Teljesen felesleges itt bármiről is vitázni. A vége úgyis az, hogy 12 év 2/3-os kormányzás után még mindig a Gyurcsány, Brüsszel meg a Soros az oka a forint mélyrepülésének, az árak elszabadulásának, a bérek értékvesztésének, Európától való távolodásunknak mind gazdasági, mind politikai értelemben.
Azért örülök, hogy ezen a fórumon ezeket a többség nem érzékeli! Biztosan csak az én készülékemben van a hiba, és rajtam, meg a követlen környezetemen, ismerőseimen kívül mindenkinek jó ez az állapot, ami van!
Na de a pesszimizmusomat félretéve, a honvédség felemelkedésének azért én is együtt tudok örülni veletek.
A haditechnika iránti rajongásom, a sorkatonai múltam az okai annak, hogy még itt vagyok a fórumon. Ezeket továbbra is figyelem, együtt örülök veletek egy-egy új bejelentésnek, legyen az beszerzés, pláne ha hazai gyártás. Ezért inkább ott olvasgatok, nosztalgiázok.
A politikai sárdobálást, hazugságokat, lejáratókampányokat nem tartom szimpatikusnak, szóval ettől többnyire próbálok távol maradni, kisebb-nagyobb sikerrel!
Akkor ne olvasd a biztpol topikokat, főleg ezt...