W
Wilson
Guest
Akiket felsoroltál azok közül Lázár és talán Varga jöhetne szóba O.V helyett, de Varga nem karizmatikus ember ő elsősorban pénzügyi szakember. Szerintem egyedül Lázár az aki valóban tehetséges politikus és ő szerintem képes lenne Viktor "örökébe" lépni. Szijjártó túl van hájpolva nem is értem miért tartják őt sokan nagyra, világosan látszik, hogy ő Orbán Viktor meghosszabbított külpolitikai jobb keze nem csinál mást csak végrehajtja Viktor külpolitikai utasításait, az hogy sokat repked és hangzatos és harsány nyilatkozatokat tesz az ne tévesszen meg senkit egy Fidesz pártelnöknek, ahhoz, hogy egy ilyen pártot egyben tartson ennél sokkal több kell.....Ezek közül Lázár, Varga, és Szijjártó is helyből sokkal több/magasabb nívó mint amit az ellenzék 30 év alatt valaha fel tudott mutatni, az az igazság hogy a Fidesz Orbán mögötti második, de még lehet hogy a harmadik vonala is minőségibb emberekből áll, mint az ellenzék első sora! Ezt mindenféle elfogultság nélkül állítom. Egyszerűen ott még mindig Gyurcsány és Dobrev a két legtehetségesebb ember, sajnos tele van alkesz Szanyikkal, suttyóprolihőbörgő 180 fokot forduló Jakabokkal, palimadár Karácsonyokkal, örökké csőbe húzható állandóan pártot váltó Demeter Mártákkal, fetrengő lukas zoknis Hadházikkal. Bohóckutyák ott még az első vonalasnak szánt emberek is, nívótlanok, vicc az egész . Aki ért valamit közülük mint egy pl. Schiffer, az már belátta hogy ezekkel nem érdemes csinálni semmit, és ott is hagyta őket a picsába...