a választás előtt van, elveszítik BuTapestet már 2006ban, balf.sz Katona ide v. oda!
Én egyébként 2010ben, ahogy felállt a kormány, minden 2006ban már állományban lévő rendőrt azonnal kib.sztam volna, majd amint meséltek, utána azonnal, egyesével visszavettem volna. Nem fogadtam volna el olyat, hogy nem emlékszik, meg falaz, kollektív bűnösség, és ennyi. Örök példa lett volna mindenkinek.
Egyébként, ahogy megcseszegetnek minket jogállamiságból Brüsszelből, és még ez a kormány lesz, kb. azonnal el is felejthetjük ezt a bírói rendszert ami ma Magyarországon van. Úgyis lesz elbeszélgetés és gyorstalpaló a válások kapcsán a gyerekelhelyezések megítéléséről, max. majd lesz egy elbeszélgetés is, és repül minden őskomcsi és azok sleppje. Mert ez tényleg kimaradt eddig.