Egyértelműen Dobrev mint politikus 3 emelettel van feljebb az összes többitől, Ő felkészült, tanult, intelligens, nyelveket beszélő valaki, akit nem lehet egy partizánban úgy megforgatni, hogy 32X mondja azt hogy "nem tudom/nem emlékszem/utána kell nézzek", vagy mondja azt hogy hiperpasszív a nyelvtudása, esetleg eszik teátrálisan zsemlét parizerrel piros arannyal. Nekem a gondom vele kapcsolatban pont az, hogy szerintem Magyarország ellen dolgozna, a belső EUmag országok hasznát hajtva nyerészkedne, egy Brüsszeli helytartóként viselkedne.
MZP meg egyre inkább úgy tűnik, inkább az EU mag helyett majd az USA-t fogja kiszolgálni, ennek még annyira sem örülnék!
Dehogynem. Nem is ment oda. Ő betanult, mű dumát nyom, fullra panelokat. Semmi humor nincs - nem előre megírt - abban, amit mond! Orbánnál nézzetek meg egy sajttájt. Minden, ismétlem minden kérdésre felel, és van, hogy angolul poénkodik. Ezt senki se tudja rajta kívül. Talán még a Szijjártó, de ő ugye pont Orbán mellett nőtt fel és lett azzá, ami!
Dobrevet egy nem alákérdezősben szétszedné pl. Földi-Kovács Andrea! Köpni, nyelni nem tudna. Ezért is megy csak baráti médiába.
Dobrev tud nyelveket. De spontán, nem panelokat puffogtatva elvérezne. Persze őt a haveri tűz nem érné, ahogy eddig, amióta politikus még soha nem érte. Ha nem haveri jön, nem is válaszol. Többször hívták az M1re, de 1x sem ment el.
A nejem is beszél baromi sok nyelvet, ha kell spontán tud nyilatkozni is, sőt, abban remek, de ő egyenes, hazudni még életében nem hallottam, hogy hazudott, legalábbis ami óta vele élek, és még így is ki tudom őt borítani kérdésekkel, amin elhasal, pedig tényleg ugyanazt mondja, és még emlékszik is rá.
Dobrev néha full valótlanságot állít. Pl. ennél a panelprogramnál is azonnal megkaphatná a kérdést és el is hasalna: És aki nem panelban ér, az már szart se számít? És akkor jönne a panel. Ráadásul, a panelfelújításnál azért olyan tételek vannak, hogy nemhogy tíz, 100 év alatt nem végeznének velük úgy, hogy a hazánkban a moslék hatására még ottmaradt "szaGembergárda", aki felújít, épít, mást se csinálna éveken át, mint 24/24, 365/365 panelt felújít!
És amikor Dobrev valótlanságot állít, kb. azonnal le is bukik.
Profinak mondjátok, de ő egy olyan papagáj, aki nem politikusnak készült, ezért lett a férje a Ferenc.
Balról Schiffer (de ő komcsi, teljesen aberrált elképzelései vannak több dologban), és kész. Mondjuk, Schiffertől se vennék autót, mert valaki 50 km hatósugarú háromajtós, elektromos kiskocsit akarna eladni nekem, amibe befér két ember, és amire qurvára nincs szükségem. Korábban az egész LMP erre épült, és qurvára nem volt rájuk szükség, csak ugye az SZDSZ sajnos nem mérettette meg magát, úgy esett ki.
A többi ballib mind bohóc. Mind. És gci buták!!!!