<blockquote rel="altx"><blockquote rel="Eltorro">http://www.origo.hu/itthon/20150724-ellenalltak-a-gyori-vonaton-utazo-menekultek.html
De sajnálom a rohadékokat...
Kedden velük utaztam Debrecenből Budapestre, út közben beszéltem az egyik haverral a hogyan továbbról, így feljött az, hogy én továbbra is Oroszország felé mennék, ő meg Nyugat-Európába, félig viccesen felvettem neki: Menjünk Izraelbe.
Nos az utastársak elég csúnyán néztek rám onnantól kezdve (nem értettek magyarul), ezért végül egy megállóval hamarabb leszálltam (úgyis olyan helyre mentem ahova a Nyugatiból csak kényelmesebb lett volna, de nem gyorsabb).
A problémáim igazából este kezdődtek, igaz már a vonaton is rám tört egy-egy köhögésroham, de estére már teleizzadtam 2 törölközőt és gyakrabban látogattam a wc-t mint szokás.
Ma reggel az orvos is értetlenül állt a dolgok elébe, mivel ilyen betegséget még ő se látott.
Brutális vízveszteséget okoz, a testhőmérsékletem napok óta 36fok körül táncol -+.0.2-vel a normális 36,7 helyett, közérzetem a béka segge alatt, tüdőm helyén mintha egy porzsák lenne, gyakorlatilag felesleges bármit megennem...
Felírt néhány gyógyszert, egyelőre csak a házat nem hagyhatom el, ha nem múlnak el, vagy súlyosbodnak a tünetek akkor bentlakás valamelyik kórházban míg kitalálják mi van.
Ha engem ennyire kikészít mi van akkor ha egy idősebb ember vagy egy kisgyerek kapja el?
Mert az biztos, hogy nem "európai" betegség.
baszus en erre nem is gondoltam..hogy hoznak magukkal valami franja betegsegeket. ok mar azokkat megszoktak, ellenallnak neki, mi meg nem.
</blockquote>
Pedig így pusztult ki jónéhány közép-amerikai indián őslakó-törzs, nem kiirtották őket, hanem egy csomó európai betegségre nem volt immunitásuk. Így ami egy európainak csak kellemetlen kényelmetlenség volt, abba ők simán belehaltak, tömegesen.</blockquote>
tudom en azt az indian sztoryt, csak nem is jutot eszembe hogy ez most is megtorenhet.
kulonben is, az assad megfenjegette az osszes orszagot ami leszankcioszta sziriat, nehogy ez valami boszu feleseg legyen..
ahogy figyelem a szarbeket, azok is kezdenek baszodni rajuk, elkezdet a nep gondolkodni hogy ezek nem tesznek majd jot. de a politikusok epp az ellenkezojet mondjak, hat van penzuk, maradjonak itt egy kicsit, kolcsek szeppen nalunk el, meg a liberalizmus meg a tobbi apjafassza,
lassan mar a sajat orszagodba kisebbseg leszel mert ezekbol annyi lesz par ev mulva (ha szetszaporodnak) hogy ugy kell majd csinalni ahogy ok mondjak.
emlekszem a koszovio haborura, amikor az amcsik befogadtak ott amerikaba par ezer koszovoi albant, es mindgya az este megszuletet az elso baba. gondolom az amcsik is orultek neki
. ket nap mulva mar volt a hir hogy osztogassak az ovszereket a menekulotaborokban. Azt itt europaban is kellene csinalni!!!
meg az anyukam is, akko elege nyugodt termeszetu, erre a hirekre azt mondta hogy "hat ezek ugy szaporodnak mint a patkny@k''