![www.vadhajtasok.hu](https://www.vadhajtasok.hu/storage/photos/shares/549077-marki-zay.jpg)
Márki-Zay kijelentette: A fideszesek ostobák!
Újra ostobázott az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, majd amikor megkérdezték, hogy miként akarja így megnyerni a szavazókat, csak annyit felelt: „addig rájönnek, hogy nem annyira ostobák”. Nagy p...
![www.vadhajtasok.hu](https://www.vadhajtasok.hu/images/favicon/android-icon-192x192.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vadhajtások szerzői mindenesetre biztos.![]()
Márki-Zay kijelentette: A fideszesek ostobák!
Újra ostobázott az ellenzéki miniszterelnök-jelölt, majd amikor megkérdezték, hogy miként akarja így megnyerni a szavazókat, csak annyit felelt: „addig rájönnek, hogy nem annyira ostobák”. Nagy p...www.vadhajtasok.hu
Ezek azok, akik folyamatosan bizonygatják, hogy a 15% adó több mint a 36%. Mit vársz?Mi van a momentumban? Valaki újmagyar matektovábbképzőt indított a saját szövetséges néző mellett
Walesi angol még rosszabb.Apropó, hallottatok már skótokat beszélgetni, mondjuk valahonnan északról?
Ha angolul beszélnek és nem welsziül akkor annyira nem borzasztó, a skótoknál is a déliek még egész normális, de fent... brrr....Még a skót haver is azt mondja, hogy csak azt ne.Walesi angol még rosszabb.
Legszebb, amikor a londoni skót mondta az észak-írekre, hogy "something english like" amit angolként beszélnekHa angolul beszélnek és nem welsziül akkor annyira nem borzasztó, a skótoknál is a déliek még egész normális, de fent... brrr....Még a skót haver is azt mondja, hogy csak azt ne.
V4 - united visegrad states of europe confirmed
Apropó, hallottatok már skótokat beszélgetni, mondjuk valahonnan északról?
Karigeri cafolta, na majd kiderul megint hazudott-e.Most akartam. Elképesztő! Választási igéretek rulez.
Van benn igazsagod. Az asszony tanult szakmai latint par eve, emlekszem meg az elejen magyaraztam neki hogy mit vagy betojva tole, tok ertheto, egyszeru.A legkönnyebb nyelv egyébként szerintem a latin alap szintig. mert már alapból olyan szótudással rendelkezik az ember a latinból hogy azzal rengeteg idő meg van spórolva csak fel kell fedezni ezeket a már ismert szavakat (és ezek a szavak általába másnyelveken is látinból átvett szavak vagy ismerik ha nem is használják nap mint nap.) pl hiába tanultam 8 évig németet 1 évig angolt mielött kimentem dániába nagyrészt a latinból dolgoztam eleinte míg a dánt nem sikerült elcsípni... de ez teljesen szubjektív... (de egyébként korábban a németeknél is sok latin szót használtam ha nemtudtam a német megfelelőjét...és megértették általába. néha... ááá vólt a vége de leszokott esni nekik is)
Kicsit tovabb tartott tulajdonkepp, voltak lovoldozesek meg kivegzesek november 4 utan is.HegyiCsekk:
Egy komment:
""az 1956-os eseményeknek pedig 2652 halottja volt bő két hónap alatt"
He?
1956. október 23.-1956. november 4. az bő két hónap?
Mi van a momentumban? Valaki újmagyar matektovábbképzőt indított a saját szövetséges néző mellett, mert az egyik hülye, a Csekkatka nem tud számolni, csak 4,8 milliárdot magához venni, a másik hülye Fegyőr, meg román szövetségesre hivatkozva elmegy a román választásokon bocskoros jelöltet támogatni a magyarral szemben, majd örvendezik egy párttársa bukásának, mert az jóban van Orbánnal?"
Egyszer jött egy diákcsoport az egyik legészakibb Skót városból. Hát próbáltam azt a kevés angoltudásomat, ami sosemnemisvolt összeszedni... aztán nagy meglepetésemre kiderült, hogy a 10-en párfős csoportból két lány is magyar. Szóval nem értem, hogy mit izéltek ezen, hogy kik milyen elvetemült dialektusban beszélik az angolt.de fent... brrr....Még a skót haver is azt mondja, hogy csak azt ne.
En az egyik alfoldi kollegat se ertem nagyon, igaz foga sincs sok, meg Sanyi is de rendesen, detto mint az uvegtigrises nevrokona. Valahonnan Kuszendmartonbol szalasztottak...Egyszer jött egy diákcsoport az egyik legészakibb Skót városból. Hát próbáltam azt a kevés angoltudásomat, ami sosemnemisvolt összeszedni... aztán nagy meglepetésemre kiderült, hogy a 10-en párfős csoportból két lány is magyar. Szóval nem értem, hogy mit izéltek ezen, hogy kik milyen elvetemült dialektusban beszélik az angolt.
Nov 11ig. Az még mindig nem két hónap. Nem tudnak számolni, na. Számolni se.Kicsit tovabb tartott tulajdonkepp, voltak lovoldozesek meg kivegzesek november 4 utan is.
Persze, hogy hazudott.Karigeri cafolta, na majd kiderul megint hazudott-e.
Nem csodálom, hogy már nem él. De igaza van. Antall ahogy hazajöttek a Varsói Szerződés megszüntetéséről betegedett le. Nem tudom mit ittak-ettek ott, de nem csak ő lett beteg. Miután lebetegedett, jött az összes idealista seggfej, és szétqurta az országot. Pedig jót akartak, de Kőrösi és Csurka nem tudta azt nézni, hogy miként építik le az országot ... Egyik se él már ...
Csak szembe jött a csövön.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..