Attól, hogy te vak vagy, Sziszi rendszeresen pakol ki kajálós képeket vagy otthonról vagy a céges "menzáról".Jajj szinte éreztem, hogy jön egy ilyen komment,de ha te mondod akkor biztosan így van. A propaganda ismét célt ért....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Attól, hogy te vak vagy, Sziszi rendszeresen pakol ki kajálós képeket vagy otthonról vagy a céges "menzáról".Jajj szinte éreztem, hogy jön egy ilyen komment,de ha te mondod akkor biztosan így van. A propaganda ismét célt ért....
Ez azert messze nem volt már így Budapesten. 1988-ban már kb minden második alternatív koncert rendszerellenes rendezvénynek felelt már meg, időnként a rendőrök kergették szét az egészet, meg a Körtéren még kinn volt a "Köszöntjük Pártunk..." a kongresszus előtt, de ettol meg 1989-ben már marciusban felállt az EKA es júniustól tárgyalások indultak az MSZMPvel, miközben Németh és Gorbi titokban megegyeztek a szovjetek kivonásáról Magyarországról már 1989 nyarán (bár ezt a ruszkik azóta is tagadják, de szerintem tuti, mert Gorbi ill a CCCP iszonyú szar anyagi helyzetben volt már akkor.)Én emlékszem amikor 1989-ben a Nagy Imre temetésen senki nem merte kimondani azt, amit ő. Senkinek nem volt akkor még mersze a "ruszkik, haza!" követeléshez (sem). A szüleimmel együtt néztük a TV-ben és ők is felszisszentek, hogy miket mer ez a fiatalember.
Akkor, ott ehhez merészség kellett. Szűk 8 hónappal korábban, 1988. október 23-án még motoros rendőrök a tüntetők közé hajtottak. Előtte 1988 március 15-én még házkutattak, előállítottak. A szovjeteket pedig akkor még senki nem merte elküldeni melegebb éghajlatra.
hát ez így egy rakás güzölgő szar, Fogyaszd csak.Tetszik a levezetésed, lehetséges ez a változat is. Látszólag ilyen karaktert normális érvek mentén nem alkalmaznának ügynökként. De a játékelmélet szerint, mivel arra senki nem számít, hogy ilyen viselkedéssel valaki ügynök legyen, pont logikus, hogy ezer esetből egyszer ilyen figura is szerepet kaphasson, hiszen minden ilyen játszmában az a nyerő, aki valamilyen kiszámíthatatlant, meglepőt, nem szokásosat tud lépni. Azt sem szabadna elfelejteni, hogy kommunikáció szakon is folytatott tanulmányokat. Gondolom, hogy ott bőven van tere, hogy milyen viselkedésformával milyen hatást lehet elérni. Tehát játsszuk el a nagyszájú, kiabálós minden lében sok kanál figurát, akire egy idő múlva mindenki csak legyint, hogy ez milyen lökött és tiszteljük a gyengeelméjűeket alapon egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk a tevékenységét, hiszen ki figyel oda egy ide-oda csapongó figurára. A háttérben meg végzi a valódi feladatát. Mindenesetre én nagyon csodálkozok, hogy ilyen előélettel valaki ilyen pozíciót tölthessen be. Elolvasva ezt a cikket nagyon sok kérdés merül fel az emberben az országgyűlési képviselők megválaszthatóságával kapcsolatban. Igaz még az elején bebiztosították, hogy akár büntetett előéletű is lehet az országgyűlési képviselő. Részemről kérdéses az is, hogy ha egy képviselőnek van nem magyar állampolgársága is, az vajon melyik állam érdekeit képviseli egy egy szavazás során.
Nemzetbiztonsági ügy: a kijevi amerikai sajtóattasé a kulcsa Szabó Tímea rejtélyes múltjának
Daniel Langenkamp a kilencvenes évek közepén budapesti székhelyű, angol nyelvű szerkesztőségekben dolgozott, olyan helyeken, ahol az amerikai titkosszolgálat jelenléte kifejezetten erős volt. A Budapest Weeknél ismerkedett meg a Szegeden kommunikációt hallgató egyetemistával, Szabó Tímeával...kontra.hu
Nem vagyok vak,pontosan látom, hogy mi történik, de hadd kérdezzek valamit te komolyan elhiszed, hogy a jelenlegi kormányzó elit csak piros aranyos párizsis zsömlén, paprikás krumplin, és pacalpörköltön él? Ne legyünk már ennyire naívak, mind a két oldalon a csúcson lévő kör,szereti a luxust, de ez a világon mindenhol így van.......Attól, hogy te vak vagy, Sziszi rendszeresen pakol ki kajálós képeket vagy otthonról vagy a céges "menzáról".
