Az nem jelent semmit, hol promozzak. A Jakupcsek ezereves regi teves, meg a Hankiss alatt kezdte az MTVben, kulonosebben tehetseges sosem volt, de nem is jaratta le magat, tudjak jol, melyik retegnek lehet ot eladni.
FYI ha szorakozni akartok oreg kriptokomcsikon meg a globalista stb regi eliten, keressetek ra a TV13 nevu YT csatornara, ritka vicces ezt a sok regi teves meg radios szokevenyt nezni, ahogy erolkodnek ezekkel a botranyosan unalmas, kepileg rettenetesen gaz "beszelgetos" szirszarjaikkal - el nem tudom kepzelni, miert finanszirozza ezt barki; ezekhez kepest a Rangos-Breuer-stb-fele hangsulyosan zsido HetiTV kifejezetten szinvonalasnak szamit (gyanitom, ugyanugy az Ujlipotvarosban, a Szent Istvan Park-Pozsonyi stb kozott keszul mindketto, valoszinuleg ugyanazon donorokra tamaszkodva.)
Most már én is belefutottam. Ez a Jakupcsekes interjú, fizetett promó, alákérdezéssel.Nem tudom, de nem tartom valószínűleg, hogy mögé állna, ha áll egyálltalán. Azt mindenféle nyilvánosság nélkül is megtehette volna. Nem húzó név, hogy a neve szavazatokat hozzon, csak a pénze számít, ahhoz meg nem kell arc. Ellenben Márkinak lehet kihívója. Mert minden máshoz minek személyre szóló kampányt felépíteni? Pláne rohamtempóban. (És itt nyilván valami amerikás szálat is fel lehetne skiccelni, de ez nem lényeg egyenlőre.) És azt sem tudom, hogy az előválasztási bohózat után van e értelme és esélye új embernek.
Azért érdekes, hogy a jobboldali lapok (pesti srácok, mandiner, mno) szóra sem méltatják, a baloldaliak (444, 24, index) fizetett hirdetésben reklámozzák a Jakupcsekes műsort, de a telexen csak a tudásközponttal kapcsolatos hír van.
J.G.: Amikor elindult az üzlet, jött a következő ötlet. A pénzből nem hajót vagy csónakot vett, hanem elkezdte gyűjteni a számítógépeket a garázsban. Igaz? Mi volt a vízió?
550 milliárdos adócsalási ügyből hercehurca lesz.
J.G.: Az ön vállalata is itt maradt Magyarországon a közel 10 éves adóhatósági hercehurca ellenére. Közben ráadásul elindultak a nemzetközi piacra is.
Csakhogy elhelyezzük Jakupcseket. Fleto még az öszödi böszmesége előtt alapított álcivil mozgalmakat civilekkel. Ilyen volt ez a Szeretlek Magyarország Mozgalom. Ebben volt Jakupcsek alapító. Aztán 2006 után a jobb érzésű civilek kiléptek. Persze Jakuocsek maradt....
Szal mind Fridi, mind a Jakupcsek interjú pénzen vett önfényezés. (zárójel Fridi politikamentes műsorai nagyon érdekesek a YT-on.)
Gattyán, ha valóban beszáll a politikába, akkor valszeg Orbán ellen megy az adóhatósági hercehurca miatt. Én úgy tamogatnám MZP-ét, hogy csinálok egy tőle független mozgalmat, de az ő témáit promózom, nyomok negativ kampányt a kormányra. Így MZP kampánypénze tiszta marad, nem kell ezzel elszámolnia, viszont a célnak megfelel.