Akár Brüsszelből, ezt el ne felejtsd már mindig.El kell utasitani minden formajat a kommunizmusnak akar Kadartol, akar Orbantol ered.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akár Brüsszelből, ezt el ne felejtsd már mindig.El kell utasitani minden formajat a kommunizmusnak akar Kadartol, akar Orbantol ered.
be toldd fullba, mert nevetséges vagy...Te elhiszed, amit írsz? 80-100 ft egy kg krumpli. 1000-1500 ft csirke comb, máj stb mellett csak az nem eszik, aki iszik, cigizik, kokózik helyette. Ne legyél már jakab.
Annyira nem építkezünk, h csak az ismerettség okán hozzák ki az építőanyagot 3-5 napon belül, mert hetekre le van kötve a fuvar. Basszus, komolyan Zsolti, Neked miben lesz jobb ha a moslék nyer?! Felzabálhatjuk a 94 tonna aranyfedezet árát, ami az euróbevezetéstől bedőlő ipar, turizmus, agrárium nem termel ki?! Vagy az alapjövedelemtől 80-420 % -ra ugró infláció boldogítana?! Esetleg végre a mindennapjaid része lehe a blackhawk down bármely jelenete? Válaszolj kérlek.
Te is sokszor de ez nem szokott megakadályozni semmiben, mindenkinek joga élni a maga fullsági lehetőségévelbe toldd fullba, mert nevetséges vagy...
A bankokkal való elegedettseg attól függ, hogy találsz-e egy olyan fiókvezetőt, premiumügyfélgazdát stb. akivel elegedett vagy.Én mondjuk főleg ezek miatt lettem Cibes. Bár ők sem tökéletes. De valahol van egy totalcar cikk, pont a napokban botlottam megint bele. Majd előkerítem. A kommenteket olvasva, ott van benne minden, hogy miért tud megélni.
nem fagyunk meg, csak nem eszünk...
Brutális drágulás jön: hiánycikk a búza, egekbe szállhat a kenyér ára
A malmok 40 százalékkal emelhetik a liszt átadási árát januárban. Ezt a szakemberek kicsit túlzónak tartják, de abban biztosak, hogy a lisztből készült végtermékek árában két számjegyű drágulás várható jövő év elején.www.hellovidek.hu
nem építkezünk,
Húsz százalékkal drágulhatnak az építőanyagok januártól
Áruhiányra nem kell számítani, de arra viszont igen, hogy minden építkezés átlagosan tíz százalékkal drágább lesz.hvg.hu
Francba. Megint csalatkoztam. Cseppet többet vártam tőled, mert pár posztodból azt a -téves- következtetést vontam le, h szereted a hazád, meg kreatívabb sértést vágsz a fejemhez.be toldd fullba, mert nevetséges vagy...
igen azok ott a rothadó nyugaton férfiként is szülhetnek nuyugaton.
melegben, jóllakva, olyan kórházban ahová nem a beteg viszi be a WC papírt...
a nem fogunk megfagyni témában pedig: https://www.penzcentrum.hu/otthon/2...-pokoli-lesz-szamukra-a-futesi-szezon-1119128
Nem vagyok ehhez annyira liberális, hogy meg tudjam mondani. De látszatra töke van a menyasszonynak.Ezek fönt csajok vagy faszik?
479-ert tankoltam maszek kuton, szoval igy is megeri.Nem fognak éhen halni a kúttulajdonosok, max. az autópályák mellett fognak nagyobbakat szívni, de nem nagyon szeretném sajnálni őket, elképesztő manikat kerestek holmi sima kutakkal szemben. Kihalásos alapon ment ott a kútkezelői poszt, tehát most három hónapig ők is stresszelhetnek, hogy ha elmennének is szabira, most az nem a világűr lesz, hanem csak holmi Thaiföld vagy valami hasonló.
ezt csak azert mert mar teliszemetelsz mindent a propidal, meg a humor topicot is.
Eddig de meddig? Ha visszaolvasod a topicot ugy 2013 korul indult el valami. Akkoriban kezdek el az alapokat megtervezni. Ez 8 eve volt. Szoval az eddig az meddig? Elotte meg nyogtuk amit rankhagytak, es ilyesmire gondolni sem lehetett. Mondjuk en speciel ezt is keveslem ami van jelenleg es lesz par ev mulva, de toronyorat lancostul azonnal nem tudonk ok.Egy dolgot mindenképp megállapíthatunk, eddig nem volt fontos a hadsereg a kormánynak. Ez megváltozott. (pont - ahogy szokták itt nyomatékosítani a kijelentéseket )
Azért volt az úgy annak idején aszem a 2010-es választásokon a honvédségről, a programban nem volt összesen 2 oldalnyi. Úgy igazán csak 2015-2016 körül kezdtek beleállni a dologba, de akkor még nem lehetett hinni, hogy tényleg lesz-e valami vagy csak megy a lózung. Mára jutottunk el odáig hogy tényleg lesz valamis talán hosszabb távra is terveznek. Szóval nem olyan rég volt az még, mikor a Fidesz is cseszet bele a honvédségbe, mert szerintük mindig alkalmas megvédeni a hazát, minden rendben van vele. Csak aztán kezdték el hirtelen meglátni, hogy még gatya sincs, meg semmi sem.Eddig de meddig? Ha visszaolvasod a topicot ugy 2013 korul indult el valami. Akkoriban kezdek el az alapokat megtervezni. Ez 8 eve volt. Szoval az eddig az meddig? Elotte meg nyogtuk amit rankhagytak, es ilyesmire gondolni sem lehetett. Mondjuk en speciel ezt is keveslem ami van jelenleg es lesz par ev mulva, de toronyorat lancostul azonnal nem tudonk ok.
De végre elindult. 1990 óta le és szétszereltek mindent. Ha bárhol hír volt itthon valami, az az ittas Juhász-beszéd, Clinton váratlanul megjelent, Horn bőrdzsekiben rohant hozzá, az azeri baltás gyilkos, vagy valami más baromság okán volt, most meg Leok, új fegyverek, helik, meg Mali misszók.Eddig de meddig? Ha visszaolvasod a topicot ugy 2013 korul indult el valami. Akkoriban kezdek el az alapokat megtervezni. Ez 8 eve volt. Szoval az eddig az meddig? Elotte meg nyogtuk amit rankhagytak, es ilyesmire gondolni sem lehetett. Mondjuk en speciel ezt is keveslem ami van jelenleg es lesz par ev mulva, de toronyorat lancostul azonnal nem tudonk ok.