Hmm ahogy látom nem sikerült felfognod még annak sem a hasonlatát akinek elsőnek reagáltál a hozzászólására, az én hozzászólásom meg annak a továbbvitele volt. Szomorú.Nem vagyok vak,pontosan látom, hogy mi történik, de hadd kérdezzek valamit te komolyan elhiszed, hogy a jelenlegi kormányzó elit csak piros aranyos párizsis zsömlén, paprikás krumplin, és pacalpörköltön él? Ne legyünk már ennyire naívak, mind a két oldalon a csúcson lévő kör,szereti a luxust, de ez a világon mindenhol így van.......
De felfogtam amit írtál, de az egész onnan indult,ki hogy azt hiszem antigonosz posztolt egy cikket, hogy MZP-t és Bige-t egy félmilliós bor mellett fotózták le, amire a kormánysajtó rárepült, hogy micsoda dolog ez....Hmm ahogy látom nem sikerült felfognod még annak sem a hasonlatát akinek elsőnek reagáltál a hozzászólására, az én hozzászólásom meg annak a továbbvitele volt. Szomorú.
Szerintem hülye aki 7 deci borért annyit kiad....De felfogtam amit írtál, de az egész onnan indult,ki hogy azt hiszem antigonosz posztolt egy cikket, hogy MZP-t és Bige-t egy félmilliós bor mellett fotózták le, amire a kormánysajtó rárepült, hogy micsoda dolog ez....
a hazaküldten urban legend, mítosz:Ez azert messze nem volt már így Budapesten. 1988-ban már kb minden második alternatív koncert rendszerellenes rendezvénynek felelt már meg, időnként a rendőrök kergették szét az egészet, meg a Körtéren még kinn volt a "Köszöntjük Pártunk..." a kongresszus előtt, de ettol meg 1989-ben már marciusban felállt az EKA es júniustól tárgyalások indultak az MSZMPvel, miközben Németh és Gorbi titokban megegyeztek a szovjetek kivonásáról Magyarországról már 1989 nyarán (bár ezt a ruszkik azóta is tagadják, de szerintem tuti, mert Gorbi ill a CCCP iszonyú szar anyagi helyzetben volt már akkor.)
Mondjuk ettől még a sok mocskos, aljas, gerinctelen senkihazi kommunista titkosszolgalati vegleny persze még bőven hatalmon volt, kétségtelenül, a temetésen is hemzsegtek ezek a férgek, szóval volt némi rizikója, de Orbán sosem félt ilyesmitol (nagyon helyesen), másrészt halkan megsugom, a Belügyminisztérium élén az a Horváth István nevű megbízható kommunista senkiházi ült, aki már a Stumpf István apósa volt (igen, a bibós, jelenleg alkotmánybíró Stumpfe, ekkor meg komcsi párttag, sőt, a Népfront utolsó alelnöke, aki amúgy szinte nonstop amerikai meg brit posztgraduális képzéseken vesz reszt a 80-as ill 90-es evekben, szerintem nála ér össze a Hálózat meg az Orbánék.)
Nagyjából én is így látom, de azért nem ítélem el azokat akik ilyen színten bele vannak bolondulva a borba, hiszen vannak ennél jóval költségesebb hobbik isSzerintem hülye aki 7 deci borért annyit kiad....
mint Dekézós Varga Judit a másik oldal rossznyelvei szerint?Lásd az előző hozzászólást. CIA-hez lehet, hogy nincs köze, csak a külügyhöz, ahogy MZP is aligha "CIA-ügynök", biztosan nem kapott "kiképzést" amikor kint élt (max. "porszívóügynökit"), de a State Dept-ben aztán kicsit felkarolták valakik Kész Zoltán után őt is, talán ugyanazok beajánlásával.
