Nem tagadom,hogy nyugaton ne lennének problémák.Sot, én rendszeresen szembesülok vele.Es valójában nem holland vagy német a lég kudarcosabb,hanem az olasz meg spanyol.Eszakon ezek városi gettó problémák,délen meg általános.Aachen belvárosát már 10 éve kisafrikanak hívták,tele volt negerekkel meg arabbal.Es ott jártam hónapokon át gyalog meg busszal melóba éjjelente, és kamionnal kifelé.Es soha nem volt bajom.Te is tudod, hogy nem vagyok nagy barátja annak ahogy itt páran megnyilvánulnak, de abban sokszor együtt tudok érteni, hogy egy igazi valóságtól kissé eltávolodott idealista vagy. És közben tényleg úgy érzem, hogy egy echte másik bolygón kamionozol éppen.
Az,hogy megírom a tapasztalataimat, és degradalo lenéző beszólásokat kapok,az meg sértő.
Szóval nem csak járok folyamatosan nyugaton,de laktam is,több helyen is.Fiam oviban amcsi katonakolkoktol tanulta el az angolt.
Vannak súlyos problémák,de szerintem a migráció az alapprobléma tünete, és nem oka.Az alap ok,hogy a fehér embernek zsenan már a fizikai munka, és zsenan a gyerekvállalás.Es amíg ez van,addig akármit csinálsz,ki fog cserélődnek a lakosság.
Római birodalom bukása 2.0