Nov 11ig. Az még mindig nem két hónap. Nem tudnak számolni, na. Számolni se.
Tinnyei sortűz – Wikipédia
Mondjuk en nem nezem ki Cseh Katicabol hogy ilyen penge magyar tortenelembol, mivel Momentumos szerintem a ket hetet kavarta be a ket honappal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nov 11ig. Az még mindig nem két hónap. Nem tudnak számolni, na. Számolni se.
Faxa, azert nem lennek a helyebe annak akit Kover lebax...Jujj, de kinosan ostoba, egyszeru bukta ez, raadasul egybol a tajvani altal fizetett 'alkotmanyos koltseget' is leleplezi:
![]()
![]()
Külhoni magyaroknak szánt pénzből vettek budai villalakást, Kövér László titkárságáig vezetnek a szálak | 24.hu
Az Országgyűlés elnökének kabinetfőnöke, Veress László családja használ egy II. kerületi ingatlant, amit egy határon túli magyarokat támogató alapítvány vásárolt meg. Az alapítvány egy Kövér Lászlóval24.hu
Ha egy csopp esze van Bajusznak, ugy vagja ki az embert, hogy fustol es vele elviteti az egesz balhet...
![]()
![]()
Kellemetlen helyzetbe kerülhet az Országgyűlés elnöke
Egy a hátáron túli magyarokat támogatni hivatott alapítvány kezében lévő, Budán, frekventált helyen lévő ingatlant használhat Kövér László munkatársa és családja - derül ki egy sajtóinformációból. Az érintett először tagadta a hírt, az alapítvány kuratóriumának elnöke ugyanakkor később elismerte...www.napi.hu
Alföldi nagybátyám én sem értem, pedig van foga és magyarul beszél.En az egyik alfoldi kollegat se ertem nagyon, igaz foga sincs sok, meg Sanyi is de rendesen, detto mint az uvegtigrises nevrokona. Valahonnan Kuszendmartonbol szalasztottak...
Ti meg jottok itt skot meg kinai angollal...
En erre meg emlekszem, Korosit nagyon birtam es tiszteltem - ki is zartak az MDFbol mar ezelott a video elott, ha jol emlekszem.Nem csodálom, hogy már nem él. De igaza van. Antall ahogy hazajöttek a Varsói Szerződés megszüntetéséről betegedett le. Nem tudom mit ittak-ettek ott, de nem csak ő lett beteg. Miután lebetegedett, jött az összes idealista seggfej, és szétqurta az országot. Pedig jót akartak, de Kőrösi és Csurka nem tudta azt nézni, hogy miként építik le az országot ... Egyik se él már ...![]()
En erre meg emlekszem, Korosit nagyon birtam es tiszteltem - ki is zartak az MDFbol mar ezelott a video elott, ha jol emlekszem.
Mondjuk az viszont teljes hulyeseg, amit konteozol roluk.Korosi pont par eve halt csak meg, Antall meg mar az elso valasztasok elott nyirokmirigy-rakban szenvedett, ami ujra es ujra kiujult (mutottek, sugaroztak, mindent csinaltak, de 3 even belul elment.) Csurka ugy tiz eve halhatott meg, de mar majdnem 80 volt es korhazban ment el.
Fogalmam sincs, ekkor en mar messze jartam. A Korosi kicsit hibbant volt mindig, ez nem ketseges, de tenyleg megzavarodott attol, hogy eladtak az egesz parasztsagot pillanatok alatt...Ő volt az, aki 2006-ban az ex elhárítótiszt Kozenkay Jenővel a Kossuth téren injekcióskodott?
(kordokumentum, amikor Tomcat még cikkeket írt a kurucinfóra: https://kuruc.info/r/1/7006/ , persze az ő állításait is érdemes fenntartásokkal kezelni)
Ez a Mezo - o az egyik legkitartobb Halozat-felderito a mediaban szerintem; kicsit megszallottnak tunik, de a jo ertelemben.
Akarod mondani Kunszentmárton. Jöttök itt a skót meg kínai angollal, másik helyen és időben meg a különböző kínai és koreai írásjelekkel, mikor valahonnan a nyugati-határszéléről író fórumtársunkat sem értem.En az egyik alfoldi kollegat se ertem nagyon, igaz foga sincs sok, meg Sanyi is de rendesen, detto mint az uvegtigrises nevrokona. Valahonnan Kuszendmartonbol szalasztottak...
Ti meg jottok itt skot meg kinai angollal...
Na ez egy fontos interjú, nem a "mit veszünk" rádióbeszélgetések.
Jaja, nekem is ez az egyik uj kedvencem az osszes kozul (meg ha nem is ertek egyet azzal, ahogy probalja megmagyarazni a MH teljesseggel elfogadhatatlan blokkolasat a MNVK-2 Csfk iratainak kutathatova tetele kapcsan.) Amugy a Belovai-tema valoban megerne egy alapos vitat (en szanalmasnak tartom az exkomcsik arulozasat, teljesen meltatlanul rugdostak meg 1990 utan is.)Na ez egy fontos interjú, nem a "mit veszünk" rádióbeszélgetések.
Persze, hogy hazudott.
Persze hogy kilépett/kizárták, itt sem MDFes már! Nem róla írtam, arról írtam, hogy Antall, Mazowiecki, Havel, stb. és többen, akik ott voltak a vsz csúcson, rövid időn belül rákosak lettek.En erre meg emlekszem, Korosit nagyon birtam es tiszteltem - ki is zartak az MDFbol mar ezelott a video elott, ha jol emlekszem.
Mondjuk az viszont teljes hulyeseg, amit konteozol roluk.Korosi pont par eve halt csak meg, Antall meg mar az elso valasztasok elott nyirokmirigy-rakban szenvedett, ami ujra es ujra kiujult (mutottek, sugaroztak, mindent csinaltak, de 3 even belul elment.) Csurka ugy tiz eve halhatott meg, de mar majdnem 80 volt es korhazban ment el.
Az egy dolog hogy hazudott, de mind ezt a korrupció mentesség jegyében, a tisztakezűek asszisztálása mellett:![]()
Index: Szerződés bizonyítja, hogy Karácsonyék eladnák a Városházát
Az Index birtokában lévő dokumentumok bizonyítják, hogy hiába tagadta a főváros a Városháza eladásának tervét, mintegy negyven milliárd forintért kínálnák az ingatlant. Budapest egyik legértékese...www.vadhajtasok.hu
Ahhoz előbb azok szerkezetét kellene megváltoztatni. Különben csak pocsékolás....Vagy költsük ezt a pénzt a magyar egyetemekre. Bár tudom, ez ördögtől való.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..