Szabótimi esetében meg nyilván csak rácuppant a hálózatra bizonyos testrészeivel, ez elég volt egy kisebb karrierhez...
Mondjuk ez mar egeszen sok mindent megmagyaraz: a kulcs ez a Langenkamp (micsoda szep, igazi amerikai neve van! ) - tudniilik ennek a fickonak, aki nem tul meglepoen perpillanat az ukrajnai amerikai nagykovetseg sajtoattaseja - jol lathatoan Victoria "Fuck the EU"Tetszik a levezetésed, lehetséges ez a változat is. Látszólag ilyen karaktert normális érvek mentén nem alkalmaznának ügynökként. De a játékelmélet szerint, mivel arra senki nem számít, hogy ilyen viselkedéssel valaki ügynök legyen, pont logikus, hogy ezer esetből egyszer ilyen figura is szerepet kaphasson, hiszen minden ilyen játszmában az a nyerő, aki valamilyen kiszámíthatatlant, meglepőt, nem szokásosat tud lépni. Azt sem szabadna elfelejteni, hogy kommunikáció szakon is folytatott tanulmányokat. Gondolom, hogy ott bőven van tere, hogy milyen viselkedésformával milyen hatást lehet elérni. Tehát játsszuk el a nagyszájú, kiabálós minden lében sok kanál figurát, akire egy idő múlva mindenki csak legyint, hogy ez milyen lökött és tiszteljük a gyengeelméjűeket alapon egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk a tevékenységét, hiszen ki figyel oda egy ide-oda csapongó figurára. A háttérben meg végzi a valódi feladatát. Mindenesetre én nagyon csodálkozok, hogy ilyen előélettel valaki ilyen pozíciót tölthessen be. Elolvasva ezt a cikket nagyon sok kérdés merül fel az emberben az országgyűlési képviselők megválaszthatóságával kapcsolatban. Igaz még az elején bebiztosították, hogy akár büntetett előéletű is lehet az országgyűlési képviselő. Részemről kérdéses az is, hogy ha egy képviselőnek van nem magyar állampolgársága is, az vajon melyik állam érdekeit képviseli egy egy szavazás során.
Nemzetbiztonsági ügy: a kijevi amerikai sajtóattasé a kulcsa Szabó Tímea rejtélyes múltjának
Daniel Langenkamp a kilencvenes évek közepén budapesti székhelyű, angol nyelvű szerkesztőségekben dolgozott, olyan helyeken, ahol az amerikai titkosszolgálat jelenléte kifejezetten erős volt. A Budapest Weeknél ismerkedett meg a Szegeden kommunikációt hallgató egyetemistával, Szabó Tímeával...kontra.hu
Dehogy CIA ugynok, lasd fenn.Szabó Tímea a CIA ügynök:
Ez azert messze nem volt már így Budapesten. 1988-ban már kb minden második alternatív koncert rendszerellenes rendezvénynek felelt már meg, időnként a rendőrök kergették szét az egészet, meg a Körtéren még kinn volt a "Köszöntjük Pártunk..." a kongresszus előtt, de ettol meg 1989-ben már marciusban felállt az EKA es júniustól tárgyalások indultak az MSZMPvel, miközben Németh és Gorbi titokban megegyeztek a szovjetek kivonásáról Magyarországról már 1989 nyarán (bár ezt a ruszkik azóta is tagadják, de szerintem tuti, mert Gorbi ill a CCCP iszonyú szar anyagi helyzetben volt már akkor.)
Mondjuk ettől még a sok mocskos, aljas, gerinctelen senkihazi kommunista titkosszolgalati vegleny persze még bőven hatalmon volt, kétségtelenül, a temetésen is hemzsegtek ezek a férgek, szóval volt némi rizikója, de Orbán sosem félt ilyesmitol (nagyon helyesen), másrészt halkan megsugom, a Belügyminisztérium élén az a Horváth István nevű megbízható kommunista senkiházi ült, aki már a Stumpf István apósa volt (igen, a bibós, jelenleg alkotmánybíró Stumpfe, ekkor meg komcsi párttag, sőt, a Népfront utolsó alelnöke, aki amúgy szinte nonstop amerikai meg brit posztgraduális képzéseken vesz reszt a 80-as ill 90-es evekben, szerintem nála ér össze a Hálózat meg az Orbánék.)